Header

Hej på er!

Sjukt dålig är jag på det här, jag vet...

Men har egentligen inte haft så super mycket tid att bara sätta mig och skriva... Jag har jobbat för fullt, haft skola och den fri tid jag haft jag antingen spenderat sovandes eller tillsammans med N.

Men idag har jag varit extra produktiv så kände att jag kunde ju lika gärna slänga in ett inlägg här också så ni vet att jag fortfarande lever liksom.

Började dagen med att komma försent till skolan då jag försovit mig men det gick bra ändå och min lärare blev inte arg eller något sånt. Efter skolan brukar jag egentligen nästan alltid fara hem till N och va med honom men det kändes inte som den bästa idén idag så istället for jag in till stan och satte mig på biblioteket och skrev på en uppgift som jag varit lite efter på men nu är jag ikapp igen.

Sitter fortfarande kvar på biblioteket i skrivande stund men funderar på att strax gå i väg och köpa mig någon lunch och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eventuellt går jag runt i några affärer och bara kollar runt en stund. Har inte råd att köpa något men att kolla är gratis.

Som sagt ska gå och äta något nu, men ni får ha det så bra så länge.

Tills vi hörs igen:

Massor av kärlek!

Slänger in en bild från mitt fönster från en höst eftermiddag också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!

Hoppas att allt är bra med er denna tisdag kväll.

Dagen idag har bestått av att titta på serier och göra romanuppgiften till svenska kursen, så har varit en produktiv men händelselös dag.

Det jag egentligen ville skriva om handlar inte ens om idag men ändå något som fortfarande stör mig på och är besviken över.

Som jag skrivit tidigare så har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i mig själv och komma i bukt med vad det är som gör och gjort att jag mått psykiskt dåligt under så här många år. Få svar på frågor som jag kanske inte visste att jag ville ställa, känna mig hörd och verkligen låta det ta den tid det behövs för att bearbeta det som behöver bearbetas.

I augusti bestämde jag mig för att byta vårdcentral, mest på grund av praktiska skäl men också för att jag inte kände att jag fick det stödet jag behövde när jag gick till min dåvarande vårdcentral. Den nya som jag valde har ett psykologiskt team och det kändes väl passande att testa det nu när jag ändå var igång. Jag fick skriva in vad jag ville ha hjälp med, de ringde upp, fick ta ett "test" för att se med vad och om de kunde hjälpa mig eller inte. Det kändes liksom väldigt stabilt och professionellt.

Runt en vecka innan min bokade tid fick jag en kallelse hem tillsammans med en broschyr där omslaget stort och tydligt säger "Alla mår vi dåligt ibland". Redan där blev jag väldigt skeptisk och efter att läst igenom hela och de metoder de erbjöd kände jag att det här kommer nog inte vara något för mig ändå. Mamma försökte vara positiv och säga att jag ändå skulle ge det en chans och att det kanske skulle kännas bättre när jag väl var där.

Första mötet kom och till en början kändes det väl okej. Vi pratade ju liksom om mig så jag tänkte som inte jättemycket på det för än kommentaren kom.... Tydligen kommer alla mina problem att lösas av att jag flyttar hemifrån, jag kanske rentav borde byta stad. Så hon menade ungefär att jag ska ta mitt pick och pack, lämna alla som jag faktiskt mår bättre av att vara med än utan, säga "ha det" och må dåligt i en annan stad? För det är ju inte så att jag bara magiskt kommer lösa alla mina problem genom att gör det.

Vi bokade i alla fall en ny tid, vilket var igår. Tänkte att det tar ju oftast ett par gånger innan man verkligen känner hur det är. Kom dit, hon var sen precis som första gången och sen började vi prata. (Av personliga skäl kommer jag inte gå in specifikt på vad som sades och inte) Hon tar bara till sig ungefär en tredjedel av det jag berättar och drar slutsatser på bara det. Hon tycker att jag borde gå en "ångesthanteringskurs som börjar i november, men då kommer du ju vara frisk ändå"... För det första, jag har suttit här och berättat för dig att jag mått psykiskt dåligt från och till i 7 år och du tror att jag magiskt ska bli bra på 2 månader.... För det andra så behöver jag inte gå en "ångesthanteringskurs" för jag vet hur jag ska hantera min ångest för att den inte ska bli alldeles för destruktiv, ja den är fortfarande så pass "överväldigande" att det känns jobbigt att klara vardagen med den, men jag vet hur jag ska hantera den för att till exempel inte göra allt värre. Det är inte det jag behöver lär mig, jag behöver få ta tag i mig och få veta till exempel vad det är som gör att ångesten ens kommer, varför jag ens började må piss för 7 år sedan och varför ,trotts att jag sökt hjälp tidigare, ångesten, stressen och alla dumma tankar kommer tillbaka oavsett vad jag gör för att de inte ska det. Slutsatsen från hennes sida var även att alla mina problem tydligen är Ns ansvar, vilket inte alls stämmer. Vårt förhållande till varandra kanske är lite komplicerat ja, (kommer heller inte gå in på detaljer om det här för det är mellan mig och N) men det är inte på grund av han som jag blev "sjuk" till och börja med. Vi kanske inte hjälper varandras mående i alla lägen, men i alla fall från min sida så hjälper hans närvaro med de flesta saker och jag mår bättre i hans närvaro än hans saknad.

