Header

Det var evigheter sedan jag bloggade här, skolan har verkligen tagit över så jag har inte hittat någon tid att blogga. Men tänkte i alla fall berätta lite om min lilla trip till Sandhamn i somras.

Efter att jag kommit hem från Miami åkte jag, Roxanna, Diyar, Hugo, Theo och Adam till Theos landställe på Sandhamn över en helg. Först var det tänkt att vi skulle vara där lite längre och att fler personer skulle följa med, men eftersom att allt planerades i sista minuten kunde inte alla komma. Jag har aldrig tidigare varit där så det kul att komma bort lite och ta det lugnt innan skolan började igen.

Först åt vi middag och sedan hade vi chillkrök och spelade kortspel. Senare på kvällen gick vi ut och cyklade runt Sandhamn, det var supermysigt. När vi kom tillbaka kollade vi på världens sämsta haj film så det slutade med att alla somnade haha. Dagen efter vaknade jag och Roxanna, då städade vi och sedan gick vi ut och köpte frukost. Det var väldigt soligt ute så vi låg ute vid terassen och solade, några timmar senare åkte vi hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag, Daniela, Mariska och Yasemin till Bayside som ligger i Down Town. Vi åkte dit för att ta lite fina bilder tillsammans då Mariska ska åka till Bahamas imorgon och jag ska åka tillbaka till Sverige i övermorgon. Det var supermysigt, efter vår photoshoot åt vi middag på en jättegod resturang. (Kommer inte ihåg vad restaurangen hette). Sedan tog vi en Uber tillbaka till skolan för att fixa oss inför ikväll.

Här kommer några bilder:

MOKAI LOUNGE

När vi kom tillbaka till skolan fixade vi oss snabbt. När vi var klara mötte vi de andra nere vid lobbyn och drog tillsammans till Mokai Lounge och mötte några fler EF studenter på vägen dit. När vi kom tillbaka till skolan beställde alla UberEATS och sedan kom Mariskas, Jobs och Justins Uber då dem skulle åka till flygplatsen. Då behövde alla ta farväl, då det var sista gången jag skulle se dem innan jag skulle åka tillbaka till Sverige. :(((

Här kommer några bilder från ikväll:

Likes

Comments

För drygt en vecka sedan drog jag, Sabine, Daniela, Job, Justin och Yasemin till 1 Hotel och bara chillade i deras pool. Eftersom att EFs privat pool var smutsigt, då dem aldrig renar poolen vilket är superäckligt med tanke på hur många som badar där dagligen. Vi får egentligen inte vara på 1 Hotel men eftersom att vi kände en kille som bodde där kunde vi därför smita in hehe. Efter det beställde vi Mcdonlad's från UberEATS. (Bästa appen) <33333

SEAGULL

Senare på kvällen drog jag och ett gäng på 15 personer till Seagull för att förkröka med några andra EF studenter. (Seagull är ett hotell som några EF studenter bor på, den ligger cirka 10 minuter från vår skola) Efter Seagull drog vi till Ora och mötte några fler EF studenter på vägen dit.  Det var en super lyckad kväll. När vi kom tillbaka till skolan vara alla helt slut och som vanligt beställde vi UberEATS och la oss vid runt 5-6 tiden hehe. Tagga morgon lektion imorgon!!! YEYY.

Här kommer lite bilder från kvällen:

Likes

Comments

Idag åkte jag och Sabine till Wynwood Art District efter skolan för att ta lite fina bilder till Instagram hihi. Först var det tänkt att några fler skulle följa med oss till Wynwood men dem var så oklara hela tiden så vi åkte utan dem lol. Det var såååå najs och as coolt, rekommenderar er att åka dit om ni är här i Miami. Dock är det lite mycket människor, så det kan vara lite jobbigt när folk går förbi när man försöker att ta en bild eller så. Men det är så värt att åka hit ändå!!! 

