Header

Har precis jobbat natt och ska gå och lägga mig en stund. Har stalltjänst idag så fodrade alla hästarna för en liten stund sen. Idag ska jag pch Emily fixa en gräshage som våra hästar kan gå i. Ska även ha en träning för Mathilda.
Hästarna har skött sig. Några fick gå på bandet igår. Idag ska bonfa och Amsterdam trimmas. Får se med Rotterdam och Otto. 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Rotterdam har tagit det lugnt. Amsterdam har trimmats på och tävlat, var felfri i 1m och 110. Bonfa har haft lite chill men är på't igen. Otto har halv krasslig men är på spåret igen. Så long time no see. Idag blir det utgång med Kelly.
Imon stallet och sen iväg och hoppa Larven. Visa han på lör och tävla han på söndag!
Därefter Åby och innan det träning för Anna.
Nu ska jag jobba lite i skolan, tjotjo

Likes

Comments

Hästarna har trimmats på och jag har flygit av Rotterdam så har vart Mör i kroppen. Fruktansvärt länge sedan men var bara upp igen och fortsätta. Och han har vart fin sen dess, alltid spännande att åka av 😉 i helgen är det tävling med Larven och Bonfa. Larven går 120 och Bonfa 120/130. Så upp tidigt imon för att fixa. Ska även jobba på söndag..
Nästa vecka Lilla Edet med Amsterdam och Otto. Därefter Åby med Larven, Amsterdam, Otto och Bonfort. Fullt upp men fruktansvärt kul!!
Nu ska jag försöka sova, ciao

Likes

Comments

I söndags var det tävling i Tosseryd med Bonfa. Efter en rörig framhoppning så fick jag ingen bra känsla ingöt 120. Han hoppade jättefint men fick dessvärre ett stopp. Inget mer att säga, halv dålig ridning å inte en 100% ärlig framåt bjudning. Inför 130 kändes det desto bättre. Ett surt litet pet på 2an men felfri resten, kanon fina språng!

Likes

Comments

Idag bestod av skola från 10:45 till 14:30 fast väldigt chill och efter det gick jag och Ebba till stan och jag köpte en ny klocka och köpte en till Jenny. Efter detta blev det stallet skrittade ut Thistle i skogen och fixade allt i stallet Cindy och Lorenzo fick vara idag. Annars har det inte hänt så mycket. Thistle var nolla i L:A i helgen och kändes kanoners.

Likes

Comments

Amsterdam och Otto fick åka till Trollhättan idag för att tävla. Amsterdam gick 2 rundor och Otto 1. Fick sen hoppa upp på en kompis häst och hoppa 120.

I 1m med Amsterdam var han lite spänd. Gjorde ett litet misstag vilket gjorde att en bom rulla. Ville ta av lite stort och det vill inte mr Andersson. I 110 var han med mer på noterna och var dubbelnolla! Första gången han hoppade omhoppning! 👍
Otto var nolla i 120 och var placerad. Han var grinig 1-3 men släppte sen och det flöt på väldigt bra. Hoppade också Lavenir, kändes kul och vi var nolla. Var någon som stod bakom hindret och jag samlade upp han utan problem och fortsatte sen rida som vanligt, det fick han tummen upp för! Väldigt väldigt fin häst vilket fall 😄

Likes

Comments

Gårdagens ridpass blev lite varierade. Bonfa fick ett trimpass. Körde igenom hela kroppen och det behövdes. Han var fin hela passet men blev lite finare i sluter. Amsterdam joggades bara. Han var som smör så var nog lagom med ett jogginpass. Rotterdam trimmades. Tog något språng och han skötte sig så bra så. För en sån typ av häst är det viktigt att underhålla med bommar och småhinder hela tiden så att de vänjer sig. Otto trimmades. Mycket energi och väldigt glad. Tog något språng på en bock. Superladdad så får se hur han är imon 😉

Idag ska Otto och Amsterdam ridas igenom. Och sen badas och bli fina inför tävlingen imon. Bonfa ska trimmas igen och checkas av imon då han tävlar på söndag. Och Rotterdam ska få ett lättare ridpass.
Ska ha en hopplektipn vid halv 11 för Mathilda, Julia och Fanny. Så får se vad det blir för något. 😄

Likes

Comments

Hallå hallå. Ska nämligen sova o tänkte att jag skulle uppdatera lite. I går tränade jag Lorenzo för Bertil nyttigt för Lorenzo att hoppa. Efter det en trip till Hööks o senare var det Anna träning med Thistle vilket gick galant. På lördag är det andra om gången av Eliten tvek löst att jag är med i den omgången men i vart fall ska jag dit o hoppa förklassen. Vilket är L:A o eventuellt L:A+

Likes

Comments