Det finns några egenskaper som en TOPPSÄLJARE behöver för att lyckas bli framgångsrik.. Här är 10 egenskaper

1. STARK PSYKE för att klara motgångar. Tänkt på att när någon tackar nej, så tar du och gör ett nytt försök tills någon nappar och sedan kör på igen. Precis som det är när du fiskar. Du försöker och försöker, det nappar och sedan försöker och försöker, det nappar o.s.v

2. KUNNA LYSSNA för att vara förberedd på motgångar. Genom att lyssna på kunden och förstå kunden så vet du av erfarenhet att kunder säger nej och då är det lättare att göra nya försök på nästa kund tills det nappar. Aldrig pracka på någon som inte vill ha. Endast erbjuda en möjlighet till kunden som behöver det och vill ha. Det finns tre alternativ. Ge kunden valmöjlighet mellan ett JA - VÄNTA eller NEJ.

3. VARA EFFEKTIV innebär att vara få en uthållighet för att lyckas. Att inte ge upp när det är motgångar. Försöka och försöka oavsett hur du känner dig. Att få en uthållighet innebär mycket träning. Inte slösa bort tiden på saker och ting som inte tar dig närmare ditt mål. Hoppa över onödiga tv-program och utbilda dig istället genom att läsa böcker om ämnet.

4. VARA SIG SJÄLV - ärlighet och äkthet är det som håller i längden. Försök inte med att bli någon som du inte är. Tänk på att kunden köper just för att du är den du är. Det är din personlighet som är avgörande när kunden köper.

5. TÄNKA RÄTT - Positiva bilder - Tanken styr handlingar. Genom att övertyga det själv att kunden vill köpa tills motsatsen är bevisad så kommer du långt.

6. KUNNA PÅVERKA motivera kunden till att köpa. Var positiv säg vad du tycker om produkten eller tjänsten. Det är som en bra bio film. Talar du gott om filmen så ökar det möjligheten att dina vänner också vill se filmen precis så är det med försäljningen. Pratar du om hur bra det är så smittar det av sig. Sälj endast sådana saker som du själv tror på och använder.

7. ATT VÅGA - Vi står för initiativet - vi tror på oss själva, företaget och produkten. Tror du på dig själv - företaget och produkten så kan du också sälja. Var ärlig. Tänk om detta är rätt företag och produkt för dig. Om inte, hitta någon annan. Om det är. Kör på och njut av framgången

8. Säljteknik exempelvis alternativ slut. Vill ni beställa två eller räcker det med en ? Använd försäljningsteknik med omdöme. Sälj mer på att ta reda på vad kunden vill ha och önskar för att sedan ge det.

9. FRAMGÅNG genom att sätta upp realistiska mål och personlig budget. Vad drömmer du om ? Hur mycket pengar behöver du ? Vad behöver du sälja för att uppnå det.

10. VILJAN ATT LYCKAS och ARBETA MÅLRIKTAT, känslan när vi når våran mål. När du sedan når ditt mål. Dela din glädje med de du gillar mest. Ha en fest. Gör något roligt tillsammans. Använd dig av att GÖRA LISTA och följ den så är det som en karta som tar dig närmare till att förverkliga din dröm. Förberedd dig för dagen. Undvik negativa nyheter på morgonen och läs om positiva saker istället. Då är det lättare att nå sina mål.

TANKEN STYR HJÄRNAN för FANTASIN ÄR STARKARE ÄN VILJANMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det var en gång en bonde som var missnöjd med sin gård. Han gnällde över sjön som tillhörde fastigheten - jämt måste han plantera in ny fisk i den och hålla den i gott skick. Och alla staket som där tjocka korna som gick omkring på ängarna. Och alla staket som skulle sättas upp och alla utfordring som måste göras - vilket slit !

Han ringde en mäklare och planerade att lägga ut gården till försäljning. Några dagar senare ringde mäklare och ville att bonden skulle godkänna den annons som hon tänkte sätta in i lokaltidningen. 

Hon läste upp annonsen för bonden. Den beskrev en underbar bondgård med perfekt läge - den låg lugnt och fridfullt och var omgiven av böljande kullar, den hade vackra änglar och en egen sjö och en fin uppsättning av kor.

Bonden sa: "Läs upp annonsen en gång till."

När han hade hört den för andra gången bestämde han sig. "Jag har ändrat mig. Jag ska inte sälja gården. Jag har letat efter precis ett sådant ställe i hela mitt liv."

Är vi inte ofta som bonden ? Vi beklagar oss över vår familj, våra vänner, vår skola och våra kläder. Tyst för oss själva klagar vi till och med på Gud. Men om vi ser på allt vi har ur en annan persons perspektiv skulle vi kanske inse att vi redan har precis det vi letar efter.

