En återkommande fråga som jag får sen jag flyttade till Jönköping är "längtar du inte hem"? Och jo det klart jag längtar hem ibland, det är alltid skönare hemma och jag saknar ofta att bara ha min familj i samma hus som jag. Jag längtar hem väldigt mycket i perioder. För jag kan älska att vara själv och leva efter mina egna ritunier och regler men på något sätt så saknar man alltid sin familj, vart man är. Allis som är på andra sidan jorden, pappa som jobbar i Stockholm, Olivia som pluggar i Linköping, mamma som jobbar ihjäl sig där hemma och sen så klart mormor och morfar som har en tuffare vardag än vad jag kan föreställa mig. Oavsätt var jag är så saknar jag dem, och längtar tills jag får se dem igen. Det har verkligen blivit en upplysning att flytta för man får upp ögonen för hur mycket familjen betyder, det är alltid mitt hem och jag har alltid dem som står mig närmast hur långt ifrån vi än är. I helgen ska jag åka hem
Och den ska bli Så skönt, som att pusta ut ordentligt och andas ikapp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag måste erkänna en sak, jag har panik över sommaren. Asså jag brukar inte vara den som säger att jag är tjock eller ful eller liknande. Brukar hålla mig neutral och inte bry mig allt för mycket. Men sen kommer perioderna när man har mens, är lite sjuk, kanske inte kunnat träna och ja ni vet. Då tittar jag mig själv i spegeln och ser hur stor jag är. Hur tjock jagbörjsr bli och hur min hälsa kan vara så mycket bättre.

Jag mår bra när jag tränar och äter nyttigt, men varför gör jag det inte? Jag vill inte bara se bra ut vill också
Må bra. Hur tar man tag i det? Jag vill trivas med mig själv och min kropp vilket jag inre gör just nu. För när jag ser bilder på mig för några år sedan var jag smal och fin på bilderna vid stranden. Idag skulle jag vägra ens vara med på bilden. Detta ska inte bero på storlek för vad spelar det för roll?? Men varför får man endå ångest över vad man stoppar i sig och hur Mycket man tränar om det endå inte spelar någon roll. Dessa jävla ideal hat verkligen hjärntvättat mig.

Likes

Comments

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR SYRRANS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA.

Grattis finaste du, tänkte rabbla upp mina absoluta favorit saker med dig. Finns en hel del såklart ;-) jag saknar dig så mycket hela tiden. Du är min förebild, min bästavän, min syster, min kämpe.

1. Du är otroligt vacker, tycker verkligen hela du är så vacker att jag blir avis.

2. Du är väldigt ärlig. Ibland kanske för ärlig haha men du säger till mig när jag har för mycket smink, för konstiga kläder, gör något konstigt och är otroligt ärlig vilket jag gillar med dig.

3. LOKET, du spränger igenom på fotbollsplanen och på något sätt tar dig igenom människorna som du vore ett lok som plöjer undan människor. Med dig på mittfältet är man trygg.

4. Du är otroligt stark, du håller mycket inom dig men du är väldigt stark som oavsätt vad alltid fortsätter, som tar motgångarna med styrka vilket jag ser upp till otroligt mycket.

5. Du är disciplinerad och ordningsam. Jag förstår inte hur du gör? Du bestämmer dig för en sak och då gör du det bara oavsett vad vilket inte många andra faktiskt gör.

6. Du står upp för mig. Behöver inte säga mer.

7. Du kan få dampryck och bjuda på skrattfest vid familjemiddagarna, eller bara allmänt. Då finns det ingen som inte kan skratta när Allis har energin nivån uppe.

8. Du är Pedant. Något hände från förr och nu, nu hänger inte en galge fel eller ett dammkorn på bordet. Vilket jag gillar då du alltid städar undan efter alla och jag slipper ;-)

9. Du är en jävel på att ta selfie. Jag vet inte hur du gör men på något sätt så blir du BRA på varenda bild du tar!!! Jag förstår inte. Jag vill också.

10. DU ÄR MIN SYSTER. Det är ju såklart det allra bästa med dig, jag älskar dig.

Ha en bra dag på andra sidan jorden och fira ordentligt. Grattis på din 21års dag. ❤

Likes

Comments

Bloggar är till för att förmedla något ut i det där stora som ingen riktigt vet var det tar vägen och vem som kommer åt det. Bloggar, sociala medier, bilder allt är till för att dela med sig, lära sig och få uppmärksamhet. Jag bryr mig inte om du är en person som läser mina inlägg eller om ni är fler för det här är mitt sätt att skriva mer det jag aldrig pratar om, att få ut det jag aldrig kan säga med ord.

Att hela världen kan se spelar ingen roll.

