Julumgänge hos min dotter i förmiddags! Hela 4 timmar (vanligtvis 3 timmar). Min pappa hennes morfar då, (obviously!😊) var med. Vi hade med oss massvis av julklappar åt henne. Men hennes favorit blev ändå en från sin morfar, en robotstyrd papperskorg som man ska försöka träffa med pappersbollar. Till och med jag ansåg den vara roande! Av mig fick hon en Barbie med tonvis av klänningar och skor i olika färger. --Hon hade sedan innan önskat sig en rosa Barbie. Hon fick även godis pch annat fint utav mig som hon blev nöjd med.
Hela umgänget gick jätte bra, med god mat (prinskorvar, köttbullar, rödbetssallad, ägg och potatisgratäng). Jag som är ett riktigt matvrak åt upp allt på min tallrik i ett navs! Dock var inte min kära lilla dotter lika förtjust av maten, då vi fick tjata ett flertal gånger på henne att iallafall äta upp köttbullarna. Klart hon skulle få lite mat i magen åtminstone. Anledningen till att hon inte var så matglad just idag tror jag kan ha att göra med att hon kanske tänker på att tiden av vårt umgänge går och att hon inte vill missa något genom att sitta och äta. --Vilket isåfall är mycket sorgset. Men hon var förövrigt pigg och glad! La sig en kort stund bredvid mig i soffan och myste. JAG ÄLSKADE DET! Flera gånger under förmiddagen smekte hon sitt huvud vig mitt och mina händer. Saknaden verkade ha varit stor inte bara från min sida utan även från hennes ! 💜
Nu är det bara 3 veckor tills nästa gång, och snart stundar det för ännu en present handling till henne , då hon fyller år redan i Mars. Kan inte förstå att min lilla dotter snart ska fylla hela 4 år!! Tiden flyger ju förbi. 💜

Förövrigt så har jag under förra veckans slut skrivit under ett kontrakt på en ny bostad! Men vart det blev får ni veta mer om senare. Kan ge en ledtråd, den ligger INTE i Skåne. 😊 3 rum och kök på hela 84m2.... Undrar hur jag ska lyckas fylla upp hela den bostaden på min ekonomi. Har ansökt om bohagsbidrag hos soc, även pengar för hyra. Ska bli spännande och se deras besked! Håller mina tummar på det bästa, speciellt att jag kan få råd till säng och soffa iallafall.

Imorgon bitti kommer ägaren till min nuvarande bostad (Låt oss kalla henne för "S") -med sin mäklare. De ska tydligen kolla upp vad lägenheten är värd och ta bilder. Städa gjorde jag under eftermiddagen idag. Så det bör nog inte vara några bekymmer. DOCK skrev jag ett sms till henne under kvällen och talade om att jag hade katt här hemma, vilket "S" absolut inte gillade då hon tydligen var allergisk mot katter. 😱 Vad göra nu?! Hon sa strängt åt mig att inte ha katten närvarande under tiden hon kommer vara här imorgon. Allt kunde ta upp till 1 och en halv timme!!!
Jösses, min stackars lilla katt Pablo..... Jag kan inte vara ute med honom under sån lång tid och kattvakt hittade jag ingen. Orolig !
Men jag hoppas allt går bra trotts allt, jag och "S" har lite agg mot varandra just nu. Önskar inget bråk eller tjafs imorgon vi är båda stora nog att sköta hela situationen på ett vuxet sätt.

Min kille "A", ringde mig för ett par dagar sedan och talade om att han blivit utslängd från sina föräldrar. Snäll som jag är efter hans bön om att få stanna hos mig välkomnade jag han såklart hit här. Med senare oerhörd ÅNGER! 😨
Han stannade vaken tills klockan 06:00 på MORGONEN.
-Vad gjorde han uppe så länge??
Ja, eftersom han väckte mig med den höga volymen på teven, högljudda prat i samtal och plock i köket - så var det de han hade för sig under ett antal timmar.
Under hela "A"´s vistelse hemma hos mig var han inget annat än till besvär. Tvingade mig till saker, tjatade om saker, stökade upp, lämnade disk och ett tjugotal popcorn på golven som jag senare plockade upp efter honom.
Jag gick till och me upp tidigt på morgonen för att köpa frukost till honom, som han aldrig åt!
Han bara satt ute vid teverummet, rapade och betedde sig allmänt svinigt åt.
Börjar sakta men säkert tröttna på detta. "A" har även sagt att han under en snar framtid ska flytta ihop med mig i Karlskrona eftersom hans familj ska flytta till annan stad.. Men jag är inte så säker på att jag vill det längre då jag redan nu sköter och betalar allting själv åt honom. Ingen kärlek eller omtanke får jag ens som respons från han. 👎
"A" kommer nog aldrig att ändra på sig oavsett hur mycket jag hjälper honom och stöttar han. Så på sätt och vis är ju det mitt egna fel att jag stannar hos honom.

