Jag vet inte riktigt varför jag sitter här och skriver blogginlägg när jag har tre debattartiklar att läsa inför imorgon, vardera på 14 sidor så ... 42 sidor att läsa innan klockan åtta imorgon.. well well, det löser sig säkert. 😏 Det är det enda jag har att göra ikväll ändå, förutom att duscha och plocka fram en outfit. Är det bara jag som tycker att det kan vara skönt att göra sådant kvällen innan, så är man liksom redo att hoppa i den så fort man stigit upp? Jag tycker det är smidigt. 

I vilket fall, imorgon är faktiskt enda dagen jag har något i skolan - seminarium och sedan ska jag stanna kvar och skriva lite på vår fallstudie med gruppen. Halleluja moment liksom! Hur fett? På onsdag har vi möjlighet att diskutera vår fallstudie med lärare - varje grupp har fått 15 minuter, men det räckte att en person från varje grupp kom så vi kom överens om att tjejen som bor i Malmö går på mötet och att vi andra med lång resväg inte behöver komma. Det uppskattas enormt - bara tanken på att spendera nästan fyra timmar på resande fot för 15 minuter, nja... fett ovärt! Så jag har planerat massor för veckan som kommer, så det blir awesome! Jag hoppas dessutom resten av min kurslitteratur kommer så att jag kan hugga in på den. Den här kursen har vi salstentamen = jag måste verkligen plugga i god tid inför det för att ha en chans, ugh.

Jag är så peppad på att ta tag i att stoppa ner saker i byrån, he-he och få det lite luftigare i garderoben - men det sparar jag helt enkelt till imorgon. Som jag berättade i tidigare inlägg också så har jag faktiskt sorterat ut en hel del de senaste dagarna och mer ska det bli, och nu när jag är ledig några dagar ska jag gå igenom lådorna jag redan har samlat ihop och avgöra vilket som ska skänkas och vilket som eventuellt kan säljas. Jag har en rolig vecka framför mig helt enkelt - den ska dessutom innehålla mycket träning och en hälsosam kost igen. Yeey! 😄

Kanske lite random men jag har börjat fundera en hel del på inredning nu såhär de senaste veckorna. Jag vill göra om en del. Nere i mitt vardagsrum ovanför en av sofforna vill jag ha en stor avlång spegel, jag tror att det hade kunnat vara coolt!? Och eventuellt nya sofföverdrag. Men jag är lite spekulant på de mönstrade (blommiga) pappa hade tidigare innan han bytte - så ska ev. höra med honom. Det enda jobbiga är ju katterna som klöser sönder allt i deras väg. Så det får helt enkelt bli så att deras klor klipps innan i så fall. Jag vill även ha en ny lampa till ovanvåningen, men jag vet inte om jag vill ha en stående på golvet eller en som sitter i taket, hm. Dessutom vill jag göra en fotovägg någonstans, förmodligen nere i vardagsrummet, med coola bilder (vet precis temat)! - men jag vet inte riktigt vart det hade passat. Lite funderingar på det, men känner att det kunde varit riktigt snyggt! 

Nej... nu ska jag väl sätta fart så jag kan känna att jag faktiskt vet något imorgon, ehh. 

-------

He was such an amazing singer and performer, Jonghyun. Here with 'White T-shirt' and 'She is'!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

----

The struggle... ugh. Jag är så jädrans sugen på att beställa hem Taemins senaste album, men jag vill inte göra det från cdon som jag gjorde med Bts album Wings - because I'll let ya know it's hella expensive.... Jag vet inte om album från k-pop artister överlag är dyrare eller om det är frakten eller vad det är, men att betala 400 :- för ett album när jag kan lyssna via spotify.. I ain't doing it. Men jag kikade in ebay lite snabbt och det är ju definitivt billigare... men så blir jag nojig över det här med den planerade avgiften från postnord. Det drabbade väl alla asiatiska länder kan jag tänka mig?

... jag beställde albumet och en poster från ebay och nu kan jag knappt bärga mig tills det trillar ner i brevlådan - vilket jag hoppas att det gör. jag blir alltid nojig när det kommer till att beställa från sådana sidor, vem vet om jag har slängt pengarna i sjön, ehhh.

Godmorgon förresten, eller ja.. klockan är snart halv tolv, oups. Dagens planer är följande - måla färdigt lådorna till byrån (som vi förövrigt bar in i morse)! Så nu är den på plats. Jag tror möjligtvis att jag ska möblera om lite på kontoret. Eventuellt ta bort bokhyllan ovanför trappan och sätta byrån där istället, men då är frågan vart jag ska göra av böckerna, hm... Jag ska känna efter och fundera lite. Jag ska försöka orka mig ut på en promenad, det var några dagar sedan nu. Läsa ett par artiklar inför morgondagens seminarium och fixa stallet... mycket mer hinner jag nog inte med idag, he-he. 😉

Nu ska jag plugga in datorn till tv:n och spela alla mina favorit mv's och dansa med... hrm eller försöka åtminstone. 😜

With love xLikes

Comments

När man börjar se ljuset i tunneln. Ni kan tro vad jag har städat och fixat under gårdagen och idag! Så himla skönt att det börjar bli så himla rent och fräscht igen som jag älskar. För är det något jag älskar så är det att ha det rent runt omkring mig. Katterna går emot mina principer lite eftersom de hårar ner något fruktansvärt, men samtidigt så älskar jag dom så jag står ut med det, he-he!

Jag köpte årets första tulpaner igår också, och det är egentligen galet hur lite blommor kan göra så mycket - men de gör verkligen hur mycket som helst i ett rum. Jag tror dessutom att av alla blommor i hela världen så är faktiskt tulpaner mina favoriter. Så tråkig blomma att ha som favorit kanske, men det är sant. Jag älskar enkelheten, men att de finns i så många olika färger och varianter.

Nu under eftermiddagen ska jag hugga in ännu mer i klädkammaren, tvätta lite mer smutstvätt och byta sängkläder, sen är jag nog färdig faktiskt. Jag ska måla byrån också såklart , så kan jag förhoppningsvis få in den redan imorgon! Yeey!

..... Sedan jag skrev texten däruppe har jag hunnit vara ute och fixa i stallet också och ge hästarna en sen lunch. Jag älskar att plugga in telefonen i högtalaren där ute, spela mina absoluta favoritlåtar och gå loss med grepen liksom. Det är så mysigt och avkopplande. Tänk att det fanns en tid när stallgörat var det absolut tråkigaste som fanns, och nu är det bara roligt. Jag älskar att göra fint i boxarna, packa höpåsar och fylla vattenhinkar. Det tråkigaste är nog att sopa stallgången, den ser ändå likadan ut igen efter tre minuter som innan man sopade den, ha-ha!

Likes

Comments

Hej vänner! Jag är precis hemkommen och har hunnit slå mig ner i soffan med en kopp te och en påse Jumbo majs - vilket är mitt nya beroende. Vet inte hur himla nyttigt det är dock, ha-ha! Men det här är min sista påse, promise. 😉

Jag håller på att planera min eftermiddag, jag blev nämligen inspirerad av all städning jag har gjort de senaste dagarna och tänkte köra något liknande här hemma. Jag har ju hjälpt my sistah med flyttstädning både i förrgår och igår.

Nu är det dessutom dags för allt julpynt inklusive min halvdöda gran att ryka ut, så vad passar bättre än att städa allt från topp till tå? Imorgon åker bilen också på en ordentlig tvätt. Dags att än en gång få ordning och reda på saker och ting. 😁 Skönt nog är ju garderoben fortfarande i ok skick efter storstädningen där, men jag håller faktiskt på att rensa ut kläder. Dessutom har jag äntligen grundmålat byrån jag ska ha in, så nu är det bara lådorna kvar och 'slutfärgen' kvar. det fixar jag nu under helgen! Sen kan jag strukturera om ännu mer i garderoben. Perfekt!


------

Är det bara jag som är trög när det kommer till artister? Alltså det är Alltid så, jag hör en låt jag älskar och så lyssnar jag sönder den (typ) och det slår mig aldrig förrän långt senare att 'tänk om artisten har gjort fler, lika grymma låtar?' 'jag borde kanske kolla in den här artistens andra låtar?' hmm.... Det var så med One direction och med Ed Sheeran... och med BTS och nu med Taemin... Man bara ärru tröööööög människa? Varföööör läääär du dig aaaldrig! He-he. Men helt seriöst, shit vad Taemin bara boom tog över hela min spellista. Jag har lyssnat non-stop på honom i flera dagar nu. Hans röst 👌 Hans dansmoves 👌 Hans musikvideos 👌 Hans personlighet 👌 Han 👌