Här kommer några bilder:

Likes

Comments

Idag åt jag, Sabine och Isabella lunch på Maxine's Bistro & Bar, det var jättegott men lite för dyrt så det var inte värt pengarna. Efter det drog vi till Lincoln Road lite snabbt för att kolla på lite klackskor och klänningar inför ikväll då vi ska till Mokai Lounge. Sedan drog Sabine och Isabella tillbaka till skolan då dem hade lektion, jag stannade dock kvar och väntade på att Else skulle komma så vi kunde shoppa lite mer hehe.

Efter att Sabine och Isabelle slutade drog vi till stranden för att ta massa bilder tillsammans. Då det var den sista dagen tillsammans med mina två roommates, Isabella och Elsa :(

Här kommer bilderna:

CLEVELANDER MARLINS PARK

Senare på kvällen drog jag och några andra vänner till Clevelander Marlins Park för att se en baseball match. Men först tog vi en Uber till Target för att köpa t-shirtar haha och sedan åkte vi till Marlins Park. Matchen var ganska lång tråkig, då det inte hände så mycket på 3h och vi förstod inte heller vad som hände under hela spelets gång. Men annars var det en väldigt cool upplevde då det var första gången vi alla såg en basebollmatch.

Det var väldigt svårt att ta sig tillbaka till skolan efter matchen då ALLA skulle ta en Uber hem. Så man behövde därför vänta as länge för att en Uber skulle komma. Det var även väldigt svårt att se vilken Uber som var våran då det var ungefär tio andra bilar som såg exakt likadana ut. Jag var därför as stressad då jag skulle ut och klubba med några andra vänner ganska snart, men tillslut lyckades vi hitta våran Uber.

När vi kom tillbaka till skolan, gick jag snabbt till mitt rum och började göra mig ordning tillsammans med Sabine, Isabella och Else. Då vi skulle dra till vi till Mokai Lounge (som är en klubb som ligger 2min från EF. ) för att mina två roommates skulle lämna Miami dagen efter.

När kom tillbaka fem på morgonen behövde jag och Sabine duscha snabbt och sedan packa inför vår resa till Orlando, då bussen skulle lämna vår skola inom en timme. Vi var därför as stressade men som tur var blev vi klara väldigt snabbt och hann därför sitta nere vid lobbyn ett tag innan bussen skulle åka iväg.

ORLANDO

Klockan sex på morgonen åkte jag, Sabine, Nour, Hannah, Katrine, Emma, Sarah, Weronika och Kim till Orlando över helgen. Första dagen var vi på Magic Kingdom och andra dagen var vi på Universal Studios.

Den enda nackdelen var att jag hade as ont i fötterna då jag hade dansat med klackskor i typ 5h i Mokai. Jag gick därför barfota tillbaka till skolan vilket gjorde att jag brände mina fötter. :) Så det var as jobbigt att gå runt med brända fötter i Orlando. Men annars var det en väldigt cool och rolig upplevelse, då jag aldrig tidigare varit på Disney Land eller Orlando.

Båda ställerna var väldigt roliga dock föredrar jag Universal Studios då dem hade bland annat "Harry Potter World" och jag är typ världens största Harry Potter nörd haha.

Här kommer bilderna från Magic Kingdom:

Bilder från Universal Studios:

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag, Isabella, Else, Ewa och Hannah till ett pool party hos några killar i Miami. När vi kom fram var andra EF studenter där vilket var as kul, då man fick möjligheten att lära känna ännu fler på EF och folks som bodde i Miami. Killarna som bjöd oss till deras pool party betalade vår Uber vilket var väldigt oväntat men väldigt snällt. Vi var där från 14.00 till 20.00 men det kändes som att vi endast var där i 2h. Det var sååå himla kul då vi fick åka båt och jag fick även testa att köra en Jetski för första gången hihi och sedan badade vi i deras pool.

När vi kom tillbaka till skolan var vi helt slut och väldigt hungriga så vi beställde UberEATS då skolans cafeteria hade stängt och vi orkade inte gå till en resturang.

