Köpte byxorna för mer en ett halv år sen men aldrig vågat använda dem för dem är lite annorlunda, och sticker ut. Men igår rockade jag dem och jag trivdes så bra. Äntligen lossnar spärren och att bry sig vad alla andra tycker. Visserligen trodde pappa jag skulle på cirkus och morfar jag hade pyjamas men JAG gillar dem och det är huvudsaken, glöm aldrig det. Kram

Likes

Comments

Igår fyllde jag hela 18 år! Det är helt sjukt vad tiden går, jag är inte längre något barn. Visslingen sitter inte det bara i åldern men det blir en bekräftelse. Jag hade en super bra dag men så härlig familj som firade mig på dagen och massor av vänner som firade mig på kvällen. Idag väntas lite fler vänner som kommer över på lite fika också. Otroligt tacksam för allting, kan inte vara något annat än lycklig över att jag har er.

Förutom paket och god tårta så drack vi champagne och åt god mat. Jag hade inte önskat mig något av någon för ville bara att alla skulle vara där och umgås. Det blev en superbra dag som jag aldrig kommer glömma. Nu börjar vuxen livet, eller?

Likes

Comments

idag bär det av hem, hem till Västervik. Var några veckor sen sist och jag längtar faktiskt. Ska fira min födelsedag på lördag med hela familjen, äta god mat, snacka massa med mamma och pappa vid middagsbordet, träffa vänner och ja allt sånt. Behövs just nu kan jag lova. Vi har faktiskt sportlov nästa vecka också, jätte konstigt att ha V 7 tycker jag men tydligen så har vi det. Det är lite tråkigt för alla andra har ju senare typ, så jag har inget planerat inför den veckan alls, ska nog ta det mest lugnt och andas lite emellan all stress. Men först landa i Västervik, jippie

Likes

Comments

Jag längtar inte hem till Västervik så där super ofta, jag gillar att bo själv och kunna ha min egna lya. Saknar knte heller staden i sig, här finns lite mer möjligheter och ja allt sånt där som en större stad erbjuder. Jag saknar inte heller min säng eller min rum hemma, trodde jag skulle det men min säng här är så skön att det är den jag saknar när jag är i Västervik. Så översiktligt sätt så har jag inte jätte mycket hemlängtan men jag saknar ofta min familj, närhet av familjen. Det spelar liksom ingen roll om det är i Västervik, Thailand eller här men bara att umgås med som familj, prata om allt, skratta ( för det för vi en hel del ) träna tillsammans, glo på skavlan eller vad som helst. Spelar ingen roll vad vi gör eller var vi är. Det är bara närheten man saknar. Tänkte mycket på det nu när Allis åkt till Thailand, Olivia pluggar i Linköping, jag bor i Jönköping, pappa jobbar ofta i Stockholm, hela familjen är till större delar splittrad. Men det här nog fört oss närmare på ett sätt också.

Jag tror att alla har lite den känslan när man flyttar hemifrån eller tar steget att åka ifrån sin familj, men jag tipsar er verkligen om att göra det. Stanna inte kvar i en stad där du inte får ut Max av det du vill i livet, upplev saker och res jorden runt. Familjen har man alltid alltid kvar vare sig man vill eller inte. Så tveka inte, bara kör.

Älskar den här bilden på oss, det är så typiskt pappa att alltid göra sig till, men en fin bild och en knasig bild blev det iallafall❤

Likes

Comments

Idag gick jag upp 06:00 för att åka och göra den obligatoriska halkbanan om man ska ta körkort. Man kör en bil ensam för första gången och ska klara sig förbi vissa hinder på halt väglag. Det var super svårt och dem flästa av oss klarade inte av hindrerna men det var lite det som var meningen, att se hur stora risker det finns framför allt vid halka då. Det var roligt men super läskigt haha, jag är en liten fegis när det gäller halka. Hade en körlektion direkt efter också så kom
Hem precis, är så nervös i för uppkörning ovh skrivprov, jag tror inte jag klarar det på första försöket, men jag ska kämpa.
Hoppas du får en fortsatt bra dag, kram

Likes

Comments

En sneakpeak på lägenhetens bästa detaljer som gör allting till "min" stil. Ville bara dela med mig lite av hur det ser ut hemma hos mig. Elefanten fick jag av Emma när hon varit i Indien och är verkligen så charmig, jag gillar den starkt och har den på fönsterbrädan i köket.

Min favorit är tavlan på Buddha, jag har en till stor tavla men har inte hittat något bra ställe att sätta upp den på. Men buddhismen för mig säger så otroligt mycket, mycket av min stil generellt sätt påminner om buddhismen och Asien.

Drömfångare är till för att fånga drömmar och hänga löst men jag har dem på väggen brevid sängen mest för att det är så sjukt snyggt!