Det som gör mig mest besviken med det hela är att jag inte känner mig lyssnad på, att energi läggs på saker som egentligen inte har något med saken att göra, jag känner inte att hon ger något förtroende och helt ärligt känner jag min inte jättetrygg i och med att det mesta bara känns fel. Även att jag efter att ha haft en timmes samtalstid måste ringa till andra personer och prata av mig.. Det är väl ändå inte meningen att man ska måste ringa till andra och tjata av sig efter man nyss varit på samtal?

Jag har en inbokad tid om exakt en månad (vilket jag också tycker är alldeles för lång tid) där jag tydligen ska tänka över några grejer och hur jag vill lösa dem. Hade jag haft ett svar på de grejerna hade jag redan försökt fixa det och då hade jag inte behövt gå till någon som ändå inte tänker lyssna på mig.... Fram tills dess ska jag försöka hitta någon annanstans att gå för det här suger.


Jag ber om ursäkt i fall det här var helt ointressant för er men jag behövde få skriva av mig och kanske har jag någon där ute som kan läsa detta och känna igen sig som har några tips eller som bara också vill känna att man inte är ensam om att känna så här.

Jag vill lämna er med en uppmaning om att inte avskräckas för att gå och prata med någon om ni behöver det. Det här vara bara en dålig människa i ett hav av andra och jag tänker inte ge upp bara för att det blev fel den här gången. Får bara leta vidare tills jag hittar någon som jag klickar med och kan ha förtroende för.

Tills vi hörs igen:

Massor av kärlek!

Likes

Comments

Hej igen!

Ja juste... det här med att försöka få in minst ett inlägg per dag gick ju inte super bra.. Men åter igen så vill jag ju försöka skriva mest för mig själv den här gången och vill heller inte att det här bara ska bli typ en dagbok, vill ju försöka skriva om saker som betyder något för mig och då om jag inte har något för tillfället så känns det inge bra att skriva heller.

Inte för att jag har något "viktigt" att säga nu heller men jag kände helt enkelt för att skriva något.

Vad har då hänt under de här dagarna som jag inte skrivit?

I onsdags så var jag på skolan i och med svenska kursen jag läser, det hände väl egentligen inget speciellt där liksom. Vi snackade lite om läxan vi hade från veckan innan som jag inte kunde göra då jag inte hade fått mina böcker än (fick dom igår) och sen gick vi även igenom hur man skriver en orsaksanalys, vilket vi även fick i läxa att göra två och två tills nästa gång.

Torsdagen var jag på uppstarts möte för teater jobbet som jag berättade lite kort om i förra inlägget. Det blev ett ganska långt möte men väldigt produktivt så det var ju kul. Efter det hängde jag kvar på stället, Hamnmagasinet, och jonglerade lite och lekte runt tillsammans med gycklarna som håller på med ny cirkus, vilket alltid är lika trevligt. Sov även hos N.

Igår, fredag, for jag från N för att träffa en från svenska kursen för att göra orsaksanalysen vi fick i läxa. Vi satt i ca 1,5 timme och hämtade information och skrev klart den. Skickade in den och sedan visade jag min grupp partner hur man använde Google drive och lite andra sådana saker. Sen for jag tillbaka hem till N och vilade och tog det lugnt tills jag hade ett telefonmöte. Spenderade sedan kvällen hemma framför tvn med mamma och en cider. Sjukt mysigt.

Hit tills idag har jag enbart suttit framför tvn och tittat på idol repriser och spelat mobilspel... Och det är väl ungefär vad jag har planerat idag också, förutom kanske något annat att titta på istället för idol. Sen kanske det händer något mer spännande ikväll eller så gör det inte det, har inga planer egentligen men vi ser väl vad som händer helt enkelt.


Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Tills vi ses igen:

Massor av kärlek!

Likes

Comments

Om jag fortfarande har någon läsare där ute... Hej!

Jag tror det är lite standard jag att skriva/säga "nu ska jag verkligen försöka igen" och även om jag var relativt tydlig förra gången med att jag inte ens tänker lova att försöka utan bara slänga in ett inlägg då och då så känns det ändå ganska tråkigt och dåligt gjort från min sida att som vanligt bara sluta skriva hux flux....

Jag tror, eller ja snarare vet, att jag är en person som typ gillar att göra något ett tag och sen slutar jag med det. Det gäller det mesta i livet egentligen och speciellt saker där jag kan vara kreativ så som att måla, teckna, virka, sticka, pyssla, pussla, ja det mesta skillnaden mellan alla de sakerna och att skriva här är att de andra sakerna påverkar bara mig.. Vet själv hur besviken jag blir om jag läser någon annans blogg och så har den personen inte uppdaterat som normalt...

Det finns självklart flera anledningar till att jag slutade skriva, den huvudsakliga anledningen är nog för att jag helt enkelt inte orkade fokusera på det här också under den tiden. Mitt mående började svaja igen och helt ärligt svajar det fortfarande men jag vill verkligen försöka gör något, komma tillbaka till det normala och rent krasst kanske det är bra för mig att skriva ändå, bara för att ha något extra som en rutin och då om jag känner för att skriva att världen suger så hoppas jag att ni är okej med att jag gör det. Allt måste inte vara perfekt hela tiden liksom och jag hoppas att ni kan ha överseende med det, vi är alla bara människor.

Vad är anledningen till att jag börjar just nu då? Jag håller på att gå igenom alla mina bilder jag har här på datorn och hittade mappen med alla bilder jag delat med mig av här, sen såg jag att en bekant även uppdaterat hennes blogg och började då känna mig lite sugen på att skriva lite.

Jag kommer inte gå in på hur mitt liv varit fram till den här punkten utan önskar att få fokusera på nuet och vad framtiden har att erbjuda och det är även det jag kommer fokusera mitt skrivande på. Självklart finns det vissa saker jag ändå kommer dela med mig av från förut men bara när det är relevant eller att jag känner att det tillför något att berätta/skriva om det.

I dags läget så jobbar jag på, började på Subway för lite mer än 1 månad sedan och det kanske inte är det mesta glamorösa jobbet liksom men det ger pengar och helt ärligt så trivs jag också. Förutom det så börjar jag som ledare för teaterlekar för åttaåringar v.37 så det ser jag fram emot, att få hålla på med teater och skådespeleri igen och även dela vidare det till en yngre generation ska bli super kul faktiskt. Utöver det går jag också en svenska kurs så att jag kan få min fullständiga gymnasieexamen. Så jag har en del att stå i och fokusera på.

Utöver de sakerna har jag börjat försöka jobba med mig själv och mitt psykiska mående genom att gå på möten med en psykolog och tänker verkligen ta den tid det behövs för att jag ska kunna må så bra som möjligt och verkligen känna mig "klar". Vill inte att det blir som förra gången där jag kände mig lite tvingad att vara "botad" efter de 10 gångerna eller hur många det nu va som var standard, det blev mer av en påklistrad fasad både för alla andra och mig själv att jag mådde bättre när jag i själva verket inte alls gjorde det och sen när alla tankar och liknande kom tillbaka så gjorde det nästan 10 gånger ondare än det gjorde förut.

Försöker även reparera relationer som jag halvt tappade under året som jag bodde i Burträsk och få tillbaka de kompisar jag hade innan. Det kan vara lite svårt ibland då alla börjar forma sina egna liv med partners, jobb och liknande men jag vill tro att vi alla försöker så gott vi kan och hoppas på att vi alla kan hitta tillbaka till varandra men vet också att om det inte blir exakt som förut så är det också okej just på grund av att vi alla förändras hela tiden.

Jag ber om ursäkt i fall det blev mycket text för er att läsa nu och jag förstår om ni inte orkar läsa allt och det är okej, jag tycker om er ändå. Jag vill försöka skriva mest för min egna del den här gången, för att jag tror att det kan vara bra för mig att ha något bestämt att göra varje dag. Lite oklart fortfarande hur många inlägg jag kommer orka skriva varje dag men jag ska försöka i alla fall få in minst ett per dag.

Jag hoppas att ni har det bra, vart ni än är i världen.