Det blev ett ovanligt långt inlägg denna gång ser jag! Och tänkte avsluta det hela med en glad bild som piggar upp , på min dotter från Julumgänget idag 💘
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom "S" kommer redan klockan 10 imorgon bitti. Lite sömn måste jag lyckas få!

Tack för att du läste detta inlägger och du, GLÖ,M INTE ATT JUST DU ÄR BETYDELSEFULL OCH ÄLSKAD!

Tack för denna gången ❤

#kärlek #jul #julen2016

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Somnade vid tio tiden igår kväll, vankade klockan ett. Gick upp, tog ett glas vatten och sedan en cigg. Satte på en film med förhoppning om att jag skulle lyckas somna om igen. Men neh.
Försökte ringa "A", han klickade och stängde sedan av sin lur. Tydligt tecken på att han inte vill prata med mig. Men det gör så ont i hjärtat.. Trotts att han gör mig så illa så tänker jag på honom så ofta. Och när jag tänker på honom så känns det som en stor klump i magen, hjärtat slår till och svider. Det enda samtalet vi hade idag varade i knappa 3 minuter, då han sa åt mig att ringa senare han var trött och nyvaken (Klockan var förövrigt 18:00). Han var på väg till sina vänner. Dem har han tid för men aldrig mig.
Funderar på vad som krävs för att jag ska glömma bort honom och starta ett hälsosammare liv. Kanske styrka? Vilja? Mod? Det är lätt att säga men svårt att göra. Kan inte förstå hur jag kan vara så fastklistrad vid honom.
Men jag ska verkligen från och med nu kämpa på att glömma bort honom. Att byta mitt nummer och blockera "A" på facebook är nog en bra början, för på det viset så kan inte han heller höra av sig till mig. Vilket han gör när han väl märker att jag försöker komma över honom. Detta har hänt ett flertal gånger! Det är nästan som om att han har någon sorts av telepati förmåga, Jag börjar känna mig starkare och bestämd på att komma över honom MEN DÅ.... PLING I LINGI PLING RADARN STARTAS! Han blir plötsligt då romantisk som aldrig förr och godhjärtad.

Nu de kommande dagarna händer det massor!
Imorgon ska jag på lägenhetsvisning! Spännande. Jag håller tummarna på att den ser bra ut och att jag förhoppningsvis får den. Tack vare min mamma kan jag även ta mig dit via buss. Då hon varit snäll nog att tanka mitt busskort med 400:-. (Det skulle pappa aldrig gjort, han som är så snål😝)
På lördag ska jag följa med min mamma och se på min lilla systers dansuppvisning vid Arenan. Tänk att hon är så modig min syster, enligt min mamma såldes biljetterna till detta eventet slut kvickt! Vilken måste betyda att det är massor som kommer. Dock är det inte endast min systers grupp som har uppvisningen utan ungdomar från hela staden. Men kul och intressant ska det bli! (över 2 timmar lång!) Kom just på en sak, hur ska jag kunna orka hålla mig utan en rökpaus med cigg?? 😂😱 Det blir en utmaning. Men skam den som ger sej! Lätt värt besväret.
Är så stolt över båda mina syskon, har en lille bror med som studerar på högskola nu. Utan att gå till överdrift kan jag nu säga att jag lätt har världens bästa syskon! 💜


Och nästa vecka är det ju Julafton!! 🎅 Första året som jag kommer fira den ensam hemma.... eller vänta nu, jag har ju min katt Pablo! Mysigt blir det ändå. Men innan julafton så ska jag på julumgänge hos min dotter (hon bor inte hos mig). Sex julklappar har jag köpt åt henne. Jag är så spänd på hur glad hon kommer att bli när hon ser vad hon fått! Jag är en sådan person som i ärlighetens namn gillar mer att e än att få. Glädjen man får från den man givit till är så mycket bättre än att få en sak själv.

