Header

I helgen fick jag äääntligen min efterlängtade sovmorgon efter att ha vaknat kl 05.00 varje dag i veckan. Helt sjukt vilken omänsklig tid att stiga upp. I fredags hade vi jobbfest och på lördagen träffade jag tjejerna för middag ute för att sen rulla vidare mot 23-årsfest. Har haft en superkul helg, men då har jag även hunnit med årets första förkylning. Blir lika förvånad varje gång jag blir sjuk då jag tycker att jag har bäst immunförsvar 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina naglar växer som ogräs så lösnaglar har aldrig varit något för mig. Här har jag filat naglarna, använt nagelbandskniv, applicerat Isadoras base coat, Dior tre lager då denna färg är väldigt tunn och till sist Essies top coat. Ääälskar nagellacken från Dior och Chanel. Resultaten sviker aldrig och hållbarheten är bäst. Fördelen med Dior är att borsten är bred då Chanels har smalare, vilket innebär fler drag.

Likes

Comments

Började dagen med en powerwalk upp mot Vitberget. På vägen hann vi ta en titt på fotbollen och äventyrsgolfen. Sen blev det många uppförsbackar innan vi nådde toppen av berget (bilderna togs dock inte på toppen). Jag ÄLSKAR att vandra. Har alltid haft en liten dröm att gå på en hike med badvänligt vattenfall som slutdestination, som i en film ni vet haha. Har tyvärr inte varit på en sån resa än, men nästa kanske!

Likes

Comments

Beroende av dessa två läppstift just nu<3<3

I fredags mötte jag upp tjejerna för middag och catch up på O'Learys. Dagen till ära började med lyxbrunch för att sedan hänga på relaxen, Taco Bar och Don't Breathe på bio. Har typ aldrig varit så taggad på en film!! Den var bra, dock lite förutsägbar. Eller är det bara jag? Aja, sevärd var den i alla fall 😉

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4

Finns inget jag avskyr mer än kyla och hösten kommer väldigt oinbjudet in i mitt liv. Däremot finns det inget finare (förutom söta sommarklänningar) än att klä sig i kappor! Det är snyggt, klassiskt och stilrent. Beställde nummer 2 och 3 tidigare idag och förhoppningsvis är de lika fina i verkligheten som på bild hehe.

Likes

Comments

Hela augusti har varit fullspäckad med nöjen och måsten. Igår käkade jag och Sara på Sen Street Kitchen som har såå god asiatisk mat. Efter det drog vi vidare mot Nicoles avskedsfest där ett gäng andra tjejer var. Hade himla kul kväll som avslutades på sommarens sista Tisdagsrex! Blev dock inte långvarigt, utan kände att en tidig kväll skulle räcka då de senaste veckorna resulterat i för lite sömn.

Nu ska jag göra en typisk spadag med bland annat hårinpackning, ansiktsmask osv och bara ta en välbehövligt lugn kväll. 😉

Likes

Comments

Här stod vi och tittade på vattenspelet med utsikt över världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Ännu finare var det dock när solen hade gått ner, men då var det även såå mycket mer folk. Mäktigt var det i alla fall!

Likes

Comments

Min nya älskling från Guess<3

Likes

Comments

Hade en fantastisk vecka i Dubai, men hade gärna sluppit den horribla värmen på 45 grader. Även starten av resan var kaos. Inställt flyg pga statskupp i Istanbul och med Odenresor som vägrar svara lär vi inte få ersättning. Därmed bokade vi spontant en enkelbiljett med Emirates, så tillslut landade vi i Dubai.

Vi bodde på Atana Hotel, Tecom. Hotellet var så fint och personalen var himla bra. Under de åtta dagarna hann vi med en hel del, men mer om det en annan dag 😉

Likes

Comments