Att gå till Nividas har redan blivit en vardag! Det är så kul på jobbet! Roliga och varierande arbetsuppgifter, och denna veckan har fokus legat på butiken. Känns som att det enda jag gör är att sova och jobba, och jag klagar inte, men eftersom jag är hemma cirkus 18.30 när jag stänger så springer kvällarna förbi.

Jag sov hos Jonathan och Emma från lördag till söndag i helgen. Vi käkade tacos med typ två liter guacamole som tillbehör och såg första filmen av de nya Beck-filmerna som släppts. Tyvärr inte så bra som jag hoppats på! Två av fem toasts. På söndagen lånade jag Jonathans bil och tog med mig Emma på kamera-jakt. Vi åkte till Kungens Kurva och jag köpte efter mycket om och men en kompakt systemkamera som jag kikat på i några veckor. En Sony A6000. Kul, men svårt! Haft fullt upp med att försöka lista ut vad allt betyder på kameran, och inser att det kommer ta fantastiskt lång tid att lära sig allt. Ska bli kul att testa den ute i helgen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka i Stockholm! Har under dagen packat upp och installerat mig i mitt lilla rum igen. Imorgon ska jag göra min första arbetsdag på Nividas! Ska bli så spännande. Denna veckan ska jag vara på kontoret och en av mina arbetsuppgifter (som jag vet än så länge) kommer vara att ha hand om en del pressutskick. 

Haft två underbara veckor hemma och det var så kul att många var lediga. Saknar redan alla vänner! Och jag har blivit så sugen på att resa! Måste fixa det. 

Likes

Comments

Varit SÅ mysigt att hänga med familj och vänner igen. Varit i Uddevalla sedan 22/12 och åker tillbaka på söndag igen. Känns lite jobbigare än förväntat faktiskt. Saknat mina vänner så mycket och vi har haft det så kul dessa dagar! Vet å andra sidan att om jag hade varit kvar här så hade jag dels tröttnat om två veckor, plus att jag faktiskt hade blivit själv haha. Så avis på mina vänner som ska resa till Asien om en månad! Har hela tiden känt att jag inte velat resa detta år, men nu när alla andra ska det känns det lite tufft. Tur att jag har nya jobb när jag åker tillbaka till Stockholm! Det känns ändå lite pirrigt!

Likes

Comments

​​​Bara fyra dagar kvar till julafton! Känns knasigt att jag fortfarande sitter här uppe i Stockholm. Idag är det egentligen min lediga dag men familjen behövde lite hjälp på förmiddagen. I eftermiddag ska jag handla de sista julklapparna och även hämta mina syskonbarn på dagis. Tycker det är kul att kunna hjälpa till! Så lyxigt att jag kunnat umgås så mycket med alla nära och kära denna tid i Stockholm. 

Fick en liten julklapp av familjen som jag bor hos idag, så gulligt! Det var en berlock med bokstaven W från Syster P. Älskar Syster P! De har tydligen släppt massa nya berlocker som är mindre i storleken vilket jag tycker är mycket finare. Speciellt till det halsbandet som jag har. 

Likes

Comments

Ingen magsjuka här inte! Än så länge, peppar peppar... Ikväll är det Bachelor! Ett program som jag aldrig följt innan, men som min nya lilla familj tvingat mig se haha. Skämt å sido, men det har defitnitvt varit både kul och lärorikt att bo med en annan familj. Jag har lärt mig massa nya maträtter, lärt mig äta tomater (ja ni läste rätt) och dessutom lärt mig att bo hemifrån. Det har ju gått bra!

När jag åker tillbaka till Stockholm efter nyår så är det nya jobb och utmaningar som väntar. Jag ska jobba i butik, på kontor samt vara barnflicka som idag, fast inte alls lika mycket. Barnflicka kommer bli mer som ett jobb vid sidan om, och jag ska fortsätta att bo hos familjen. Detta innebär att jag måste styra upp min garderob här i Stockholm och ta hem mitt skidställ och istället ta med mig lite mer skjortor. Jag har däremot laddat upp med en ny kavaj, ett par utsvängda svarta byxor och en stickad tröja som jag kan ha över en skjorta. Allt från Carin Wester. Fina kläder, mycket basic men även lite roligare, och till ett bra pris!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen handlat klart alla julklappar! Mötte upp min syster på Åhlens City och sedan gick vi crazy på alla saker. Vi fick ihop cirkus åtta julklappar på en timma! Bra jobbat enligt mig själv. Efter en del svettande bland allt folk sprang vi sedan hem till Tess och åt lunch tillsammans. Nu är jag hemma i Alvik igen och håller på att packa upp alla julklappar. Måste även slå in allt men funderar på att göra det när jag kommer hem till Uddevalla istället. Inte långt kvar nu! Som jag längtar. Håller alla tummar och tår för att det inte är ytterligare (?!) en magsjuka som spökar i huset, vore väl härligt nu nära jul. Not. Men ingen idé att ta ut något i onödan!

Likes

Comments

Wow, this is real! Min tid här i Stockholm har gett mig mycket tid till att tänka, och nu är jag redo för att börja skriva av mig lite. Kort om mig då och vad det är jag gör just nu. Jag är inneboende hos en familj här i Stockholm och jobbar som deras barnflicka. Min uppgift är egentligen ganska enkel, och det är att ta hand om deras dotter. Jag tar henne fram och tillbaka till dagis två dagar i veckan och resterande två har jag henne hemma och vi hittar på kul grejer. Jag är ledig onsdag, lördag och söndag vilket gjort att jag får mycket tid för mig själv, vilket ibland kan kännas lyxigt men andra dagar ganska tråkigt. Som tur är har jag mina syskon att umgås med här i Stockholm! Men nu längtar jag hem! Ska vara hemma i cirkus två veckor och sen åker jag tillbaka hit men med nya spännande arbetsuppgifter. Pirrigt och kul!

Likes

Comments