Va på BVC idag, Leon fick massa beröm för allt han kunde göra och han går upp i vikt jätte bra min lilla tjockis <3 och så vaccinerade han sig och de gillade han inte men nu har vi det gjort. Det är så kul och se när han utvecklas hela tiden så fiiiin är han jag ska äta upp honom <3!!!!!

En bild från öland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åker till Öland idag o så klart kan jag inte somna

Leon hoppas på bra väder så han kan steka

Likes

Comments

Jag och Leon gick upp halv 1 idag. Somna runt 3 inatt fast Leon sov haha men jag hade ont i magen o huvudet så kunde inte sova.

Åt tacos till frukost så har Matkoma nu. Dags att sova igen

Likes

Comments

Leon va galen inatt han gillade verkligen inte skenan så de blev ingen sömn alls typ. Men nu känns det som han börjar vänja sig det känns skönt gillar inte att se honom så ledsen och inte kunna trösta honom. Nu får vi se hur det går inatt tror de kommer gå bra han har varit rätt lugn idag.

Jag i Linus ska kolla på en serie nu sen är de gonätish

Likes

Comments

Idag har Leon fått sin skena och han är argare än nånsin

Likes

Comments

Sorry för sämst uppdatering men finns inte så mycket att skriva om gör icke någe.

Nu märker man att Leon är med mycket mer han kollar när vi gör saker o blir glad varje gång man pratar med honom och så försöker han prata också han börjar bli mer människa nu känns de som haha.

Idag slutar Linus tidigt så vi ska till ut till Ingelsta sen när han kommer, jag behöver komma ut har bara varit hemma den här veckan har gått ut med Wilma och gått till affären det är det ända jag gjort.

Likes

Comments

Idag är en seg dag har bara legat i sängen och Leon har vart tjurig hela dagen tur att han är världens finaste iallafall

Likes

Comments

Igår blev Leon 2 månader, han växer så fort!!


​här är han1 dag

Och den här är tagen idag

Likes

Comments

Kom nyss hem från BVC vi vägde o mätte som vanligt o allt va bra, denzel följde med dit så efter gick vi till donken o åt lite. När vi kom hem hade dom stängt av hissen så fick gå upp med vagnen för alla trappor haha de är de ända som är jobbigt med att ha barn hatar att gå med barnvagn i affärer o så känner man sig alltid i vägen och man måste gå värsta omvägarna och alla ska alltid glo så mycket för jag ser ut som ett barn med barnvagn haha, annars så finns de nog inget annat som är jobbigt med barn

Likes

Comments

Today i have varit hos min mamma med Leon o Wilma vi åt tårta o fira lite sen morsdag. Efter det gick jag hem till pappa o chilla lite. Den här veckan jobbar Linus sent så han slutar om 1 timme ungefär så jag ska sitta uppe o vänta tills han kommer hem om jag orkar är as trött har gått jätte mycket idag o värmen dödar, fast ska inte klaga, eller vadå inte klaga man lökar ju sönder de är inte ens skönt puss hej

Likes

Comments