Header

Fuck art, make tees.

Har længe kigget på en Fuck art, make tees Hoodie, men de har været udsolgt længe. Men nu har jeg fundet en rigtig flot en som jeg tror jeg snart køber. Den er blå, hvor der står 'I've lost control again.'

UGG Classic II Mini Boots.

Jeg ved allerede nu at jeg skal have de her sko, men ved ikke helt hvilken farve jeg skal have. Tænker den blå farve ( den på billede) eller så en mørkegrå farve.

Real Techniques Setting Brush.

Har længe kigget på den her lækre børste, som alle snakker rigtig godt om, men ved ikke helt om jeg magler den. Jeg tænker jeg lige skal ind i en Matas og kigge lidt på den.

Rimmel Stay Matte Primer.

Jeg har ingen primer, og har virkelig brug for en så tænker at jeg skal prøve den her Primer fra Rimmel, det er ikke en "high end" primer, men tænker den er fin nok.

Rimmel Match Perfect Foundation.

Den her foundation har jeg også hørt rigtig mange youtubere snakke godt om, og jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve den. Så ja den skal jeg nok også lige ud og kigge på.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Fie og jeg gik på samme skole men vi gik i forskellige klasser så vi kendte ikke rigtig hinanden, det var sådan noget hej og farvel. Så flyttede Fie på en anden skole efter juleferien i 4 klasse og derfra skete der ikke noget for som sagt så kendte vi ikke hinanden. I 6 og 7 klasse overvejede jeg stærkt at flytte skole og lige før vinterferien i 7 klasse gjorde jeg det. Jeg flyttede hen på samme skole som Fie men ikke i hendes klasse. Efter noget tid talte vi så sammen lidt en dag og snakkede om at vores fædre kendte hinanden ret godt fordi de begge sad i bestyrelsen over på vores gamle skole. Efter det fik vi hinandens snapchat og begyndte at snappe mega meget og vi fik også ild på snapchat. Vi fandt så en dag hvor vi kunne være sammen og seriøst vi er den samme person bare i forskellige kroppe, vi tænker ens og vi synes det samme sådan hele tiden. Det var sådan vi mødtes og nu er vi så her og laver en blog sammen!!

Likes

Comments

Jeg har kigget på så mange ting i denne måned og del af dem er sat på ønskelisten men der har været nogen ting som jeg så gerne vil have før jul.

Først så er der The Bronze Palette Kyshadow. Jeg har i så lang tid elsket den og jeg elsker når ens makeup på øjnene er lidt over i det orange.

Anden ting er Wood Wood sweateren som jeg har kigget på i lang tid og tror jeg køber snart for jeg har brug for nogen lækre sweatre og denne er en af dem.

Tredje ting er støvlerne fra UGG. Jeg elsker UGG, for de er så behaglige og varme men hvergang jeg har købt nogen har det altid været dem der er lidt højere og altid været i lysebrune, nu ville jeg gerne skifte lidt og da jeg så de lave i den farve blev jeg helt hooked på dem. Tror de kommer hjem til mig i næste uge : )).

Så der de grå bukser som Textured Wide Leg Trousers fra topshop, jeg elsker culotte bukser og jeg har et par men det er stripede og jeg har ikke så vild med dem som de her. Jeg prøvede dem inde i kbh i deres butik på strøget og de er fantasktiske og mega bløde.

Til sidst er der de to Kylie Lipkits. Hun kom ud med 4 nye farver og de her er mine ynglings og som sagt kan jeg godt lide orange makeup som den ene af dem er. De hedder Pumpkin og Trick. Den Mere grønne i det kan jeg godt lide fordi på en eller anden tror jeg at man kunne lave noget mega pænt makeup til den så den er mere til at eksperimentere med.

Likes

Comments

​Navn: Sofia

Alder: 14

Højde: 161 cm

Fødselsdag: 28. marta 2002

Kendetegn: Briller men jeg går med kontaktlinser til hverdag men ellers så store øjne

Hvis jeg skulle bo i et andet, hvilket ville jeg så vælge?: Canada, New York eller London

Sport: Jeg dyrker tennis to gange om ugen og elsker det

En jeg ser op til: Jeg har ikke ligefrem et idol men jeg elsker Amalie Wessel og en masse youtubere som Astrid Olsen, Emilie Malou, Tess Christine osv..

Min stil: Jeg har en meget blandet stil for jeg elsker mange ting og mange farver men det nok lidt mere over i det trendy artige men også ret classic

Hvad vi vil lave på bloggen: Fashion, beauty, livstil og travel

Hvor kender jeg Fie fra?: Der kommer et indlæg om det meget snart

Generelt lidt om mig: Jeg har brunt hår og hazel øjne. Jeg gør nok det som alle andre piger på min alder gør, gå på cafeer(elsker det), shoppe og se youtube, netflix osv.. Selvom jeg dog godt kan lide at være sammen med veninderne kan jeg også godt lide at være sammen med min familie nogengange eller bare mig selv, ikke fordi jeg er en særlig introvert person det er fakstisk mere omvendt. Jeg bor i nordsjælland med min familie(mor, far og to storebrødre) og har en hund og seks kaniner.

Likes

Comments

Navn: Fie

Alder: 14 år

Højde: 162cm.

Fødselsdag: 31 marts 2002

Kendetegn: Mine fregner ;)

Hvis jeg skulle bo i et andet land, hvilket skulle det så være? Canada eller USA, Californien

sport: Kunstskøjteløb

Jeg ser op til: Justin Bieber & Josephine Skriver

Min stil: Classic & Det der er på mode

Hvad kommer bloggen til at handle om? Fashion, Beauty, Livstil & Travel

Hvor kender jeg Sofia fra? Kommer der et indlæg om det meget snart :)

generelt om mig: Jeg er en pige på 14 år, bor i nordsjælland med mine forældre, min storebror og min hund. Jeg går til skøjtening, elsker youtube og Netflix. Jeg er tit sammen med mine veninder, vi er tit inde i kbh, på café eller totalt hygge hjemme hos en af os.

Likes

Comments