Jag vaknar på morgonen, klockan är 07. Skolan börjar om en timme med fotbollsträning som jag inombords älskar. Men hjärnan säger till mig så fort klockan ringer " det är ingen ide att gå upp, finns ingen mening" orden hugger i brösten och paniken börjar komma. För jag vill ju vara bra, duktig och kunna göra det jag älskar. Kunna stå emot den psykiska ohälsan och besegra mig själv varje dag. Men just idag går inte det. För kroppen har redan domnat bort och tårarna börjat rinna. Klockan har redan hunnit bli för mycket och hjärnan har stängt av allt annat förutom panikattacken som är påväg. Det har börjat med att jag inte ens vill somna, för när jag vaknar väntar samma strid igen, som jag säkert inte ens kommer klara. Men fy så ska jag inte säga, jag vill tro på mig själv, jag vill vara bra, jag är bra. Men varför går det inte ibland? Varför är vissa dagar värre än andra.

Idag tog jag mig upp, på träningen var jag sur och skrek på alla, jag gjorde inte ett enda rätt och fick gråta på toan efter och sedan gå ut och be om ursäkt. I skolan satt jag och koncensentrerade mig på att inte få panik, att övertala mig själv om att dem skrattar inte åt mig, eller dem viskar inte om mig, folk tycker inte jag har konstiga kläder på mig osv osv. Förhöret som skulle vara idag hade jag glömt bort för igår hade jag fullt upp med att övertala mig själv om att det inte är något fel på mig. Så hemskt är det ibland.

Min historia är oändligt många sidor, med olika nyanser av varje blad. Ett blad,en nyans är denna. Den ovilliga, livs lösa sidan som hatar sig själv mer en allt annat.

Likes

Comments

Kvinnor världen över, sträck på er, huvudet högt, näsan i vädret och brösten ut. Med stolthet, med mod men med givmildhet så ska vi kvinnor sträcka på oss idag. Den internationella kvinnodagen finns av en anledning. För det är inte jämndställd. Det ska bli. Men just nu är det långt ifrån, kvinnor världen över behöver fortsätt stå upp för alla oss. Inget grattis på kvinnodagen för den dagen ska uppmärksammats varje dag. Alla kvinnor världen över ni är grymma. Historien talar om vad vi fått stå ut med, låt framtiden bli bättre.

Likes

Comments

Jag är inte en den där party tjejen som går ut varje helg. Hänt få gånger. Men nu i London var vi ute två kvällar och Gud vad kul det va. Att få klä upp sig, sätta på det bästa sminket och dem där höga klackarna gör mig självsäker, känns som man är störst bäst och vackrast. Det var roligare än förväntad. Jag dricker inte så mycket alcohol men hade så kul endå! Med bra musik, en himla massa dans och sköna människor. Rekommenderar verkligen Londons nattliv!!!

Likes

Comments

Som ni kan se på alla dessa underbara bilder så har jag varit i London en lång helg och besökt underbara Hanna. Har verkligen haft det så kul! Bilderna får tala för sig själva och fler inlägg lär komma med mer detaljer! Puss

Likes

Comments

Älskade vår, du är mer än välkommen.
Är trött på det Kalle vädret nu, med kalla ute träningar, snöblask och hala vägar. Vill ha sol, värme och energi igen. Är det bara jag som blir så deppig på vinterhalvåret? Tur att jag har lite saker att se fram emot inför våren och sommaren. Tillexempel att jag ska till London!!! Snart och i sommar summerburst och Håkan konsert. Ska bli super kul! Sånt jag längtar mig iväg till när kylan fortfarande ligger kvar.

Hoppas du haft en super bra dag. Kram
Du kan & du är bra

Likes

Comments

Köpte byxorna för mer en ett halv år sen men aldrig vågat använda dem för dem är lite annorlunda, och sticker ut. Men igår rockade jag dem och jag trivdes så bra. Äntligen lossnar spärren och att bry sig vad alla andra tycker. Visserligen trodde pappa jag skulle på cirkus och morfar jag hade pyjamas men JAG gillar dem och det är huvudsaken, glöm aldrig det. Kram

Likes

Comments

Igår fyllde jag hela 18 år! Det är helt sjukt vad tiden går, jag är inte längre något barn. Visslingen sitter inte det bara i åldern men det blir en bekräftelse. Jag hade en super bra dag men så härlig familj som firade mig på dagen och massor av vänner som firade mig på kvällen. Idag väntas lite fler vänner som kommer över på lite fika också. Otroligt tacksam för allting, kan inte vara något annat än lycklig över att jag har er.

Förutom paket och god tårta så drack vi champagne och åt god mat. Jag hade inte önskat mig något av någon för ville bara att alla skulle vara där och umgås. Det blev en superbra dag som jag aldrig kommer glömma. Nu börjar vuxen livet, eller?

Likes

Comments