Har haft en sån bra måndag. Vaknade upp på pisshumör, men så såg jag att det var sol ute så då vart jaf på lite bättre humör :) åt frukost i sängen som vanligt innan jag traskade vidare mot skolan. Efter föreläsningen hakade jag på de andra tjejerna till Tuna! Köpte assnygga skor. Köpte med middag hem till Jullan och nu har suttit parkerade här i soffan sen vi kom hit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en sån skön kväll igår. La mig i sängen innan kl 21, satte på en film och somnade inom en timme. Kommer inte ihåg när jag la mig innan kl 21 sist.. Började lördagen med en promenad runt vattnen. Älskar att jag har så nära till vattnet. Det känns verkligen att hösten är här, gillar verkligen höstluften.. känns så uppfriskande :) Kom hem och gjorde en riktig helgfrukost med avokado, jordgubbar, grekisk yoghurt, kaffe och juice. Nomnom. Idag ska jag städa, plugga teori och sen blir det myskväll!

Likes

Comments

Idag har jag varit på seminarium på morgonen, kom hem från skolan och lagade lunch. Har varit jättesugen på rödspättafilé med kall sås ett tag nu så det fick det bli! Vart så himla gott. Nomnom. Annars har jag inga speciella planer förutom att städa, ta en promenad, handla och ner på stan för lite ärenden. :)

Likes

Comments

Hej! Nu har jag börjat blogga på nouw istället. Tröttnade på min bloggdesign, så kände för en nystart! :) Idag har jag haft seminarium på morgon, frukost med Jullan och sen raka vägen hem till Uppsala för att fira eid. Så mysigt att vara hemma <3

Likes

Comments