Alltså han dödar mig seriöst från 0.44 till 1.30... så jävla badass (och hot as f*ck), ha-ha! 🙏 Tackar alla högre makter varje dag för att jag upptäckte K-pop. Folk undrar om jag inte har tröttnat än, men helt allvarligt så är det här något jag kommer att lyssna på för resten av mitt liv, jag är faktiskt helt säker på det. Det här är precis den musiktyp jag älskar. Och jag upptäcker nya artister var och varannan dag, det finns liksom inget slut på det hela. The k-pop world can be quite overwhelming... 😏

Men seriöst kolla in honom från 0.44 till 1.30 åtminstone... eller från 2.18 och framåt... Man bara, kan du inte trilla ner från himlen och landa på min gårdsplan pretty plz. Well han behöver ju inte ha Vapen med sig, but still... Jag tar vad jag får liksom. 😏 Nej men skämt å sido - vilken fantastisk artist han är! Så häftigt.

Låten nedan är från början skriven och producerad av Bruno Mars, men Taemin gjorde om texten för att den skulle attrahera den koreanska marknaden mer.

Sorry, men jag uppskattar hans ansikte så mycket att han får ett helt collage tillägnat sig i det här inlägget, ha-ha!

Likes

Comments

När man trodde att man kunde det svenska språket men inser att man har haft helt fel uppfattning om vad pösmunk egentligen betyder... Jag har alltid kallat Kian pösmunk eftersom han är en liten tjockis och när han ligger på rygg har han både dubbelhaka och magen hänger ut åt alla håll och kanter. Jag har helt enkelt gått halva mitt liv och trott att är man en pösmunk ja då är man en pösmunk = en söt liten tjock sak... Men ordet pösmunk betyder tydligen något helt annat upptäckte jag idag när jag slog upp det, närmare bestämt mallgroda, viktigpetter etc... Hmm, det var ju verkligen tvärtemot vad jag har antagit, he-he. Så fel det kan bli ibland. Vad ska jag nu kalla Kian? Han är mycket, men han är ingen mallgroda och ingen viktigpetter heller. 😉

Klockan är halv nio och jag ska alldeles strax duscha, men först ska jag få dagens challenge avklarad och få disken fixad. Skönt att börja ny vecka med rent och fräscht runt sig. De här dagarna går jag runt med konstant träningsvärk ska ni veta - jobbigt, men samtidigt skönt. Imorgon är faktiskt planen att ta mig till boxningen, halleluja moment! Jag hoppas jag känner mig lika peppad imorgon när det verkligen gäller. Den kommande terminen kommer jag ha fullt upp i skolan - men jag hoppas jag kommer hinna både träna, rida och ändå ha tid för lite lugna stunder däremellan. Jag älskar ju att spendera dagar i soffan, that's just me.


---

Idag har Taemin gått på repeat. Jag älskar hans röst och hur han dansar - it's pure art. Ni minns kanske mitt inlägg om SHINee för ett tag sedan? Taemin är en av medlemmarna, men han har också en väldigt framgångsrik solokarriär där emellan. Taemin är känd för att vara en grymt duktig dansare och för att ha tagit "flower boy" till en ny nivå - vilket i princip betyder att han är mer "feminin" än vad standard är för en man - personligen tycker jag att han är extremt vacker!

With love x

Likes

Comments

Postad i: Music


If I say that I'm in pain, I'm scared that I'll really be in pain.

If I say that I'm sad, I'm scared that I will shed my tears.

Why don't I just laugh, just laugh, just laugh.

But people ask me why I'm Crying

Everyday I cry, I smile, then cry and smile again.

What's wrong with me, why do I do this, repeditely?

Can't differentiate between bottles of alcohol and meals.

So far in my Life, I never felt pain this excruciating.

Absentmindedly, I write your name over and over on a piece of paper

In a day, the paper becomes black and I finally let the pen go

I long for you, I hold on to my cellphone and let it go

My eyes are filling up with tears again, this separation between us...

I'm without a heart, I don't have a heart, So i wouldn't be feeling pain.

Everyday I talk to my self, and put myself under a spell.

But even so, I keep shedding my tears.

