Idag tänkte jag skriva något viktigt för mig. Något som jag tänkt ta på datan för att få med allt. Men iaf..

Här om dagen jobbade jag, som väktare ihop med min kollega som är ordnings vakt. Jag tror inte många har förstått de men vi jobbar lite som polisen. Jag är här för DIG, den sekunden du blir nerslagen framför alla och dom fortsätter gå, då e de jag som griper in oavsett om de e 15 som slår på dig eller om de e 1. Jag är den som kan slå larm och se till att fler kommer för att hjälpa dig. Som sagt, jag e de ni kallar en misslyckad polis. Jag e den misslyckade polisen som rädda ditt liv. Kanske inte idag men kanske imorn.

I vilket fall så stod vi på en öppen plats, låt oss säga lika stor som nordstan fast mer öppen och efter flera timmars tjänstgöring får vi raketer som skjuts mot oss? Realy? Jag önskar ni tänker en gång till, hade du gjort de mot någon i din familj? Hade du tillåtit dina vänner göra de och sedan stå å skratta..

Jag tror faktiskt inte de. Jag förstår att de e jobbigt för dig att flera kunder inte vågar gå fram till dig och köpa knark för att förstöra sitt liv. De e jobbigt att inte få pengar till mat på bordet för familjen. Men de finns så många sätt att få lön på och skiten ni håller på med som gör att ni måste gå på alla som är i tjänst för er skull, för hela svenska folket de e fel. Jag hoppas att ni vaknar en dag och inser de

Så länge hoppet finns har man inte gett upp

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag säkert missat massor som hänt de senaste men tänkte iallafall hoppa in på det här.

Snart nog kommer vi få ta emot en 15 årig flicka från USA, Caton heter hon. Att vara värdfamilj har vi inte tidigare varit men jag själv har ju varit på Island och jobbat och bodde då hos en värdfamilj (min chef).

Tror de kommer bli skit bra, nog för att huset e litet men hon kommer kunna vara med och hjälpa till där de behövs samtidigt som vi hittar på saker för att hon ska kunna uppleva de fina Sverige vi bor i på landet. Nu har vi dock inte hunnit flytta än men de e ju inte så viktigt. Haha

Vad händer Idag då? Jo idag blir det å hämta vårt köksbord😍 får dock ställa de hos momen så länge för här får de inte plats.. Well Well ni får lite bilder från de jag missat så tar vi de när jag har datan till hands

Likes

Comments

Just nu har de stått still endel då jag vart hos veterinär hit och dit.

I fredags var vi på ale med jolina, så de va ju inte en allt för rolig dag men heller inte en så dålig. Även om vi inte fick svar på just de vi behöver veta så fick vi iaf svar på våra misstankar och dom stämde. Vi har ju alltid trott att hon gått omkull med vagnen eftersom hon va inkörd när hon va 4 men idag inte klarar av att höra någon annan dra skacklar. Sedan fick vi även veta varför hon springer iväg så fort man sätter sig i sadel på henne. Hon har två ryggkotor som ligger med 1.8 mm avstånd och de ska helst vara 3mm.

Och idag så är det cincos tur, dags för honom att kontrollera sina ögon och snoppen. Veterinären tyckte e va väldigt akut så vi fick tid inom 4 timmar. Älskar lerums djurkliniker, vet inte riktigt hur vi ska klara oss utan dom när vi flyttar.. Men men life moves along? Right?

Likes

Comments

Här om dagen fick valpen vara helt otroligt grym. Har bett honom i flera dagar att färga mitt hår. Och de e inte hans fel att de inte blivit av, vi har bara prioriterat att vara lata framför att komma igång. Alla par har väll sina perioder?

Anyway, skulle färga brunt med inslag av rött precis som jag haft innan men haha! Nä de här blev rött, lysande rött. Inte så att de blev fult men man får sig alltid en chock när de blir något annat. Bild längst ner👌

Igår hade vi Emma över och bestämde att vi skulle ha en mys dag med bakning. Men de blev ju en aning faiL... Jag gjorde ett par as goa kakor som inte gick att äta😂🔫 fick slänga hela skiten och Emma gjorde kaffe bollar haha! Skulle gjort negerbollar men ja halft glas kaffe it is...

