Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Det är så sjukt mycket arbete på skolan nu för tiden och jag hinner knappt med. Har ungefär 6 st uppgifter som måste vara klara innan julen och ju mer uppgifter som kommer desto mer hamnar jag efter. Jag har verkligen inte fått det flyt jag hade hoppats på denna termin och just nu känns allting så trögt, samtidigt vet jag att jag lyckas göra en uppgift på en kväll bara jag försöker... Men dum som jag är så gör jag inte uppgifterna heller utan far ut och umgås med vänner istället. Får ta och skylla mig själv. Hoppas bara på att jag hinner göra klart det mesta i helgen. 😓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Pretty in Black

Känner verkligen hur shoppingbehovet skriker inom mig samtidigt som plånboken gråter. Svart är den absolut bästa färgen, passar till allt, passar överallt och passar verkligen året om. Om bara pengar växte på träd.

Likes

Comments

bhcosmetics

Fick hem detta från JFR.se idag, nya sminkborstar från märket bhcosmetics. Så nöjd, har haft ganska mycket smink men inga borstar så sminket har mest bara legat och skräpat 👎 Men nu får jag äntligen användning för det!
Har dock inte hunnit testa dom eftersom att jag nyss kommit hem från skolan och så. Men ska bli så grymt kul att få testa nya saker inom smink eftersom att jag aldrig har varit någon som sminkat mig speciellt mycket, förut hade jag nästan inget smink alls på mig utan det är något som dykt upp under det här året. Kanske till och med ska titta på en "how to"-video på Youtube för att sedan misslyckas totalt. 😂

PS. Insåg just att jag glömde en sminkborste på sidan om...

Likes

Comments

Skoteroutfit on point

Ridestore.se har just nu en tävling på Instagram där man ska skapa sin egna skoteroutfit och då kan man vinna 2000kr att handla för i deras butik! Inte för att det riktigt spelar någon större roll om jag lägger upp det här men det är en kul grej i alla fall! Så här är min egna stil jag klickade ihop, känner verkligen att jag skulle dö för denna outfit. 👍 Fast inte direkt bokstavligt talat.

Likes

Comments

Burton Style

Nu är det inte länge kvar till vinter och jag känner verkligen hur jag börjar bli taggad! Men samtidigt ändå inte... För jag har inga vinterkläder, verkligen inga alls. Eller jo, jag har ett par vinterskor som jag har haft i 4 år eller mer, men dom har börjat läcka in vatten och är jätte slitna. Sen har jag ju förstås världens finaste vinterjacka Anima från Peak Performance. som min kära pappa sponsrade mig med. ❤ Den är inte bara grymt snygg utan är så fruktansvärt skön att ha på sig också! Den är verkligen inte klumpig och jobbig som många vinterjackor kan vara, så den var verkligen värd varenda liten krona.

Men jag har i alla fall suttit större delen av morgonen och kollat runt och drömt om alla saker jag vill köpa till i vinter och allt jag vill göra. Tyvärr är jag studerande och har alltså inga pengar alls, så det kommer nog bara fortsätta att vara drömmar. 👎 Haha men måste bara säga att när jag började gymnasiet hade jag NOLL intresse av att vara utomhus överhuvudtaget och idag är mina största drömmar att få se naturen runt om i världen och att resa jorden runt, tror inte att många som känner mig ens vet om det. 👍


Likes

Comments

Jag kan helt ärligt säga att det här har varit det bästa året någonsin. Aldrig i hela mitt liv har jag gjort så här mycket på en sommar som jag gjorde i år. Jag fick det bästa snowboardåket någonsin, åkte upp till fjället med mina själsfränder och bästavänner. Jag skulle åka längdskidor en hel mil men blev så arg att jag gick istället, Jag sov i bivack för första gången i mitt liv, det var även första gången jag sov ute i vildmarken. Jag fick även uppleva Norges helt otroliga natur, gå innuti en grotta och äta världens godaste pizza!

I sommar åkte jag även till Göteborg och åkte varenda liten karusell på Liseberg, gick på ett museum där dom hade sengångare, apor, ödlor och andra exotiska djur. Color me rad fick också bli min första festival någonsin. Sen fick jag också se och uppleva andra delar av Turkiet som jag aldrig sett innan! Jag fick uppleva helt fantastiska saker, jag fick uppleva saker för första gången och sånna här äventyr kommer det bli så många fler av! Och det är äventyren jag kommer dela med mig av, för det är det jag brinner för och det jag älskar. ​

Likes

Comments

Jag är en norrländsk tjej vid namn Moa Wistemar (även om mitt förnamn inte är något speciellt så är definitivt mitt efternamn väldigt sällsynt), född 98 och bor i lilla samhället ingenstans, eller ja, Vilhelmina som det heter.

Första gången jag verkligen fann något jag brinner för var år 2013, första gången jag fick min egen snowboard. Enda sen dess har jag älskat vintern, jag älskar hur snön faller och hur pudersnön känns. Naturen är någonting jag verkligen älskar med hela mitt hjärta, vi har endast en planet och den tycker jag att vi kan ta vara på.

Nature is Love, Nature is Life.

Jag älskar även djur, fotografering, konst, äventyr och som nästan vilken tjej som helst tycker jag om kläder och smink. Därför är det väldigt svårt att säga vad jag egentligen skriver om här, utan jag skriver vad som helst och när som helst!

Just nu studerar jag Handels och administration på gymnasiet, men jag har ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir äldre, Jag har så många drömmar på en och samma gång. Jag vill driva ett café, jobba i en skidbod eller skidanläggning, ha en egen webbutik, designa hemsidor, jobba som fotograf, ta hand om hemlösa djur och mycket mer!

För inte alls länge sen fick jag reda på att jag har en reumatisk sjukdom vilket också påverkar mitt liv ganska mycket, även om jag egentligen förtränger det och inte riktigt vill inse det själv. Ibland är jag tröttare, på sämre humör och kan praktiskt taget knappt ta mig ur sängen på morgonen. På grund utav det så kan jag inte och kommer inte kunna göra allting som "normala" tonåringar kan. Min största rädsla är att jag inte kommer kunna åka snowboard eller vara ute på fjället om jag blir sämre med åren. Men jag lever för nuet och har bestämt mig för att mitt liv kommer bli det bästa äventyret någonsin!

Likes

Comments