Här kommer lite bilder från pool partyn:

ORA

Senare på kvällen drog jag och sex vänner till en klubb som heter Ora (som ligger cirka 5 minuter från EF.) Vi kom in utan ID kort då vi hade promoters, och därför fick vi även fri bar hela kvällen det var as najs hihi.

Vi kom tillbaka ungefär fem på morgonen och beställde mat från UberEATS då vi var super hungriga haha. Vi gick och la oss vid runt halv sju tiden så vi var helt slut dagen efter och såklart började jag 8.15 så jag fick endast 1,5 h sömn. YEY.

Här kommer lite bilder från kvällen:

Likes

Comments

Förr förra veckan gick jag och fem andra till Lincoln Road för att shoppa lite. (det tar cirka 10min att gå dit från EF) Då köpte jag fem nya armband, två flätade läderarmband en gul och en röd, en grön som har en silver elefant i mitten och två pärlarmband som är svart, röd, gul och grön.

När vi kom tillbaka till skolan tvättade jag mina kläder tillsammans med några vänner. Efter det gick vi och la oss eftersom att vi hade morgon lektion dagen efter.

Likes

Comments

Den 8e juli åkte jag och åtta andra till Dolphin Mall som ett "outlet mall" där det finns butiker så som Victoria Secret, Valentino, Dior osv. Dock ligger Dolphin Mall en bit bort från vår skola, därför åkte vi endast dit en gång då det blev väldigt dyrt med Ubern. Det var lite jobbigt att shoppa med åtta personer då alla ville gå till olika butiker, tillslut valde vi att delade upp oss och bestämde oss för att träffas utanför gallerian vid 22 tiden. Eftersom att gallerian var väldigt stor hann vi inte heller gå in på alla butiker vi ville då vi la väldigt mycket tid på att hitta varandra i början.

Men trotts det hann jag köpa massa nya saker då allt var väldigt billigt men i väldigt bra kvalité. Jag köpte en svart jumpsuit från Kendall and Kylie, två mönstrade tyg shorts och en gul top från ett amerikanskt märke. Efter att vi hade shoppat klart stötte vi på lite problem angående hemvägen, då vi var nio personer och endast en av oss hade Uber appen. Det var endast hennes mobil som det funkade att beställa en Uber på. Men tillslut var det en jättesnäll främling som var villig att beställa en till Uber till oss och vi gav henne kontanter.

CHILLKRÖK PÅ STRANDEN

När vi kom tillbaka till skolan drog jag, Sabine, Isabella, Else, Kim, Ewa och Hannah till stranden vid EF och hade chillkrök. Det var verkligen så mysigt!!! 

Här kommer några bilder från ikväll:

Likes

Comments

Idag var det den 4e juli och då firade vi "4th of July", som är American Independence Day! Jag och ett stort gäng på ungefär 20 personer gick från vår skola till Ocean Drive vid ungefär 20.30 då fyrverkerierna skulle börja 21.00.

Det var jättekul men det var väldigt svårt att gå i en så stor grupp då vi hela tiden tappade bort folk haha, men tillslut gav vi upp och gick i lite mindre grupper. Det var en supermysig kväll, då man lärde känna massa nya människor och samtidigt fick fira 4th of July.

Likes

Comments

Idag började de första lektionerna och jag behövde därför vakna väldigt tidigt då min första lektion började 8.15. Det var väldigt svårt att vakna så tidigt då jag redan hade vänt på dygnet hemma i Sverige. Men som tur var hade jag endast två lektioner och slutade därför 11.45, vilket var väldigt skönt då jag var super trött.

När jag slutade tog jag, Sabine, Hannah, Kim, Weronika, Katrine och Sarah en Uber till Lincoln Road för att shoppa. Där hittade jag en lila spets bh från Victoria Secret för endast 4 dollar! Efter allt shoppande blev vi väldigt hungriga och drog därför in till en random resturang i närheten. Sedan gick vi tillbaka till skolan då några hade lektioner på eftermiddagen. Vi andra drog därför till polen och solade och lärde känna nya människor.

Likes

Comments