Ha en fortsatt bra kväll

Tills vi ses igen:

Massor av kärlek!

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas att ni haft en bra dag hittills.

Min dag har varit väldigt upp och ner hittills...

Vi har haft skrivar dag för att hinna klart med hela historien till forskningsprojektet och då min gruppartner håller på att spela in en film tillsammans med filmeleverna och vi knappt hade skrivit något före idag så blev det min uppgift att skriva i princip ALLT....

Jag vaknade därför idag med huvudvärk, illamående, ångest och var väldigt stressad... Detta resulterade i att jag istället för att ta tag i arbetet somnade om och tog det lugnt för att slippa i alla fall stressen.. Problemet med det är att jag får mer ångest när jag inte tar tag i sakerna direkt men jag vet också att om jag stressar upp mig tillräckligt mycket så får jag ofta migrän och just idag tyckte jag att det var värre än ångesten så då stod jag emot allt det och sov istället. Tyvärr var det inte mycket bättre senare när jag vaknade en halvtimme innan lunch men jag steg upp, gick och duschade och gick sedan till lunchen. Väl där så berättade jag för mina vänner att det varit väldigt jobbigt och att jag var ledsen över att jag inte kunnat börja än och då sa A att i och med att han var klar med sin uppgift skulle han kunna sitta med mig och diskutera med mig så att i alla fall något hände med min uppgift.

Det hjälpte väldigt mycket och uppskattades väldigt mycket! Så med hjälp av A började jag kunna skriva och har nu kommit en bra bit påvägen, har även frågat min lärare om jag fick skicka in en timme senare än planerat och det gick bra så nu känns det bra igen.

Jag och två av mina tjejkompisar hade på oss likadana koftor i samma färg idag (det var dock väldigt planerat...😊) och det puttade upp mitt humör en hel del. Nu har det blivit en grej i alla fall "on tuesdays we wear green".

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Tills vi ses igen:

Massor av kärlek!❤

1. Pluggande 2. #squadgoals med J och C

Likes

Comments

Hej på er!

Så jag har inte skrivit i helgen för det har bara inte blivit så för jag har prioriterat att vara med kompisar och umgås plus att jag även gjort andra saker.

FREDAG

Kommer mest i bilder för det var så jag hade planerat att skriva inlägget som inte hände...


1. Min träningsoutfit för dagen 2. Klassen tog en promenad på morgonen för resten av dagen var vi ledig men våra lärare ville ändå att vi skulle göra något tillsammans 3. Jag efter att jag hade sminkat mig inför videoinspelning

1. Inspelning av video, har inget stativ så då improviserar man... 2. Jag och pojkvän påväg till badhuset 3. Påväg till badhuset

1. På badhuset 2. Min outfit resten av kvällen 3. Jag och pojkvännen

1. Vi åt pizza för ingen av oss orkade göra middag 3. Kvällen bestod sedan av att äta godis och se på tecknat

LÖRDAG

Under dagen satt jag bara i sängen och tittade på "Grimm" och gjorde även nya naglar. På kvällen gick jag över till grannhuset där de spelade "Twister", gick hem och hjälpte en kompis att fläta hennes hår och sen gick jag tillbaka till grannhuset och flamsade omkring lite innan vi gick tillsammans till ett av de andra husen på området och hängde med nå klasskompisar innan de skulle ut på krogen. Då gick vi tillbaka hem till mitt grannhus och satt och snackade och skrattade i deras soffa. Sen gick jag och pojkvännen och la oss för att sova.

Jag i lördags (och även söndags)

SÖNDAG

Satt jag även i sängen och såg "Grimm" medan pojkvännen var jättesnäll och redigerade min youtube-video så att den blev gjord, den blev dock klar jättesent så hann inte ladda upp den. Tror inte att det hände så super mycket mer igår, Jag och Pv såg lite på en film innan vi gav upp och stängde av och gick och la oss.

IDAG, MÅNDAG

Vaknade tidigt i och med att pojkvännen skulle i väg till praktiken tidigt. Så efter frukosten gick jag och la mig igen tills typ 20 min innan vi började då jag sprang till mitt rum för att klä på mig lite bättre kläder och även spraya lite torrschampo i håret och sedan bege sig mot lektionssalen bara för att upptäcka att vår lärare inte kommit än och efter att vi suttit där och väntat i 15 min så blev vi lite misstänksamma i och med att vår lärare ALDRIG är sen utan att meddela det. Jag sprang i alla fall iväg till receptionen för att höra om de hade hört något, då fick vi i alla fall veta att hon var hemma med sjuka barn och att vår andra lärare först hade tid att träffa oss efter fikat, så då fick vi vara lediga.