Det blev ett långt inlägg idag märker jag nu. Men det är så skönt att få skriva ut och låta andra ta del av min "story". Vet att mina flesta inlägg låter ganska deprimerade, men förövrigt är jag en glad och pigg kvinna med stor smak på livet! har många runt omkring som älskar mig. Och de behöver man ibland. Jag är en kämpe och meningen "Ge Upp" finns inte i min ordbok! Envis är man till 100%.

Till dig som läser detta, tack. Jag gör inte mina inlägg för att få uppmärksamhet som man kan tro i första skedet. Utan jag har alltid gillar att skriva och läsa. Och med det jag skriver om mitt liv som jag delar med mig av kanske man kan få stöd och ge stöd själv till de som behöver det. Det är inte alla på vår jord som jämt har vänner och familj som finns nära. Många lever i tystnad och ensamheten utan att våga sträcka ut sin hand. Somnar i sin ensamhet, Vaknar i sin ensamhet.. Lever i sin ensamhet. Vissa vågar inte stå upp för sig själva och erkänna att de mår dåligt. Vissa har inte alla de där pengarna för att gå ut och bjuda sina vänner, medans andra kanske har men med dom "köper sin vänskap" omedvetet för att man känner att man måste vara som alla andra. Men vad är alla andra egentligen? Vi är alla olika men så värdefulla allihopa. Glöm inte det❤ Kärlek till er ALLA!

#livet #livetmedångest #livetmedhan #kärlek #vänskap #jagharviljan #starkatillsamans #jul #spridglädje #glädje


Likes

Comments

Jag har ett par tankar och funderingar..
Som till exempel, Varför dras vissa (som jag) till badboys? Man upptäcker vem de egentligen är när deras låtsatsbubbla spricker --men trotts detta så stannar man kvar. Man låter sig bli nedtryckt och mobbad av den person man egentligen trott älskar en.
Jag har varit ihop med min kille "A" sedan 3 år tillbaka.. Och jag låter honom fortfarande behandla mig som en trasa, boxningskudde, mobbingoffer och slampa. Det är helt sjukt att man tillåter allt detta ske, att man trotts medvetandet om det fortsätter stötta och göra allt för honom.
Han har nygen råkat ut för något mycket personligt inom sin familj (om vad tänker jag respektera och inte skriva om) , men jag är den som stått honom närmast under denna tiden. jag har varit den som givit honom en tröstande axel, ringt viktiga samtal åt honom, lånat ut pengar till skulder och alltid talat om att jag finns där för honom.
Jag skulle kunna göra listan evig av meningar om hur han behandlar mig... några exempel:

 • Han kallar mig äcklig hora
 • Tjatar på mig om att vara intim med honom tills jag till slut ger med mig (efteråt bara säger han åt mig att åka hem)
 • Han slår mig
 • Tar pengar och cigg från mig
 • Han är otrogen (Har tagit han på bar gärning FLERA GÅNGER).

  Så när man är fullt medveten om detta VARFÖR stannar man då kvar och fortsätter sig bli nedtryckt? Egentligen är det ens egna fel då...eller??..... Nej, jag tror faktiskt inte det. Min teori är att det kan finnas flera faktorer till att man låter det ske som till exempel rädd för ensamheten, orolig för att man inte är tillräckligt bra för att kunna få någon annan och kanske till och med för att man blivit så van och inlåst vid det destruktiva förhållandet att det med tiden bara blir allt svårare att ta sig loss? Det blir som ett mänskligt fängelse. Och allt man gör är att försöka, försöka, försöka, ge, ge och offra sig själv. Jag har förlorat flera nära och kära under mitt förhållande med "A".
  Om det finns fler här som går igenom samma som mig, skriv till mig! Vi kan stötta och hjälpa varandra. Tillsammans är vi starka och kan klara av mycket! 💜
  #relationer #styrka #styrkekram #kärlek #funderingar #tankar #jagharviljan

Likes

Comments

Destruktivt förhållande.

Idag väljer jag att ta upp ämnet om "Destruktivt förhållande", då jag själv just nu lever i ett sedan 3 år tillbaka.
Allt började under sommaren 2013, mötte en underbar kille (Låt oss kalla honom för A) när jag mådde som värst och han fick mig att må bättre....Ett tag iallafall! Efter någon vecka upptäckte jag att "A" hade ett våldsamt förflutet och mer än gärna bär med sig vapen vart han går, Jag borde redan då tackat för mig och lämnat, men då jag mådde illa psykiskt redan och kände mig ensam i själen så fanns aldrig det alternativet i min hjärna,. Dag efter dag dök det upp allt mer till ytan om hans kriminalitet och"A" började utnyttja mig genom pengar och intimt. Dum som jag var, stannade jag kvar. För det var redan nu i början som jag fick mitt första slag från honom. TROTTS ALLT DETTA STANNADE JAG.

