Idag har vi varit hemma hos Linnea och fotograferat. Våran nya egendesignade box har kommit. Den är tillverkad ända borta i Storbritannien, med vår guldiga logotyp på locket! Boxen är tillverkad på endast återvunnet material och med god kvalité. Så idag har vi fixat nya bilder på produkten och lite bilder på oss själva.

Linneas hund Cleo fick vara med och agera modell!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för brunch och plugg hemma hos mig, Linnea. Skriva tävlingsbidrag och företagsrapport till den regionala UF-mässan stod på schemat. Hoppas vi ses där den 15/3 på Wisby Strand förresten!

Likes

Comments

Det har varit en lång och kylig men ack så lärorik dag. Vädret bjöd på regn och så som ni kan se bilderna var vi därför tvungna att linda in rosförpackningarna för att skydda mot vatten. Det är så kul att äntligen få visa upp produkten vi har tagit fram och härligt att få träffa och prata med alla som kom förbi! Nu hoppar vi tre ner i ett långt varmt bad och sedan siktar framåt.

​En superfin gåva att ge till någon du tycker om eller som du vill visa din uppskattning till.

Likes

Comments

Idag står vi på Östercentrums julmarknad från klockan 11.00 till 17.30. Missa absolut inte detta tillfälle för vi har nämligen fyra olika prototyper med oss i montern att visa upp. Glögg och annat gott kommer också finnas till hands. Så ge er ut i staden och kom och prata med oss!

Här är några smygfoton från när rosboxen tillverkades tidigare idag!

Likes

Comments

Visbyär känt som rosorna och ruinernas stad och på somrarna dignar rosor runt om istadens små gränder. Vi ville främja det vackra Visby har att erbjuda ochdärför kändes det som en självklarhet att ha med Visby i företagsnamnet. Namnetvi valde är enkelt att lägga på minnet och förmedlar tydligt var vi befinneross och vad vårt företag handlar om.

Vårttypsnitt symboliserar moderniteten och den eleganta designen på vårförpackning. Som symbol har vi valt en röd ros som representerar den blomma sompräglar vår produkt. Rosen förknippas starkt med kärlek och den röda färgenstår i förbindelse till hetta och passion.

Sammansättningenav färgerna i logotypen kompletterar varandra stilfullt och matcharförpackningens innehåll. Texten och symbolen bildar tillsammans en slagkraftiglogotyp som förmedlar tillgivenhet och romans. Vi vill spegla en romantiskkänsla och samtidigt bibehålla en enkel och stilren logotyp.

Likes

Comments

Förra veckan bjöd på fotografering på Växthuset Linds AB, i Visby. Där kommer även våra boxar tillverkas med hjälp av utbildade florister! Vi fotograferade och valde ut vilken typ av ros som vi kommer använda oss av. Visste ni förresten att röda rosor höjer energin? Färgen rött har den långsammaste vibrationsgraden och den längsta våglängden, vilket stimulerar adrenalinkörtlarna och blir energihöjande. Rosor piggar upp både insidan och utsidan!


En bild på vår fina Linnea.

Likes

Comments

Vi som driver Wisby Roses UF är tre driftiga tjejer som har blivit inspirerade avVisbys unika atmosfär. Denna fascination kom att leda oss vidare till det som senare blev vår affärsidé. Vi kombinerade miljön i vår omvärld med grundtankenatt kunna visa uppskattning. Att visa omtanke för våra nära och kära är någotvi alltid har prioriterat högt, därför valde vi att använda vårt UF som ettmedel för att sprida glädje och kärlek.

Vi haren stark sammanhållning och är likasinnat inriktade på vart vi vill komma inom vårt företag. Genom väl passande företagsroller får företaget ut det yttersta av våra förmågor. Vi kompletterar varandra på ett bra sätt och de olikheter vi har som personer ser vi som en fördel, då det ger många olika nyanser och aspekter i vårt företagande. Var och en för sig är vi starka och drivna individer, och tillsammans är vi ännu starkare. Vi har viljan att utveckla och förbättra, och med enade krafter står vi med många förmågor till förfogande och en ambition som kan ta oss till nya höjder.

Likes

Comments

Här kommer du att få ta del i vårt år som entreprenörer!
Vi kommer att skriva om smått och gott om de som faller oss i smaken. Bloggen kommer att användas som ett hjälpredskap då vi själva kan se tillbaka på händelseförloppet, men självklart också för att ni ska kunna följa med under varje ny fas vårt företag tar sig igenon. Ni kommer att få hänga med på spännande upplevelser, våra risktagande beslut och företagets utveckling.
Vi ser gladerligen fram emot vårt år som nyföretagare.
Här kommer en liten smygtitt på de vackra rosorna som kommer pryda våra boxar.
Med vänliga hälsningar,
Wisby Roses UF, Ellinor

Likes

Comments