Well Well, vad händer nu då?
Nu e jag påväg för att väcka Ted och sedan ska vi till sjukan och därefter till ullared. Ja jag vet va ju nyss där men ska köpa mat till cinco så vi har när vi flyttar. Men get to work ha de så länge

Likes

Comments

Körde runt lite polare igår och tänkte. Att de skulle bli en bra kväll. Gubben hade somnat så kände att de va ju chill. Nja de sluta ju inte som tänkt. Skulle hämtat upp några polare på notch men slutade med att jag blev påkörd från höger sidan.

Blev så arg då han som körde på mig tänkte sticka från platsen. Ringer gubben för att säga att bilen e pajjad så frågar han hur de e med mig..  Jag har rätt grova aggessionsproblem så brydde mig mer om bilen en mig själv i de läget.. Tog mig en sekund att flyga ut ur bilen boxa till airbagen och drog nyckeln. Jo men de gick fint. Inga fick några skador iallafall och. De e ju alltid något.

Men Rip vår älskade bil iallafall för nu startar inte den igen. Topplocket gick, motorn gav upp å solinojden blev nog rätt tillpucklad.

Likes

Comments

Igår va en ganska bra dag, lägg märke till dag. Tänkte hela kvällen sätta mig och skriva ett långt fint inlägg men sedan kom en Depp tipp. Önskar inte någon det men ibland e de svårt att hantera. Tänkte börja med The fun stuff

Igår va jag iallafall ledig, alltid något. Så jag körde lite vänner som försovit sig till jobbet. Lite snäll får man ju vara. I övrigt skulle jag åkt till stallet men tiden tog slut sen bara drog iväg och innan maten ens va klar va de dags att åka och hämta natta för ikväll va de lastbils kväll. Men nu får vi gå tillbaka lite.

Iaf jag gick en promenad med cinco vilket vi gör varje dag och de jag verkligen kommer sakna de e vår fina skog här, den fina djur parken och lugnet. Nog för att de inte kommer bli överdrivet mycket ljud i nygård heller men endå.

Nu kan vi hoppa tillbaka till natta😂
När jag kommer fram till natta har hon bakat en as go kaka, å den skulle med in i bilen, yäääy. Eftersom natta e så söt och typ bäst i världen så hade hon handlat massa mat, höhö mat... Julmust, pk och twix en perfekt dejt👌
Vi rulla nog hela natten och prata om allt och inget tog ikapp lite egen tid samtidigt som vi jobba på. Träffa sjukt mycket nytt folk för lastbils chaufförer är väldigt sociala. Förutom mister bitter höhö men henne va de ingen som prata med endå.

Allt va frid och fröjd tills de bara sa pang i hjärnan på mig, de gick upp för mig hur mycket jag saknar en gammal vän eller dejt eller va vi nu ska kalla honom. De e inte så att de finns några känslor kvar och jag har världens bästa sambo som jag verkligen älskar. Men jag kunde inte släppa tanken på vad som hände, inte från när vi sluta hålla på för de vet vi båda två och de e ingens fel vi funkar bara inte ihop men där emot varför vi sluta prata från ingenstans. Hur kunde jag tappa bort en person som förtjänar så mycket bra, som behöver stödet av en rak och ärlig vän? Men vet ni va, istället för att sjunka ännu mer å tänka att vi inte kommer finnas för varandra så tog jag tag i de å skrev.

Vinter deppar suger och de e min födelsedag som triggar igång de, men de e inte många månader till bättrings tider så jag tänker stå ut

Likes

Comments

För första gången i mitt liv har jag jobbat på kicks, å de va inte de lättaste jag har gjort.

När de kommer till smink då kan jag in princip ingenting och kicks, ja de består ju in princip bara av smink. Massa olika märken och massa kunder som frågar om varje märke. Ville bara gömma mig varje gång en kund kom haha! Nu va jag dock inte där för att hjälpa kunder, men va alla upptagna så kom dom ju till mig endå..

Så va gjorde jag då?
Jo jag har inventerat i två dagar, så kul har vi haft det. För er som inte vet vad de är så har man upp alla varor ur kartongen, lådan eller hyllan och räknar hur många de är. I hela butiken och på hela lagret, visst låter de skoj? Efter som vi blev klara med inventeringen hyfsat tidig så fick vi börja fylla på med varor.

Hello lost in kicks, ställa upp varor e en grej om de typ e ica, då har man endå avdelningar som typ "godis" "tvätt" osv men här e de en hylla för varje märke. Okej de vet ni redan men you get The Pont, de e inte lätt att veta vart alla varor ska vara men men..