- Jag vet! Vilken fullkomlig dåre jag var som stannade kvar.
Det dröjde två år tills att jag till sist med hjälp utav min mamma anmälde "A" för misshandel och våldtäkt. Han blev häktad och senare dömd för misshandeln dock inte för våldtäkten då det var svårt att bevisa eftersom vi hade ett förhållande.
Det gick ett tag, jag började känna mig fri! Lycklig och som mig själv efter två år. Men det varade inte länge.
Redan efter en månad tog jag och "A" tog kontakt igen. Vi var lyckligare än någonsin. Allt flöt på i några veckor sedan började allt om som sist.
Han fick mig att följa med honom på snatteri i affärer, som ledde till att polisen kom på oss och i sin tur bröt Kontaktförbudet jag vid rättegången mot honom gjort, eftersom vi hade regelbundna träffar.
Jag fick ingen anmälan på mig då polisen visste om vårat förflutna och att han utnyttjat mig sedan länge.
En dag förra vintern precis efter julen, sågs vi i min dåvarande lägenhet som jag hyrde i Helsingborg. Vi började bråka om något jag inte riktigt kan minnas. Men det var bland den värsta dagen i mitt liv, för plötsligt tog han tag vid min hals med sin högra hand, grep ett hårt tag. Jag blev helt chockad och rädd. Kände paniken inom mig, hur andningen sakta men säkert började avta, i min hjärna lät det som små kugghjul som var rostiga och försökte fylla sin funktion genom en cirkulation men ej med resultat. Det svartnade för mig, plötsligt var jag helt borta, kändes som en annan värld. Tillsist släppte han, hade ingen tidsuppfattning under hur lång tid detta varade men uppenbarligen tillräckligt för att få andnöd. Rädd och fortfarande chockad som jag var efter skräckupplevelsen som "A" gav mig, satt jag stel som en pinne och såg mot väggen utan ord.
Sekunderna efter att "A" släppt taget om min hals, fick jag en ännu märkligare upplevelse som jag inte haft sedan jag var liten. Jag kissade på mig, det bara rann från mig på soffan som vi satt i.
Märkligt nog var jag inte det minsta kissnödig innan allt detta skedde. Och svar på varför det hände så med min kropp får jag nog aldrig.

Detta var för cirka ett år sedan och mycket mer än så har hunnit ske. Än idag lever jag med "A", men sedan jag skaffat min katt och gått på regelbundna besök hos min kurator för att tala ut, så har mötena och samtalen blivit betydligt mindre.
Ringde honom inte fören vid 19 tiden idag, då svarade han med att jag skulle sluta ringa till honom, att jag var en äcklig horunge och att om jag fortsatte ringa så skulle han komma hit och skjuta mig.

Goda läsare, jag vill bara påpeka att jag inget hellre vill att kunna vända honom ryggen och gå min väg, men det är lättare sagt än gjort. jag har ensamhetsproblematik. Jag är rädd för att vara ensam.


(- Men borde jag inte vara än mer rädd för att dö?)
#förhållande #kvinnomisshandel #kämpapå #pojkvän #drama #livetmedhan #livetmedångest


Likes

Comments

Hej kära ni! ❤️ idag har det hänt massor, tänkte skriva ned det i punktform för enkelhetensskull.

1. Min kurator hjälpte mig med att ordna ett "Personligt Ombud".
Personligt ombud är ett stöd för personer med psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten syftar till att personer med psykisk funktionsnedsättning ska få möjlighet att leva ett mer självständigt liv, med möjlighet att ta del av samhällets utbud av vård, stöd, service, rehabilitering och sysselsättning på jämlika villkor.
Så mitt personliga ombud följde med mig till mitt möte hos Socialen idag, då jag ska ansöka om ekonomisktbistånd.

2. Allt ledde till att jag trotts allt får 1 månads uppsägningstid till min nuvarande bostad, istället för EN VECKA som min lägenhets ägare syftat på. Detta är då det rent juridiskt sätt är oacceptabelt att "slänga ut" någon på en vecka utan uppsägningspapper.

