Fredag igen, har gått en vecka sen sist, det har även blivit Februari. Den kalla månaden.

Senaste veckan har jag vart på prao på dagis, sammanlagt 30h fick jag ihop måndag - torsdag så är ledig idag. Det var skojj, fick min dagliga friska luft när man var ute med kidsen och även 1h vilopaus mitt på dagen när dem skulle sova. Även sjukt härliga kids, asså, barn är så goa. Dem dömmer inte folk. Haha. Men iaf, inget mera om det ska ut här.

Annars har jag vart i stallet, red Grips i måndags, haha gick helt ok, trevlig häst detdär. Tar Kassi på måndag ;D Och så, har jag mockat, gosat med hästarna, pratat med vänner i stallet osv, de usual helt enkelt.

Nu sitter jag hemma, är så fans förkyld och har tittat lite serier och YT, ska ta en dusch, sen blir det SSO och lite YT, kanske även lite Neverwinter, och snart. Ingen koll på exakt när, så KOMMER DEM GAMMÖA DUNGEONENS TILLBAKAA! Asså, när jag började spela NW, fanns massa goa dungeons att köra, nu är dom påväg tillbaka! :D Pirate king, Frozen Heart och Karrundax bla, dom som jag sprang runt och körde när jag först kom upp i maxlevel, they are coming tilllbaka! :D Även Castle Never, den dungeons jag aldrig hann köra, kommer tillbaka, och jag taggar det så iiin i helvete, hört så massa bra om den så första möjliga lediga party som kör den, i am in. Jag vill testa på det som alla sagt vart så awsome, och ber för alla mina själar att dem inte ändrat på alltförmycket, för då kommer alla sitta där i TS bah "neeej dom har förstört våran älsklings dungeon" och, ja, även alla andra människor som inte är i TS, och, jag vill inte det, vill bah ha massa pssitivt, och det ligger på craptic Sorry menar cryptic, att fixa allt bra ;D

Aja, i SSO ska jag och Elena Eve Dawnside hålla event ikväll, taggad :D Sen ska klubbägaren Brigitta Kim Underhand hålla event oså, så tror hela klubben sammlas för event ikväll hoppas så iallafall ;D Och jag är även MÄSTARE! Fatta att jag var på mest event under hela Januari, min plan för denna månad är att skippa så få event som möjligt, så att jag kan tagga att bli mästare. Sen så typ, efter Mars så ska jag ge så många pilar till Frej som hon behöver för att bli klubbledare, sen så ska jag typ, se om kvarvarande räcker till mästare för mig själv eller om de blir massa Pizza och hambugare osv från Kim :D

Ska man börja med YT eller inte?? Svenska/Engelska? I have noo idea. Ska börja med att fixa klart min målning!! Den har lämmnat på hälft, not okay.

Likes

Comments

Det här med hur man räknar folk till bekanta, och "vänner" och vänner, kom till mitt minne idag,

Bekanta, asså typ vänner från skolan, som man kan prata med och som är helt nice och ok, trevliga typer men inga jag är sådär speciellt bra kontakt osv med.

Vänner, såna även utanför skolan, sjyssta typer man alltid kan skicka till typ utan att va rädd "stör jag nu" och såna som helt jäkla bra och basic vänner. Man kan snacka lite om livet men vissa privata saker stannar privata.

Bra vänner, finns lite olika av dessa. Men helt enkelt dem där man kan lita på att finns där, man kan berätta för, prata med, hänga med osv. Hit räknas även bästa vännerna, som vet allt från vått till torrt om en.

Vissa personer, blir jag bara sååå sjukt lack på. Folk som bah "vi är väl vänner" när dem aldrig försökt vara snälla. Asså visst nån gång sådär så att man bah "wtf har den personen för snällhets sjukdom idag" sådär 1 gång / år, men annars är allt dem frågar, säger och gör bara i syfte att på nått sätt trycka ner en eller på annat sätt inte vara snälla. Komma och tjata om det eller "reta" en om det osv. Har en sak nån sagt som jag skulle kunna lägga hit, men näe...

Men aa, jag är helt enkelt sjukt glad över dem vänner jag har, irriterad på vissa människor och sånt. Men just nu flyter livet på bra, gämfört med hur förra året slutade och detta år började haha, så är jag iaf happy. Ikväll taggar jag TS och event, imorgon bitti taggar jag stallet, mysa med hästarna och bah ha de nice, även att försöka fixa klart min målning. Har inte haft tid nu på hela veckan...

Likes

Comments

Ugh, är så trött, ska hoppa in i duschen och sen sova. Tänker typ inte plugga. Orkar inte, för en gång skull ska jag sova haha. Asså, mitt bästa tips till er, om nån vill ha ett tips, är, planera din tid. Jag har inte det, och det får jag lida för, haha. zzzZzzZzz

Men aa, red Fuffis idag, massa länge sen sist, hoppar upp på honom med en sjukt bra känsla. Travar lite, ska värma upp i galopp, haha blir så frustrerad. För han vet exakt när ingen står på marken, då vet han att han kan hålla på lite hur han vill. Iaf med mig haha, jag ska rida han på lektion snart, punkt. Men iaf, Sandra och Grippis räddade våran dag genom att vara "dragningshjälp" haha. Så galopp fick vi. Sen travade vi på lite, gjorde volter, försökte böja honom osv, halter och annat basic, asså tappar så lusten dem gånger när han bah jäklas och vägrar lyfta galopp. Nästa gång jag rider en häst sådär planerat och inte lektion, ska jag checka upp lite övningar först så att jag har något att gå efter när hjärnan får blackout typ.