Nu e jag iaf skit trött för jobba dag e något jag verkligen inte mår bra av så nu behövs en tuppalur för den gamla tantan, så ha så kul de sista timmarna på jobbet eller vart ni nu är så ska jag och cinco sova vidare

Pusspuss

Likes

Comments

Varför starta en ny när vi kan byta namn här bara!

nu blev de ju inte riktigt som jag sa och jag hoppas att ni fortfarande hittar in på den nya adressen med www.nouw.com/wirre . Ghettoo va ju från åmål's tider, time to go on. även om de va sjukt roliga tider haha! dom kan vi berätta mer om en annan dag.


Vad menar då tantan med nystart?
jo serru! Vi har ju köpt hus ! och nu vet jag inte om ni har sätt huset men finns bilder både på min facebook och på instagram som e kopplat till bloggen. I vilket fall, för er som e för lata för att orka gå in och kolla så är det iallafall ett Rött litet hus , inte speciellt stort bara 50 kvadrat haha. bättre än min gamla etta som ni kanske minns.

Hur kunde vi köpa ett så litet hus?
Att vi ens råkade hitta detta huset va en ren och skär slump , för vi hade faktiskt inte haft några planer på att kolla vidare. Vi va uppe i en budgivning på ett hus i Skår, som vi efter många om och men gav upp. även min ork till att kolla på hus gick iväg. Men så satt vi där i soffan jag & Ted , när man har kollat på Meckar micke 50 gånger så e man rätt trött på den, och kolla på en film. som ni kan läsa innan så kollade nog Ted mer än mig! så jag satt med telefonen och kolla mejlen, hade åter igen fått melj av Svensk Fastighet på "intressant bostad" , så jag gick in, de va inte vårat hus, inget vi va intresserade av så gick in på kartan och kollade efter hus i bra priser. Där va de, mitt perfekta söta lilla hus, å ja litet är de. så jag skrek ut i köket på Valpen som stod å tjöta i telefon och tvinga han till att kolla på bilderna av huset. De tog nog inte mer sekunder än för mig att inse att de huset ska vi ha. så jag ringde mäklaren, och smsa... och mejla å ringde igen x)

Vill man ha något så får man bomba haha! dock kunde inte mäklaren få till någon visning så vi begärde besiktningspapper på huset, för ska ni göra som oss och köpa ett hus utan visning (ni e fan dumma i huvudet HÖHÖ) så va iallafall smarta nog och kolla på besiktningspapper!

så va köpte vi nu då ? blev de åt helvete eller blev de perfekt , något där emellan kanske?
De blev faktiskt helt perfekt. Vi fick inte se några bilder av tomten så vi va lite oroliga över de men den visa sig vara jätte fin! ganska så perfekt . vi har ett berg som bildar vattenfall när de regnar, stentrappa med fina grodor och enorm mycket gräs. de känns perfekt! i alla fall för vår lilla familj.

Nästa gång (imorn om jag orkar efter jobbet) så kan vi ta nästa del , för er som e nya kanske . vi har ju lite att gå igenom :
*vem e vi
*vad Händer med jolina och tistar i flytten? ( de står ju faktiskt bara att jag har en häst nu )
*vad kommer jag göra med alla mina FemtiElva jobb?
Vill ni veta mer ? släng en fråga i kommentarerna , hat eller annat trevligt , jag svarar på allt

Gonatt /Virre

Likes

Comments

Ny dag nya tag. Nytt jobb, ny bostad och en ny början. Därmed börjar vi med en ny blogg. En fräsch start. Självklart kommer vi inte sluta med våra onsdagar (som jag nästan höll igång). Hate make People happy sen åt vilket håll man hatar de e inte så viktigt haha. Well

När ska detta ske då har jag tänkt, jo serru. Så fort jag får tag i en laptop till bra pris så ska jag kunna blogga betydligt oftare igen. Älskar ju de här å skvallra om mitt liv för dels er som verkligen inte tycker om mig och för er som inte kan va utan mig de finns ju inte något mitt emellan ^^

Any way så e de snart kryssning med och jag kommer race'a igenom allt så fort jag får igång nya Bloggen å slänger länk på den här. Hoppas ni hinner med i överflyttningen, vi har ju bytt blogg några fina gånger men nästa ska vi förhoppningsvis stanna på och hålla igång

Likes

Comments

Idag har vi haft en grym tävlings dag med både lilleman och jullan.  Placerade 4 jolina och lilleman kom på 6 plats i lydnad och där efter klarade vi en agillity med lilleman.  Feels Great,

Likes

Comments