3. LYCKA! EN MÅNADS TAK ÖVER HUVUDET MEDAN JAG SÖKER NY BOSTAD.

4. Min kära far swishade mig pengar att unna mig med pizza till, då allt gick så bra!


5. Blev lussekattsbak idag. Det tog sin tid! Men OJ så smarrigt 😊

Imorgon tänker jag unna mig en total mys dag!
Även då tänkte jag ta mig tid att skriva ned lite om min pojkvän som jag haft sedan 3 år tillbaka. Lever i ett destruktivt förhållande med honom och vad jag har hört finns det en del som sitter i samma båt. Därför, skriver jag imorgon om detta med hopp om att få eran uppmärksamhet. Kanske det finns någon som har det liknande och vi hade alla kunnat skänka stöd och tips åt varandra!

(Mycket av det jag skriver här är otroligt personligt, men vill ändå dela med mig av det för att kunna hjälpa och stötta andra som möjligtvis är i samma sits eller liknande som mig självt! Ville bara att ni ska uppmärksamma detta och inte sprida hat utan kärlek till alla ❤️)

#jul #lussekatt #livetjaglever #bostad #personligt #hopp

Likes

Comments

🌺 SÖKER LÄGENHET MAX HYRA 5500:- 🌺
Hejsan! Jag är i 💛AKUT💛 behov av en lägenhet lite info om mig:
* Röker eller festar ej
* fast inkomst
* ordningssam och betalar alltid hyra i tid
* har mycket goda referenser
* Håller mig mest för mig själv och sköter mitt

Jag är en strålande hyresgäst som kan bevisas.

Har du någon lägenhet att hyra ut eller känner någon som gör? Snälla kontakta mig det hade varit guld värt!
💖

Nästa fredag alltså den 16/12 blir jag bostadslös då tjejen som jag hyr lägenheten av i 2:a hand här just nu vill sälja den! Jag har frågat nära och kära, vänner och familj. Lagt ut annonser på nästan alla Facebook grupper jag har! Sökt på Blocket efter bostad även där.
Men just nu ser precis allting riktigt mörkt ut för mig.
Jag är så rädd och oroad. Gråtit i timmar.
Orkar knappt äta. Det enda jag klarar av och gör är att ha mobilen vid min hand i högsta hugg för att bara hoppas på ett stort mirakel.

Likes

Comments

Hejsan alla underbara!
Nu har det varit fullt upp de senaste dagarna.
Jag är påväg att flytta och söka ny bostad då den jag hyr i andra hand ska säljas. Att jag har betalningsanmärkningar är inget som jag sticker under stolen med... det är ju som det är. Och dessvärre gör ju det saken svårare för mig att hitta en permanent bostad.
Jag trodde jag hade hittat en lägenhet, men det sket sig av olika anledningar bland annat av att den privata hyresvärden lovade "Guld och gröna skogar" utan att han hade befogenhet till att styra över läget själv.
Dessutom så fick jag en bitter smak i munnen och ruggig känsla av att han stötte på mig.
Så kära läsare -- Var varsamma när ni söker bostad! Gå inte med på vad som helst bara för att ni möjligtvis är i akut behov av en bostad. Ta hand om er själva och våga sätta ner foten!
Jakten på ny bostad fortsätter 😊👌🏻

Likes

Comments

Efter många om och men, har jag nu beslutat mig för att börja blogga. I hopp om att möjligtvis kunna stötta och hjälpa andra som är i liknande situationer som jag. Du undrar säkert nu: "Vilka situationer menar hon?" Ja, dessvärre ett antal. Familjehemsplacering, Depression, Ångest, Kämpigt i kärlekslivet, Sjukskrivning, Ensamhet och annat.
OCH NU TÄNKER DU SÄKERT "Vilken misslyckad och deppig kvinna!" Men NEJ DÅ! Tvärtom, Jag har en vilja till livet på 110% och kämpar mig till att bli den absolut bästa personen och mamma jag kan bli. Jag ger aldrig upp!
"The force is strong with this one" OH YES IT IS!
Alla har sina upp och nedgångar i livet, dock lyckas mitt alltid bli som en bergochdalbana, men har som sagt viljan och styrkan till att fortsätta kämpa för det bästa och har många gånger tänkt om det finns fler som har det som jag eller liknande? Därför dök frågan om blogg upp och möjligheten att sprida mitt liv --Som en hjälpande hand och stöttande axel ut till andra som kanske sitter hemma och behöver det. Men även som styrka för mig självt, jag har sedan jag varit liten alltid älskat att skriva av mig i skola, hemma, dagbok och dylikt. Jag önskar att förhoppningsvis få följare och kärlek från alla! Även om kämparglöden brinner starkt, så kan lite kärlek behövas!
Peace out for now.

Likes

Comments