Let's smile (like couples in dramas), let's smile (like the title of you blog), (let's smile) happy like in my past

I'm without a heart, I can't be in pain

Let's just laugh, just laugh, just laugh

Please, please, let's stop crying now...


--

Without a heart är en cover BTS gjorde på förra årets Golden Disk Award (där dom idag in fact... plockade hem det allra största priset som delas ut)

Vad jag uppskattar mest med den här covern är nog, förutom att texten är otroligt touching, så definitivt Jin's delar (0.56-1.06 och 1.41-1.51) eftersom hans röst är så vacker (has to appreciate it when he actually get's decent parts don't we), V's delar 1.07-1.18 och 1.52- 2.02 och såklart (man kan ju inte, inte appreciate J-hope 0.34-0.44.

just so you can keep up... 👇

Kim Seok-jin (JIN)

Kim Tae-hyung (V)
Jung Ho-seok (J-HOPE)

Likes

Comments

Hello! Puh, jag kom hem för bara en stund sedan från sista finliret på vår fältstudie, det tog ett par timmar men nu är den inskickad åtminstone. Det återstår bara en muntlig presentation av den imorgon, save me... Jag är inget fan av muntliga presentationer och blir alltid dödligt nervös - men det som måste göras, måste göras.. Sen är jag fri till på Måndag när kursintroduktionen för nästa kurs drar igång. Som vanligt är jag dessutom ute i senaste laget med att beställa litteratur (måste göra det så fort jag avslutat det här inlägget, ehh).

Annars känner jag mig lite rastlös faktiskt, efter två dagar utan mina pw/joggingturer - men jag har ju mina små challenges att se fram emot innan jag går och lägger mig och jag har haft min dagliga dos av "skaka rumpan tills du faller ihop" - men jag trodde aldrig jag skulle säga det - men den där jädrans julgranen är faktiskt lite i vägen (även om jag älskar den) - dessutom plockade jag äntligen av den lilla lappen i toppen på den idag, ha-ha. Jag kände att det var på tiden liksom. 🙌

Kvällens to do består av att:

- Beställa kurslitteratur

- Skriva ut vårt arbete + en annan grupps.

- Gå igenom min del och stryka under det mest relevanta.

- Kolla till Magnús

- Hänga tvätt

- Göra mina två challenges.

- Gå och lägga mig.


Detta ska helst göras innan halv elva för jag måste upp så extremt tidigt imorgon att jag vill komma i säng i tid ikväll! Vi får väl se hur det slutar. 😉

With love x

De här två tröjorna från Lindex har jag levt i den senaste veckan! Och jag blev så sugen på att rensa hela garderoben innan idag och verkligen tänka över vad jag tycker om och vad jag använder och göra mig av med allt annat. Vi får väl se om jag kan göra slag i saken någon av de kommande dagarna! 😱

Likes

Comments

Det var lika uppfriskande att komma ut i morse som det har varit både Söndag och Måndag också och det är så härligt! Det är absolut kallt och man förfryser fingrar och tår om man inte har ordentligt på sig - men jag föredrar definitivt det här vädret framför regnet och gyttjan som vi har fått stå ut med i flera månader! Magnús njuter också utan täcke i hagen, gulleplutten. Dock har hagarna blivit så upptrampade att nu när det har frusit är det ett helsike för hästarna att ta sig runt. 😞

Jag har precis avslutat min frukost (havregrynsgröt med varma hallon och te)! och är helt enkelt redo att ta tag i dagen. Vad som gäller idag är att skriva klart arbetet som ska in imorgon, beställa kurslitteratur, betala räkning, handla och ev. promenera och rida. Men jag har faktiskt riktigt med träningsvärk i benen, he-he, så jag är inte sådär sugen på att promenera idag faktiskt + att jag dessutom fick känningar i mitt knä efter min långa promenad i söndags - så jag har inte riktigt bestämt mig än. Men någon form av motion blir det idag - åtminstone är det planen.

Vet ni? Jag har inte läst i en bok på månader - det är faktiskt så att jag har en hel hög med nyköpta men oöppnade böcker som jag inte har haft intresset av att läsa. Det är både böcker jag köpt i fysisk butik och böcker jag har beställt hem självklart med tanken att jag skulle dyka rätt ner i dom. Men jag har bara känt att nej.. Men igår började jag faktiskt läsa en bok - Throne of glass, men jag vet inte alltså, även om jag köpte boken på originalspråket (engelska) så är det något som inte riktigt faller mig i smaken med hur den är skriven. Men jag har bara läst 110 sidor i den än så vi får väl se.

