Lite blandat från min Spotify

Något jag märkt är att min musiksmak skiftar otroligt mycket. Jag kan i princip älska alla genrer, fast i olika perioder och vid olika tillfällen. Det är detta som är så härligt med musik. Det finns något för alla; oavsett hur, när, eller var.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På söndagar brukar jag alltid ta det lugnt samt fixa lite hemma. Precis en sån dag var det idag! Eftersom jag ska jobba imorrn, söndag, så kommer varken hinna ta det lugnt, städa eller plugga. Så därför gjorde jag allt det idag istället, superskönt.
På bilderna ovan ser ni min skogspromenad imorse (eller aa, närmare kl 13) och även dagens middag. Det blev ost&skink-paj vilket jag inte ätit på sjukt länge. Under tiden vi åt kollade vi på Sverige-Frankrike i Handboll vilket tyvärr slutade med en förlust. Men men, kul match ändå! Älskar att kolla på handboll, nästan lika mycket som fotboll hehe.
Puss & kram

Likes

Comments

Hej allesammans! Allt börjar kännas bättre och bättre. Under den senaste månaden har jag känt mig krasslig och trött väldigt ofta och jag har även varit överöst av skoluppgifter på senaste. Detta har fått mig att tappa lusten lite till det mesta som jag tycker är roligt. Vilket i sin tur leder till att man inte riktigt orkar med nånting. MEN nu känns allt lättare, vilket jag är så otroligt glad över. Jag känner mig friskare och piggare och dessutom har jag betat av en hel del plugg som legat över mig. Nu väntar bara några få examinationer och inlämningar. Så för ett tag kan jag nog känna mig levande haha. Hur som helst tror jag att det är viktigt att man ser över hur man prioriterar när man befinner sig i stressiga perioder. Vilket vi alla gör ibland. Något jag har försökt förklara för mig själv är att man inte alltid kan prestera hur bra som helst. Det låter klyschigt men det är faktiskt fysiskt omöjligt att kunna göra mer än sitt bästa. Ibland måste man helt enkelt nöja sig och sluta leta förbättringsområden i allt man gör. Jag har verkligen börjat tänka smartare kring skolan på senare tid. Jag gör mitt bästa och så mycket jag orkar, sen räcker det. Innan kunde jag sitta och överarbeta skoluppgifter hur länge som helst och aldrig nöja mig. Vilket man mår skit av, för ingen mår bra av att pressa sig själv till max och sedan ändå vara missnöjd. Det är då bättre att du gör så gott du kan och sedan fokuserar på saker du mår bra av. Det kommer i sin tur ge dig energi som du sedan kan lägga på vidare skolarbeten, om du så vill. Ditt välmående är viktigare än ett betyg, och du är värd mer än en bokstav. Ett A eller ett F säger inget om dig som person. Kram

Bild från balen i nian

Likes

Comments