Efter lunch så laddade jag upp videon på Youtube och fixade lite andra tillhörande saker så nu är den äntligen uppe!

Länk: HÄR!!!!

Vi träffades efter fikat och pratade lite om hur vi ligger till i planeringen och så och sen fick vi sluta tidigare. Ringde även ett samtal till ögonkliniken för jag måste få en tid där så att jag kan få ett intyg till mitt körkort eftersom jag har diabetes och måste skicka in sådant så att transportstyrelsen vet att mina ögon funkar som de ska.

Nu på kvällen ska jag och pojkvännen laga middag tillsammans och sen vet jag inte riktigt vad mer som händer så det blir väl en överraskning i guess.

Tills vi hörs igen:

Massor av kärlek!❤

Likes

Comments

Godkväll!

Är lite förvånad över mig själv att jag orkade upp imorse så jag både hann äta frukost och duscha, båda var mycket behövligt.

Dagen lektion började med att vi hade en kort uppvärmning som bestod av en andningsövning och någon fokusgrej. Sedan började vi ganska direkt med att testa varandras idéer på historierna vi skriver på forskningsprojektet. Det gjorde vi till typ 10.30 och då fick vi gå ut i våra grupper och diskutera ihop oss om det var något mer vi ville testa eller så. Eftersom att min grupp partner var sjuk idag så satt jag och några fler i deras huskök och snackade och umgicks tills det var lunch. Vi fick extra lång lunch och började först kl 13.30 så vi fortsatte gå igenom scener vi ville testa och fortsatte med det efter eftermiddagsfikat också. Vi fick även sluta lite tidigare idag vilket var väldigt skönt så här i slutet på veckan.

Nu på kvällen har jag bara umgåtts med kompisar i grannhuset och snackat och haft det mysigt och här är jag fortfarande och just nu kollar vi på "Tangled" tillsammans medan jag skriver det här. Tror jag ska se på nått avsnitt av "Grimm" senare men vi får se hur det blir med det.

Måste få skryta lite innan jag säger godnatt. Vet inte om alla vet det här men i alla fall så är jag jätterädd för ormar, på den nivån att jag kan börja gråta när jag ser dom. Hur som helst, jag var på WeHeartIt förut idag och bläddrade förbi en bild på en orm och mot all förmodan så tyckte jag faktiskt att just den ormen var riktigt vacker😍
Nu har dock min kompis förstört den bilden lite pga att hon börja skrika och säga att den ser slemmig och äcklig ut så blir obehagad av att se den nu... menmen, den är fortfarande finare än andra bilder/ormar så är fortfarande stolt...

Nu ska jag vara social med mina kompisar igen.
Godnatt!

Tills vi ses igen:
Massor av kärlek!❤

⬆️Här är ormen i alla fall, jag tycker i alla fall att den var riktigt fin⬆️

Likes

Comments

Godkväll!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen...

Anledningen till detta är för att jag legat hemma i sängen och mått illa och haft ont i min kropp de senaste dagarna. Det har gått lite upp och ner, i måndags klarade jag att vara med hela dagen förutom att jag råkade stänga av mitt alarm på morgonen och därför missade lite där men sedan efter lunch så jobbade vi på mer med forskningsprojektet och dagen flöt på. Igår och idag har jag klarat av att vara upp och arbeta i små stunder och sedan behövt gå och lägga mig igen pga illamående. Har bara försökt att inte pressa mig själv så att jag kanske blir bättre snabbare.

Nu ska jag och pojkvännen lägga oss och se på ett kanske två avsnitt av "Grimm" innan vi går och lägger oss på riktigt.

Med detta korta inlägg säger jag godnatt.

Tills vi hörs igen:

Massor av kärlek!❤

Likes

Comments

Godkväll!

Igår vaknade jag vid 10 när mamma väckte mig, gick dock upp runt 11 och gjorde frukost. Förmiddagen var väldigt seg och jag kände mig inte alls pepp på att gå upp och göra saker för jag var väldigt trött och hade ont i kroppen då mina ben hade krampat hela natten....

Satt i sängen och tittade på "Grimm" när mamma kom in i mitt rum och frågar om jag vill se på bio med henne och att i så fall måste vi fara om ca 20 min för att hinna. Så så blev det, klädde på mig och så fort styvpappa kom hem med bilen for vi. Vi såg på "passengers", den med Jennifer Lawrence och Chris Pratt. Både jag och mamma gillade den, det var lite små saker som vi störde oss på men förutom det så var det ändå värt pengarna att se den på bio, skadar ju inte heller att båda skådespelarna ser mycket bra ut.