----

Idag vill jag dela med mig av en låt som är en av mina absoluta favoriter och som jag lyssnar på flera gånger dagligen. Jag tror att det är SHINee's debut sång från 2008 om jag inte är helt ute och cyklar - eller åtminstone från deras debutalbum. Den är alltså tio år gammal, men jag älskar den. SHINee är prinsarna av kpop, (precis som Big Bang anses vara "the kings" ) och bestod av fram till nyligen fem medlemmar; Onew, Minho, Key, Jonghyun och Taemin. Jag hade hört om SHINee innan, mest pga Minho som (precis som bts V) var med i Hwarang. Men det var inte förrän i December som jag verkligen tog mig tid att kolla in dom, tyvärr av fel orsaker. Den 18 December tog nämligen en av medlemmarna sitt eget liv, p.g.a. depression och lämnade hela kpop världen i sorg och chock. Jonghyun blev bara 27 år gammal och det är så tragiskt och gör så ont i mitt hjärta att veta att det finns människor som inte ser någon annan utväg än att avsluta sitt liv för att komma bort från hur de mår. Jag vet att det finns tusentals människor just i den här sekunden som överväger den utvägen och som även tar den, medan andra kämpar vidare. Jag önskar att det fanns hjälp att få, stöttning, någon att prata med för alla dessa personer, så att de kanske kunde få möjligheten att se att även om just det här ögonblicket ser mörkt ut, att morgondagen kanske kan se ljusare ut.

With love x

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Ugh, jag har träningsvärk efter gårdagen så jag orkade inte längre än fram till tekokaren och tillbaka till soffan igen när jag gick upp för en stund sedan. Men alldeles strax måste jag såklart ta mig ut i stallet för att morgonfodra och det ser kALlt ut! Brrr.

(Dessutom är jag rätt trött eftersom jag blev hooked på ett "spel" igår. Alltså sorry, men det här är så absurt eller coolt jag vet inte riktigt - i vilket fall någon skapade en fictional horrorstory om bts på Twitter (ett fan) och så hade man möjlighet att följa det och försöka lista ut vem det var som var the bad guy och under spelets gång (som tydligen har varit igång under 5 dagar/nätter) så fick då "the readers" (vi) möjlighet att rösta vid olika brytningspunkter som helt kunde ändra storyns gång, exempelvis "ska namjoon få ta upp en kniv" ja eller nej... typ sådana grejer. ha-ha. btsoutcast heter det och jag upptäckte alltså inte detta förrän igår pga av att Twitter helt enkelt inte är min grej -, vilket kanske är tur. Men jag har ju sett kommentarer överallt om det här outcast och inte förstått vad det handlar om - det finns ju så sjukt mycket interna grejer inom fandomen och jag hänger aldrig riktigt med, så jag trodde det var något sådant, eller att någon i bts hade gjort något etc... Jag menar... fandomen lyckades få (minns inte exakta hashtagen) men typ -> "yoongihurthisbutt" att trenda worldwide när han hade fått en stol av RM och lyckats ha i sönder den vid första användandet = han föll i golvet och fick ont i rumpan. Man bara wuuuut hur orkar människor!? Men Low-key funderade man på hur Yoongi av alla människor lyckades ha i sönder en stol som RM hade haft hur länge som helst utan att ha i sönder... och han är liksom"the god of destruction"? hehehehe I vilket fall, back to the game - i natt var alltså 'the final night' men nu är två medlemmar borta även om de fem som var tvingade att spela spelet är räddade, men ligger på sjukhus för alla sina skador... Ja ni hör ju, men alltså det är helt galet- jag såg några frågor och det är liksom upp mot en halv miljon människor som har deltagit i den är 'fanficen' eller vad man ska kalla det - snacka om att föra människor samman över hela världen. Coolt.)

Jaja låt oss gå vidare, shall we? Innan jag låter totalt insane. Mer än normalt alltså.

Igår var jag ute i 75 minuter och varvade promenad med jogging och tog rundan som jag ibland tar med Magnús, det är helt underbar natur där och perfekta ridvägar - men vi rider nästan aldrig där för ja.. jag vet faktiskt inte. Jo nu kommer vi inte till där med häst eftersom man måste passera förbi ett hus med häck på ena sidan och stengär på andra och mitt i står det nu alltså en fallfärdig husbil/lastbil som har stått där i flera veckor och det går alltså inte att ta sig förbi med häst. Jag känner spontant, får man göra så? Det är liksom skåneleden som går där igenom också.

I vilket fall när man väl kommer fram till området har man möjlighet att följa en grusväg, komma ut på en större asfaltsväg och sen ta sig in på grusvägen igen längre bort, men så kul ville jag inte ha det (det hade väl tagit timmar) så jag begav mig av upp i skogen halvvägs runt för att ta en shortcut men då började jag få ordentlig noja alltså, det enda jag såg var spår efter vildsvin, matställen till vildsvin och jag tyckte till och med att det luktade lite märkligt, ehh. Och mitt i allt flög en fågel upp ur en buske precis bredvid mig och jag tror att jag hoppade fem meter + att hjärtat stannade på mig. Sen kunde jag inte låta bli att garva åt mig själv resten av vägen hem. Men det man verkligen inte vill stöta på mitt i skogen är väl ändå en gris liksom. Men jag har alltid en plan, jag brukar se ut passande träd att ta mig upp i om det väl skulle hända att jag stötte på en aggressiv gris - problemet är väl bara att jag aldrig skulle lyckas ta mig upp ha-ha.

Förutom promenaden igår så startade jag även upp två stycken 30-dagars challenge (jodå, här går vi all in)! Den ena är plankan (save me) och den andra fokuserar på ben och rumpa! Så vi får se hur det här slutar. Dessutom är jag pepp på kvällens matlagning, jag har inte riktigt beslutat mig för vad det blir än, men jag har köpt hem så himla mycket grejer och fyllt mitt skåp med och efter att ha levt på broccoli/svamp/tomat/paprika gratäng nu i två dagar så är jag sugen på att laga något mer avancerat (hur nu det ska sluta) 😉

Nu ska jag hoppa i overallen och kila ut i stallet! Men jag tror vi hörs under dagen faktiskt - med ett mer seriöst inlägg, men ni vet väl hur det är vid det här laget. Ibland bara måste jag få skriva om sådana här saker (fangirling stuff) 👆, eftersom ingen orkar lyssna på mig "in real Life". Då blir ni lidande istället. 😉

With love x


Likes

Comments

Hello peeps! Ikväll är en sådan där kväll när jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på med. Ingenting känns liksom riktigt lockande - har ni också sådana dagar? Jag skulle kunna titta på en film, läsa en bok, städa, titta på yt, buja eller hitta på något helt annat, men det känns bara motigt he-he. Kanske har jag varit ledig för länge. Det lutar dock mot att fixa med garderoben. Lika bra att få det gjort innan det ser ut som sist. 😏

Igår var jag iväg till Ystad för att arbeta på fältstudien som ska vara klar på Onsdag, ehehe... och efteråt bestämde jag mig för att köra ner till stan och sen gick helt enkelt runt och kikade i affärer och fick såklart med mig en hel del också, 2 t-hirtar, 2 bh's, en topp och en tröja. Jag är nöjd med mina inköp, men det sved i plånboken. 😨 På kvällen sen vart det ju utgång som stod på schemat och det var helt okej, inte den roligaste kvällen jag har haft i mitt liv, men godkänd. Det innebar såklart att jag var extremt trött imorse och jag tror jag sov till elva? Rekord gissar jag på, he-he. Överlag har jag sovit väldigt länge om dagarna de här veckorna jag varit ledig. Kroppen kanske tar igen vad den missat innan. 😂

Jag kom ut på min dagliga promenad idag i alla fall och det känns riktigt bra att det börjar bli rutin - dock ska jag börja utöka den och även välja andra rundor. Jag fortsätter vara väldigt strikt på mitt löfte till mig själv att inte äta varken socker eller mjöl - nu blev det ju visserligen alkohol igår, men jag är väldigt stolt över mig själv att jag inte stoppade en enda godisbit eller chipsbit i munnen under förfesten även om det stod 4 stora skålar rakt framför mig. 💪 Jag var faktiskt inte ens sugen på det.

Nu ska jag fortsätta mitt oproduktiva liv och se om jag inte kan finna någon inspiration till att gör något.

With love x


Likes

Comments