Likes

Comments

En lärare hade lektion för sina elever när hon berättade den här historien om ett kryssningsfartyg som kapsejsade till sjöss.

På fartyget fanns ett par som lyckades ta sig till en livbåt, bara för att inse att det endast fanns utrymme för en.

I det ögonblick när de båda kom fram till livbåten knuffade mannen sin fru, så att hon hamnade bakom honom, och han hoppade själv på livbåten.

Kvinnan blev kvar på det sjunkande skeppet och ropade på sin man.

Läraren frågade sina elever: ”Vad tror ni att hon skrek?”

De flesta av eleverna ivrigt svarade: ”Jag hatar dig! Jag har blivit lurad!”

Läraren noterade en pojke som satt helt tyst och hon vände sig mot honom för att höra vad han trodde att kvinnan skrek: ”Fröken, jag tror hon skrek: ”Ta hand om vårt barn!”

Läraren blev förvånad och frågade: ”Har du hört den här historien förut?”

Pojken skakade på huvudet: ”Nej, men det var vad min mamma sa till min pappa innan hon dog av sin sjukdom”.

Läraren suckade lätt: ”Du svarade rätt”.

Kryssningsfartyget sjönk. Mannen kom hem oskadd och uppfostrade parets dotter på egen hand.

Flera år senare, efter att mannen gått bort, fann parets dotter en dagbok när hon röjde upp bland pappans tillhörigheter.

Det visade sig att mamman diagnosticerats med en dödlig sjukdom dagarna innan föräldrarna åkt iväg med kryssningsfartyget. I det kritiska ögonblicket tog pappan sin enda chans för att överleva.

Han skrev i sin dagbok: ”Hur mycket jag än önskade att sjunka till botten av havet tillsammans med dig, så var jag tvungen att tänka på vår dotter. Tyvärr måste jag låta dig ligga ensam på havets botten, för evigt.

När läraren var klar med historien, satt hela klassen knäpptysta.

Läraren förstod att eleven, som till en början satt tyst, förstod poängen i historien. Mellan allt gott och ont i världen, finns det många olika bakomliggande orsaker som kan vara svåra att se.

Det är därför vi ska aldrig bara ska fokusera på ytan och döma andra utan att försöka förstå dem först.

De som gillar att betala notan kanske inte gör det för att de vill visa att de har pengar, kanske är det för att de värdesätter vänskap över pengar.

De som tar på sig extra mycket på arbetsplatsen gör inte det bara för att de är dumma, utan kanske för att de tycker det finns ett värde i att ta ansvar.

De som alltid ber om ursäkt före den andra behöver nödvändigtvis inte ha fel, men eftersom de värdesätter människorna omkring dem kan de bjuda på detta.

De som är villiga att hjälpa dig, gör det inte för att de är skyldig dig något, men därför att de ser dig som en sann vän.

De som ofta skickar sms till dig gör det inte för att de inte har något bättre för sig, det är kanske för du hela tiden finns i deras hjärta.

En dag kommer vi alla att få skiljas från varandra; Vi kommer att sakna våra samtal om allt och ingenting; de drömmar som vi hade. Dagar kommer att passera, månader, år, tills kontakterna blir allt mer sällsynta … En dag kommer våra barn att titta på våra bilder och fråga ”Vilka är de där människor?” Och du kommer att le och kanske fälla några osynliga tårar eftersom hjärtat värms och du kommer att säga: ”Det var dem som jag hade de bästa dagarna i mitt ".
  • 75 Readers

Likes

Comments


Om ditt liv var en film - 


vad skulle den heta och vad skulle scenerna som 


utspelas just nu handla om ? 


Och är det spännande ? Är det utvecklande ? Är det kul ?

Den där tanken kan hugga till i hjärtat men tänk själv om varje scen var en dag av ditt liv - hur spännande, utvecklande och kul skulle tittaren tycka att din film är? Och ännu viktigare - hur kul skulle du tycka att den där filmen var?

Likes

Comments

De fem minuter av inspiration du behöver för att totalt förändra hela din värld och förvandla ditt liv, har en tendens att alltid komma i slutet av timmar, veckor, månader eller till och med års kämpande, oförstånd, tjuvstarter och skenbar hopplöshet.

När drömmen blir sann och du blickar över axeln, ser du att dessa fem minuter var möjliga på grund av allt som ledde fram till dem, och att du egentligen aldrig behövde vara så kritisk mot dig själv eller den tid det tog.

