Header

Hej älskling!

För det första. Hur känns det att jag använde dina instagram-bilder? Jag vet. Super kreativt. Hursomhelst. NU ÄR DU ÄNTLIGEN 16 ÅR! GRATTISGATTISGRATTIS! Du är så fruktansvärt fin, och otroligt duktig på vad du håller på med. Vi har seriöst stått ut med varandra i 7 hela år, och ja. Jag har faktist inte något att säga om det, mer än att det har vart 7 underbara år, med oförglömliga minnen. Vi har gått igenom allt ihop, och det känns väldigt bra att ha sluppit gå igenom alla pinsamma saker själv. Du är min första riktiga bästavänn, och du betyder otroligt mycket för mig. Jag ställer alltid upp för dig på samma sätt som du gör mot mig. Även ifall ingen av oss har några prinsar, måste vi ändå behandla varandra som prinsessor. Du är min sessa, och imorgon ska vi 12 tjejer se till att du känner dig som en också. Jag älskar dig SÅ mycket. Grattis tusen gånger om. Och sa jag att jag älskar dig? Ah, älskar dig<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejjsan allihopa!

Jo, helt kär i dessa bilder. Det bara skriker kärlek, lycka och grönt. Så sjukt underbart härligt. En sak med min lilla hund är att han är den finaste som finns, men han hatar min kamera för någon anledning, Har är inte en fotogenisk hund, vilket är synd. Men han är den finaste ändå! 

Min senaste video: https://www.youtube.com/watch?v=I63SX3DHNcQ

Winnie Tran :) 

Likes

Comments

Hejjsan allihopa!

Här är då videon jag precis lade upp. Jag har ändrat från att lägga upp videos på söndag tills måndag istället. ( Då det förenklade på alla sätt och vis ) Men denna videon blev en"Ice bucket Q/A challenge" Där min syster ställer mig en massa frågor och man kan väl lätt säga att jag fick en massa vatten på mig...!

Denna videon spelades in igår samt redigerades igår. Alltså allt i ett. Det tog hela 9h med thumbnail, inspelning och redigering osv. En väldigt produktiv söndag! Nu ska mitt produktiva fortsätta med lite plugg! Ha det så bra!

Winnie Tran :)

Likes

Comments

​Hejjsan allihopa! 

Idag är det söndag och jag har faktist ingen fruktansvärd söndagsångest. Den kommande veckan består av en temadag, och en ledig dag. Detta betyder 3 ordentliga skoldagar, sedan lov. Hur skönt?!

Dagen ska fyllas utav filmning, städning och ett långt och avslappnande bad. Känns riktigt bra!

Winnie Tran :)

PS. De kommande videorna kommer nog komma upp måndagar istället. Förenklar för både mig och syrran här hemma. 

Likes

Comments

Hejjsan allihopa!!

Idag är det älskade lördag. Solen skiner och jag vaknade upp bredvid min bästavän. En härligare lördag kan det inte bli! Nu ska jag upp och fixa lunch och sedan bara ta det lugnt. Jag mår toppen bra och hoppas att ni gör också. 

Glöm inte att checka in kanalen, då jag gjorde min första vlogg någonsin. HÄR!!!

Winnie Tran :D

Likes

Comments

Hejjsan allihopa!!

Första gången jag bloggar från mobilen, men nu tänkte jag visa er min outfit för dagen.

Det blev utan tvekan mjukis, vit kroppsnära tröja, spets bh och Converse. Jag vet inte vad ni säger men jag säger bekvämt. Så det ska vara när det är prov helt enkelt. Nu börjar jag om 15 min, så jag uppdaterar er!!

Winnie Tran :)

Likes

Comments

​Hejjsan allihopa!

Nu tänkte jag snabbt slänga in ett inlägg, och detta är då bilder som var tagna för ett tag sedan men helt enkelt inte kom någon vart. 

En kort sammanfattning på dagen har väl vart mer eller mindre stressad. Jag är mitt uppe i något jag inte kan sätta fingret på, men jag gillar det inte. Jag känner mig trött och sur hela tiden och sömnen är inte alls med mig. Känns lite surt när det är nationella prov i morgon, men tur nog så har jag lite godis/choklad och aloevera som räddar mig.

Winnie Tran :I

Likes

Comments

Hejjsan allihopa! 

Klockan är nu halv 7 och jag ska snart begära mig till skolan. Tyvärr missade jag att lägga upp en video igår, då det var full födelsedagsfirande för min lillebror. Videon kommer dock, så håll utkik för den. 

Den kommande veckan kommer nog bli stressigare än någon annan vecka än så länge. Nationella proven sparkar igång, videon ska upp, andra inlämningar och redovisningar ska in. Längtar redan tills denna veckan ska vara över, men aja. Positiva tankar! Detta går fort..

Winnie Tran :)

Likes

Comments

Hejjsan allihopa!

Idag så startar jag min morgon med skola 08.00 och ett spanska prov! Så himla skönt att det är fredag i alla fall. I detta inlägget tänkte jag visa er 2 utav mina outfits i veckan. Svart/vit då jag är så otroligt tråkig. Får se till att klä mig i lite ljusare färger nu när solen börjar kika fram!

Winnie Tran :)

Likes

Comments

Hejjsan allihopa!

Hur skulle det kunna vara ett vanlig Winnie-inlägg nu för tiden utan att säga till om mina nya videos.. Haha! Jo, men bilden talar väl för sig själv! Känner ni er lockade på en liten bakvideo har jag en HÄR!!!

Annars har jag tagit det lugnt idag, det oändliga snöandet slutar aldrig! Så jag startade dagen med ett träningspass, fortsatte med lite plugg och käk. Annars har jag och Ceci suttit med videon hela dagen!! Syrran stack dock nyss iväg på lite bio-häng med en kompis och kommer inte hem fören i morgon, så det blir att hänga med mamma och pappa i kväll. Mys! 

Winnie Tran :)

Likes

Comments

Instagram @wiinniietran

Facebook
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw