Hej på er! Det var ett bra tag sedan, har en enda anledning till det och det är att jag inte känt för att uppdatera. Har det så himla bra här borta med familjen och vill njuta av det varenda sekund. Därför blir det som det blir! Sen har jag heller inte haft någon som helst motivation till att skriva och jag vill inte publicera saker bara för att publicera <3. Därför tänker ja så här, när jag kommer hem så drar ja igång en ny blogg, nytt namn, en nystart helt enkelt!! Bara att tänka på det gör min motiverad, haha ;). Jag hoppas ni har det bra och är taggad på nytt! Bisou á tous!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Uppdateringen har uteblivit här och det är för det mesta för att jag har det så himla bra. Går upp tidigt (mindre kul) för att träna, äter frukost, går till stranden för att vara där tills kvällen. Sedan blir det att fixa sig i ordning för att sedan äta middag. Varje dag ser nästan likadan ut här, därför finns det inte så mycket att skriva om, haha :). Jag har det i alla fall det så bra, SÅ varmt och allt är bara bra. Hoppas ni också har det bra, vart ni än är <3

Likes

Comments

Igår hyrde jag, Bella och våra två kompisar Elin och Eve en trampbåt här i Torreveija. Helt ärligt så var syftet att ta fina bilder, haha! Det vaf vår sista dag här tillsammans så vi tänkte att vi skulle ta och göra något annat på stranden. Vi åkte i 1h och hade det jättekul!

Ser ni förresten min och Elins tröjor (till höger på första bilden)? Vi köpte de på bershka och på framsidan står det "WARNING you might fall in love with me" ;)). Vi tyckte den var så rolig så vi kunde inte motstå den, haha !!

NU --> BARCELONA

Likes

Comments

Lite häftiga svartvita bilder från gårdagen! Snygga enhörningar va? Haha vi var extremt skeptiska om vi skulle ha dem men det slutade med det eftersom att de blev coola på bild. Mår och har det så bra här !!!

Likes

Comments

Palmer <333

Hur gulligt blev inte mitt hår med den här rosetten?

Lite blandade bilder från resan, vi har ännu inte nått det första "riktiga" stoppet, som är Torreveija men dit når vi idag. Just nu är vi nämligen i Valencia, vilket är ca 2h norr om staden. Resan har gått bra och här ovan ser ni som sagt ett urval av lite bilder. Sött ifrån hotellfrukost till shopping. Igår kom vi nämligen fram till Valencia vid femtiden och vi bor typ 100m inifrån en stor galleria så det blev shopping där, som jag längtat, haha! Nu är det dags för ytterligare en hotellfrukost, vi hörs i Torreveija !

Likes

Comments

Lite bilder från midsommar idag, en egentligen rätt så överskattad högtid (?), haha men det var mysigt. Vi var hemma hos mormor och morfar någon timme innan vi begav oss söder ut så att säga, faktum är att nu börjar resan mot varmare breddgrader, WOHOOO!!

Likes

Comments

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE (adlinks*)

Midsommar ligegr runt hörnet, ska ni hitta på något speciellt? Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra än, haha men det får jag nog reda på snart <33 Ovan hittar ni några fina plagg som passar perfekt till midsommar! Leveransen är 1-2 dagar, så passa på att klicka hem något fint!

Likes

Comments

Hej på er! Det har varit lite tomt här i några dagar men jag hra inte haft något speciellt att skriva om. Vill hellre leverera färre men bra inlägg, istället för många halvdana, hoppas ni är med mig på det planet. Nu i sommar kommer jag att försöka uppdatera så mycket som möjligt. Hur som helst, i det här inlägget hade jag tänkt att berätta för er om mina sommarplaner!!!

Vi ska, precis som de senaste 15 åren åka bil i Europa, med fokusen och slutdestinationerna Spanien & Frankrike! <3 Det tar ca. 3 dagar att åka ned till första stoppet (övernattning i Malmö, Tyskland & Frankrike). Första stoppet kommer att vara Valencia! Jag har aldrig tidigare varit där så det ska bli kul att se något nytt !!

Nästa stopp bli Torreveija, också en stad som jag inte varit i tidigare. En av mina bästa kompisar och hennes familj har en lägenhet där så vi ska hälsa på dem. Det ska bli så himla kul, massor utav sol och bad ! Här kommer vi stanna i några nätter innan vi beger oss mot...

Barcelona! Vi ska bo i en mer "semsterort" eller vad man ska kalla det, som ligger en liten bit utanför själv staden staden Barcelona. Har har jag varit många gånger. Vi kommer att bo i ett område som heter Santa Susanna och där finns det bra stränder och träningsmöjligheter, samt nära till shopping…hehe ;))

ÅHH! Blir så glad av att se de här bilderna, Cannes är verkligen en stad som ligger mig varmt om hjärtat. Där finns allt man kan önska sig i en stad. Fina hotell, UNDERBARA stränder och shopping, gahh vad den är bra. Det finns butiker som Louis Vuitton och Chanel till Zara och Pull&Bear, så kul! Här stannar vi i två veckor, ska bli så skönt.

Sista riktiga stoppet blir Paris, en av världens, enligt mig finaste städer <3. Här blir det att gå runt och strosa på Champs Élysées och kanske ta en sväng förbi Eiffeltornet, mysigt va? <3


Det var planerna för utlandssemstern, SÅÅ kul!

(Vissa bilder är tagna från google, andra är egna)

Likes

Comments

Idag fick jag ÄNTLIGEN sommarlov!! Åhh det känns så bra, jag kunde inte vara gladare, på riktigt. Vår skolavslutning såg ut så att vi klockan nio samlades i klassrummet. Vi alla fikade och hade det trevligt. SEdan avslutade vi i klassrummet med betygsutdelning och lite priser från vår friidrottsdag. Efter det gick vi ner till fotbollsplanen där den gemensamma avslutningscermonin hölls. Det var även då jag sjöng och det gick väldigt bra så det var kul!

så här såg jag ut! Världens finaste jeanskjol med pärlor på och en vit blus, kände mig så fin <3

Likes

Comments