En av de saker som jag personligen fortfarande behöver tänka på är att se tiden an. Att alltid veta att sakers tillstånd är som de ska vara och att jag behöver gå igenom olika processer och låta saker mogna, i lugn och ro. Att jag slappnar av, är här och nu och gör varje uppgift med glädje och efter bästa förmåga väl medveten om att det i sinom tid kommer att leda till mina fem minuter av inspiration som förändrar allt.

Ibland har jag en knasig förmåga att istället låsa hela processen genom att kämpa, pressa och trycka för att tvinga resultatet att komma i min takt och på det sätt som jag förväntat mig från början. Precis som ett litet barn som varje morgon gräver upp fröet för att se om det har växt något.

Händer det att du hamnar i samma fälla som jag gör? Att du istället för att glädjas åt dagens uppgifter kämpar och sliter för att få ett specifikt resultat levererat på just ditt sätt och på den tid som du har bestämt.

Accelerera veckan ut genom att slappna av och med glädje göra de uppgifter som är kvar. Medveten om att du egentligen aldrig behöver vara kritisk mot dig själv eller den tid saker tar. Börja direkt, innan veckan är slut.

Lycka till!

Likes

Comments

Tänk dig att det ringer på dörren och när du öppnar står det en liten torr statistiker där.

Du hälsar men han svarar inte. Istället rotar han fram ett papper från sin väska, harklar sig och börjar läsa högt:

• Du får 30 000 dagar i livet om du har tur. Sedan är du död. Borta. Nedgrävd. Och du sitter i soffan och flippar med fjärrkontrollen varje kväll utan att hitta något du verkligen vill se. Allvarligt talat, vad är det med dig egentligen?

• Den genomsnittliga människan tillbringar fjorton år av sitt liv sittande i en soffa.

• Om du tjänar mer än 200 000 om året så är du rikast i världen. 99 % av världens befolkning tjänar mindre än du. Du är redan rik så vad väntar du på?

• Över en miljon svenskar vantrivs på jobbet enligt en undersökning som arbetslivsinstitutet gjort. Det är mer än var tredje fastanställd. Är en av dem du? Varför då?

• Varje år går ungefär 36 500 svenskar in i väggen och slutar på jobbet – 100 om dagen.

• Sannolikheten för att få sju rätt på Lotto är 1 på 6 724 520. Det är som att fylla ungefär sexton fotbollsplaner med dricksglas där 6 724 519 glas innehåller urin och ett glas innehåller äppeljuice. Hittar du glaset med äppeljuice?

• Sannolikheten för att vinna en miljon eller mer på triss är 1/55556. Det är som ställa upp hela Gotlands befolkning på rad och stoppa ett kuvert med en miljon i fickan på en av dem. Ditt jobb är att hitta rätt person.

• Sannolikheten att vinna mer än 100 kronor på triss är 1 på 667. Det är som att köpa en lott varje dag i sitt liv och kanske vinna hundra kronor vartannat år.

Mannen knastrar med pappret lyfter på hatten och tackar för sig. Du står där som ett fån.

Vad han egentligen säger är att vi ska ta över ansvaret för våra liv och göra något fantastiskt av dem, kämpa lite mer och bli allt vi kan bli, sluta lita på turen och få ändan ur vagnen - och att göra det nu! Ha ett realistiskt förhållningssätt till livet och lev för allt vad du är värd.

Författare okänd

Likes

Comments

Att känna tacksamhet och inte uttrycka det, är som att slå in en present men utan att ge bort den.
  • 108 Readers

Likes

Comments

1

Se inte ned på andra. Ge komplimanger, då känner man sig också finare själv, och dessutom kanske man får en komplimang tillbaka.

2

Hur klyschigt det än låter så är man fin som man är, och om inte andra ser det – då är det fel på dem och inte på dig!

3

Man kan ju borsta håret eller sminka sig om man vill det, men det är viktigt att vara stolt över sig själv. Om man är sig själv, skrattar och ser glad ut, uppfattas man så.

4

Utsidan speglar insidan. Tänk på att leendet är den bästa makeupenLikes

Comments

"Börja med att göra det som är nödvändigt, 

därefter det som är möjligt och plötsligt så gör du det som verkat omöjligt."

- Franciskus av Assisi

Likes

Comments

 När du har disciplin att fortsätta att nå dina mål trots hur du mår just nu , kommer du njuta av alla resultat av det arbetet och den tid som det skapar för dig .

Självdisciplin kräver förmåga att agera i enlighet med vad du tänker snarare än vad du känner på den tiden . Visst har vi dagar då vi inte vill gå till jobbet , men vi vet att om vi inte gör det , kommer det att bli konsekvenser .