Mina klockar! Tror ni jag gillar klockor haha? Har en del, tycker det är lite snyggt när dem får hänga så fritt i ett så kallat smyckes träd. Älskar det.

Vill ni se mer av min lägenhet?

Likes

Comments

Träffade Stina efter skolan och tog en fika och gick en sväng på stan, det var super mysigt och första gången på detta kafét. Fick med mig en klänning också som jag planerar att ha i London sen. Visar den i ett annat inlägg. Hur har eran dag varit?

Jag gillar onsdagar annars, Sov morgon och veckan vänder, har fri tid efter skolan så brukar hinna städa lägenheten, diska upp all diska, göra ärenden osv. En bra produktiv dag. Jag är redan klar med att jag skulle göra idag så ska sova tidigt för i morgon är det halkbana 07:00.

Glöm inte att du är fantastisk. Kram

Likes

Comments

Asså den här tjejen slutar aldrig imponera, hon skrev precis ett inlägg som gav mig massa mode råd. Jag är inte super bra på mode men önska jag var för jag tyvker det är så intressant men blir att jag skiter i det för jag är så dålig på det. Hanna hjälper mig med allt typ. Längtar till jag ska till London och Hanna ska hjälpa mig shoppa en helt ny garderob. Hon lägger ner så mycket jobb bakom bloggen och är verkligen en stor inspo till mig. In och läs det nya inlägget och ge tjejen kredd för det extremt bra jobb hon gör.

KLICKA HÄR --> @hannawiman

Likes

Comments

...finns dels en tavla på min mormor och morfar som står på mitt nattduksbord. Tycker den är så fin och perfekt med en liten mindre tavla att vakna upp till varje morgon på helt underbara människor.

Det finns också en klädstång med en del av mina kläder, det blir på något sätt så snyggt att låta sina snyggaste kläder hänga framme med snygga galjar och lite snygga klackar under.

Det finns en lapp som mamma skrivit, dem låg under kudden en natt och sen dess har den suttit fast på min spegel. Så härligt att läsa, älskar dig mammi

Det finns fyra stycken drömfångare uppsatta på väggen brevis sängen, tycker dem är så snygga och fina. Har till och med Funderat på att tatuera in en för jag tycker om dem så mycket

Det finns en orange soffa, haha jag trodde aldrig jag skulle ha en orange soffa jag var helt inställt på grå och tråkig men den förgyller hela rummet och det blir skit snyggt! Det var mamma som övertala mig att välja den, hon älskar färg som ni kanske förstår.

Likes

Comments

Istället för att säga dåliga saker till dig själv, som att du inte kan, inte är tillräcklig, inte är bra osv försök att varje dag boosta dig själv genom att skriva ner fem bra saker du gjorde idag. Inga dåliga saker, bara dem bra. Vi behöver fokusera mer på saker vi gör bra och sluta lägga allt för mycket energi på små misstag eller fel steg. Det viktiga är att veta vad man vill, vad man vill i alla frågor, inom idrotten eller inom skolan spelar liksom ingen roll. Hur? Hur tar du dig dit? Hur ska du göra? I dem allra flesta fall vet man vad man vill och hur man ska göra men man gör det inte för hjärnan är kopplad till för mycket negativ energi. Sista punkter är vara, för i slutändan är allt kopplat till en känsla och du minns känslan av misslyckad, dålig, ledsen och tråkigt. Du måste börja sätta in mer på ditt plus konto och faktiskt ge dig själv kredd. Alltså boosta dig själv. Lägg inte energi på den enda saken du gjorde mindre bra utan på DEM sakerna du faktiskt gör bra. Du tog dig igenom dagen är bra bara det. Skriv ner saker för att när du har minus på kontot så kan du ladda upp det när som helst. Du är bra och behöver inte bry dig om vad andra människor tycker, hur andra människor vill att du ska vara eller vara orolig att föra fel.

Var inte rädd. Livet är för kort för att låta fler och fler av vår egna ras må dåligt pga skit saker, ge varandra beröm, komplimanger och ett leende. Det är så mycket bättre att boosta sig själv och andra istället för att tänka i negativa banor hela tiden. Det finns allt för många människor som hela tiden klagar och ska hitta fel, det har nästan blivit poppis att vara tjurig och var är världen då påväg?

Jag har idag pluggat både teori och skolarbete ✅
Jag har idag berättat för min vän vad hon betyder och hon blev super glad ✅
Jag har planerat min London resa med Hanna ✅
Har fått en onödig kommentar men vänt det till något bra✅
Jag har sovit mer än vanligt ✅

Det spelar ingen roll hur mycket saker som kan ha gått fel idag, för det spelar ingen roll, världen går inte under. I morogn är en ny dag med MINST fem helt nya BRA saker DU gjort. DU är fantastiskt och glöm aldrig det.

Likes

Comments