Efter filmen så åkte vi hem och då var det bara att börja och fixa sig för jag hade lovat M och N att vi skulle umgås och dricka och bara må tillsammans. Kastade i mig middag också mitt i sminkningen. Vi for mot Umeå lite efter 19 och väl inne där så mötte jag upp N och vi följdes till M eller rättare sagt hem till Ms pojkväns lägenhet. Det kom två pers till så var 5 totalt, alldeles lagom tycker jag. Det var trevligt i alla fall, tills vi bestämde oss för att fara dit Ms pojkvän var för där skulle det tydligen vara "värsta partyt".... Visade sig att det var 6 män i 25-30 års åldern som satt och drack och spelade magic kort..... Jävlar vilket party alltså... Vi stannade där i max 45 min innan vi ringde Ns kusin som kom och hämtade oss, skjutsade hem M och hennes pojkvän och sen for vi hem till N. Vi åt nå varma mackor och såg en film och sen gick vi och la oss.

Vaknade vid 11 första gången, gick upp vid 12.20 eller något sådant och då var det i princip bara att vänta lite tills min buss gick hem. Hemma gjorde jag "frukost" kl 14.. Och packade alla saker som jag skulle ha med mig tillbaka till burträsk. 14.30 for vi hemifrån för lilla lillebror skulle till sin simning och om jag inte följer med på den så hinner jag inte till bussen till Burträsk så det är bara att se glad ut och sätta sig och vänta. Hann vara på simskolan i typ 20 min för sen gick jag och köpte Subway till mig och min kära pojkvän som jag så snällt fick vänta med att äta tills jag kom fram med bussen. 16.50 for min buss från sjukhuset och ca 1,5 timme senare var jag framme. Middag direkt och nu sitter jag här. Mamma blev lite ledsen på mig för jag glömde meddela att jag var framme... Men jag lever mamma, förlåt för att jag suger på att höra av mig....

Vet inte riktigt vad som kommer hända resten av kvällen men det blir nog bra hur som.

Säger godnatt nu.

Tills vi hörs igen:

Massor av kärlek!❤

⬆1. Min outfit igår, 2. Mitt ansikte under dagen 3. Jag och mamma innan bio 4. Mitt ansikte efter att jag sminkat mig⬆

Likes

Comments

Godkväll.. eller ja natt....

Sent inlägg idag igen... Men jag har haft fullt upp idag igen...

Vaknade lite innan elva trotts att jag sagt att jag skulle upp i tid imorse, hade ställt alarm och allt men stängde av det i sömnen... så ja... Hann därför inte göra videon som jag hade tänkt heller i och med att jag skulle göra något att äta, duscha, klä på mig,, sminka mig och sen typ gå till bussen lite innan 14 för att fara in till stan och möta upp mina bästa vänner M och N. N kom dock över en timme sent i och med att hans kusin skulle skjutsa honom men det blev en massa strul innan och massa stopp under vägen så det tog skit lång tid (N bor typ max 10 min med bil från centrum också...) Men men han dök ju upp så småningom. När vi väl var alla så satte vi oss bara på EspressoHouse för M ville ha kaffe. Så där satt vi till 16.50 ca då vi bestämde oss för att gå och köpa mat och sätta oss på hamnmagasinet (vilket är en lokal där unga kan samlas och typ spela biljard och bara hänga. M var inte hungrig, eller rättare sagt så skulle hon hem och äta middag med sin pojkvän så hon följde bara med. N köpte subway och jag köpte sushi (!!!!!!!!!) Vilket jag längtat sååååååå länge efter och det var superduper gott!

M lämnade oss vid typ 17.45 ish och då spelade jag och N sällskapsspel, pingis, Guitar Hero och bara hänge tills runt 21.45 då vi bestämde oss för att fara hem till N och bara se på film tills min nästa buss hem gick, så vi började se på "På andra sidan häcken" men hann typ bara se 40 min innan jag behövde gå.

Nu är jag hemma. Ska kolla på ett avsnitt av "Grimm" hade jag tänkt och sen sova. Blir kanske att träffa M och N igen imorgon, men det ser vi då för det var lite oklart än så länge.

Nu säger jag godnatt.

Tills vi ses igen:

Massor av kärlek!❤

⬆Jag idag⬆

Likes

Comments