 Vi kan förlora dagens lön - eller till och med förlora jobbet - som skulle ha sina egna konsekvenser .

Det finns fem grundläggande egenskaper hos människor som besitter självdisciplin : Självkännedom , medveten medvetenhet , engagemang , mod och inre coaching . 

När vi tittar på var och en av dessa egenskaper , tänk på att du inte behöver vara född med dessa egenskaper . Du kan lära dig att vara mer självdisciplin genom att träna var och en av dessa aspekter . Ta en titt !


1 . Självkännedom. 

Om självdisciplin kräver att du agerar i enlighet med vad du tycker är bäst snarare än hur du känner just nu, då du behöver veta tillräckligt mycket om dig själv och dina mål för att förstå vad det bästa tillvägagångssättet är för dig .Du måste bestämma vilken typ av beteende , val, normer , mål och värderingar är de bästa valen för dig och din framtid . För att göra detta måste du ta dig tid att lära känna vad som är viktigt för dig . Försök att skriva ut en lista över dina mål eller drömmar , eller till och med skriva en personlig uppdragsbeskrivning . Detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur man kan strukturera din tid och ansträngningar när man har att göra val mellan alternativ .Självkännedom hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig och för att identifiera de områden där du vill tillbringa mest tid och energi .

2 . Medveten medvetenhet.

 Nu har du tittat på dig själv och identifierat vad som är viktigt för dig . Men innan du kan bli mer disciplinerad , måste du vara uppmärksam på vad du redan gör och inte gör. Där använder du din tid väl ? Vart är du slösar bort den? Vart ska du spendera tid på saker som egentligen inte viktigt för dig och inte är av värde för dig eller organisationen ?Tills du vet var ditt beteende är odisciplinerade , får du inte veta vilka områden du kan förbättra. Ju bättre du blir på att identifiera de områden där du saknar disciplin , desto snabbare får du på nafsa den improduktiva beteende i sin linda . Så småningom kommer du att komma till den punkt där du kan stoppa odisciplinerade beteende innan det händer .Innan du kan bli mer disciplinerad , måste du vara uppmärksam på vad du redan gör och inte gör.

3 . Engagemang 

Utan engagemang för dina mål och värderingar , kommer din självdisciplin inte sista . Första gången som en frestelse kommer tillsammans för att ta dig bort från ditt mål driven aktivitet , är det ditt engagemang för ditt mål som gör att du kommer på rätt väg .Kanske du har försökt ingjuta disciplin kring ett mål som du egentligen inte vill . Vi kanske tycker att vi borde vilja att nå ett mål , säg, på jobbet kanske vi tycker att vi borde ha en befordran , men kanske vi inte är engagerade i det eftersom djupt ner , att vi egentligen inte vill det .Självdisciplin kommer inte att hålla om du inte verkligen åtagit sig att de mål som du bedriver . Om du märker att engagemanget vacklar , kanske du måste gå tillbaka till självkännedom steg och se till att ditt mål är något du verkligen vill ha .

4 . Mod

Att stå upp för något som är viktigt för dig med tanke på alla de utmaningar och frestelser som vi möter i livet tar en hel del mod . Du kan behöva förhandla med din make eller andra nära och kära för att fullfölja ditt mål , till exempel om du beslutar dig för att gå tillbaka till skolan på natten . Eller , kanske du måste ändra ditt beteende som andra har kommit att förvänta sig av dig . Till exempel kanske du har alltid varit festens och nu har du valt att fokusera på att äta rätt , begränsa alkohol , och att få en full natts sömn varje natt , så att dina vänner börjar undra vem du är .Det finns ingen garanti för att självdisciplin kommer att bli lätt . Men om du är fast beslutna att något viktigt för dig , du måste hitta modet att säga nej till saker som försöker avråda dig från din kurs .

5 . Inre Coaching

En självdisciplin person behöver också att disciplinera den negativa röst som är i huvudet . Som vi pratade om tidigare , vi har alla en inre kritiker . Så när du står inför en utmaning att din självdisciplin , kommer att kritiker börjar skrika saker på dig som , " Se , jag visste att du inte kunde göra det ! " Eller " Gå på, bara hoppa över gymmet den här gången ! " I stället , du vill börja träna att " inre kritiker " att bli din " inre coach . "Du bör öva hejar dig på , att uppmuntra dig själv , och lugna dig själv att du gör rätt val . Tänk på hur du skulle prata med en vän eller ett barn som du var uppmuntrande att uppnå sina mål , och vara minst den typen och stödjande för dig själv.

För att hjälpa din självdisciplin , måste du vända på det " inre kritiker " i din " inre coach . 

Wingstrand.nu

Likes

Comments