Om nån här som är duktig på helt skumma ord i ordkunskap vill skriva mitt prov imorgon, jag är redo för hjärnbyte elr nått sånt. Jag kan seriöst inget och, asså. Min skollust är nere på 0 igen, vilket inte är bra då vi ska söka typ, 13 februari elr något sånt... :C

Sammanfattning nudå:

*Planera tiden, allt från när prov ska pluggas, SSO ska spelas, YT tittas och när jag ska åka till stallet och ung när jag ska hem, när jag ska duscha och sova. Gäller mest vardagarna. Lördag och söndag är det tillåtet med spontana dagar =)

*Rid inte en häst du vet att du lätt tappar suget på om allt inte går perfa utan att ha en plan på ung vad du kan göra.

*Sov

*Stressa inte över Youtube kanalen. När jag vill och kan OCH HAR TID, ska jag göra videos, inte mitt i natten klockan 1.... ehehehe.

Åh asså, första bilden är typ, gammal haha, och andra bilden är från första tävlingen i somras, typ, hejdå tävling till dom sämre bommarna osv, då vi fick nya senare. Och videon är från senaste tävlingen. Blev taggad på sommar nu, har även planerat sommarens tävlingsoutfit. Saknas bara, allt typ haha.

Likes

Comments

Igår var de längsta skoldagen, onsdag, tråkigt. Trött som fan var jag också, är inte riktigt piggare idag... Var till stallet på kvällen, Nora och en annan tjej som heter Adeline red lektion, gick massa bra för dem, dom skuttade nåra små hinder och galopperade. Asså, vill bah säga hur skojj det är att se folk utvecklas så mycket, menar, Adeline har ridit kanske 1 och ett halft år snart, igår var nog första gången hon galopperade och hoppade något smått högre hinder. Well medans dem red mockade jag hela Fuffis box. Såatt, idag får jag dra och rida på Fuffiduff.

Fixade även ihop ett collage med bilder från 2015 igår, liknande men med endast NW och SSO bilder ska jag nog fixa oså ;)


Likes

Comments

Har målat lite, började på ansiktet idag på bilden, unge där stannade jag. Asså, hatar att måla ansikten, goes no good for me xD Men iaf, har varit på klubbmöte och hållit event i SSO, kom massa folk på eventet så det var skojj! :D Och så sen så satte jag mig ner och redigerade snabbt ihop en musicvideo. Ville få ut nått på YT och jag hade nåra gammla halft bortglömda klipp haha xD

Tagga skolan imorrn då, men det är sjukt chill, så de gött ;D​

Likes

Comments

Det är lördag, jag är nästan frisk, nästan. Och det är bra, jag har målat typ heela dagen, och kvällen igår. Fick ett sånt driv att måla en viss exakt bild, som jag även planerar att lägga som omslagsbild på FB, för att den jag har nu är kind of gammal, men ändå fin. Så en liknande ish vill jag oså haa som nyy =)

Sen så har jag väl sett massa YT, gått omkring hemma helt jäwla retarded, men tror det är ok då man är förkyld? Blir film ikväll och sitta i våra NYA soffor. Dom är sjukt bekväma och härliga :D Sen taggar jag förhoppningsvis stallet imorrn, borde va frisk. Hade väl tänkt att jag ville fara med och rida i terräng idag men jag vill bli frisk. För på måndag ska vi till en skola som också har den linjen jag vill gå. Så jag vill gämföra vilken av dem 2 skolorna som verkar bättre osv. Även om jag typ har bestämt mig =) Sen är måndag i skolan chill också, media då vi ska skriva uppsats om historien ang fotografi och video och TV osv, och så ska vi väl göra andra uppgifter också. Jag sitter just nu och funderar på om jag borde filma något, men asså, nästa video projekt är reklam video, men vet inte vad jag vill göra reklam om hehe.

Aja nu taggar jag att logga in på SSO och hålla ett event, det ska bli skojj =)​

Likes

Comments

Haha vaknade imorse och var förkyld. Haha roligt, eller? Men iaf, så det blev att stanna hemma idag då, har varit trött och förkyld, så sovit lite och tittat Star Wars. Och aa, nu taggar jag event, haha kommer säkert va så trött och glömma massa ang eventet jag ska hålla. Meen det ska gå.

Annars så, är livet, okej, antar jag. Haha, detta var bah en snabb update, hörs när jag förhoppningsvis är frisk igen.

Likes

Comments

Skrev finska prov igår, gick helt bra. Iaf enigt mig :D

Sen på kvällen var det ridlektion, red Kassi, i dressyrsadeln. Haha asså, tål knappt den sadeln. Hade inte ens rätt längd och ändå svängde mina ben åt alla håll xD Har varit såå van med korta stigläder i hoppsadeln så de där halvlånga stigläderna gjorde att mina fötter verkligen inte var på plats, haha.

Och nu idag har de vart tråkig skola igen, asså. Kommer snart få damp, orkar inte. Iaf tagga stallet ikväll ;D

Senaste nytt på @winterztarzphoto på ig

Likes

Comments