I​Och vilket väder!! Vart är alla plogmaskiner och varför behöva bli så blöt innan man hittat och fått in allt i bilen på Landvetter Airport. Nu sitter vi iallafall i bilen med värme och ser fram emot soffläge och vinterstudion på SVT.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så var dagen för hemresa här, alltid med blandade känslor. Vi reser Brisbane-Singapore 7timmar, Singapore-Köpenhamn 13timmar och Köpenhamn-Göteborg 30min.
Det ryktas åter igen om att det snöar hemma, hoppas det stämmer.


Likes

Comments

Solen gick tyvärr ner i moln men urmysig tur ändå. Annorlunda koncept, skepparen stod för glas och ishink och vi för resten. Det blev lite ost och kex, pringles till kidsen såklart.


Likes

Comments

Ett litet annat område i Noosa stod på önskelistan idag. Tjejerna chillade längs havskanten och killarna tog ut på stora havet med SNABB båt.


Likes

Comments

Inte nog med att vi har ett awsome boende här i Noosa, idag hittade vi en alldeles egen pool. En lappool som är till för att träna i men det var ingen där. We like!!


Likes

Comments

...men se vad vi hittade i en trädtopp idag! Så himla söt. En vild liten KOALA!!


Likes

Comments

Idag tog vi oss en hike genom en nationalpark och hittade en strand som heter Tea Tree Bay. Grymt stora vågor som alla fyra hade löjligt roligt i. De gamle fick avsluta när den ena fick blodigt knä och den andra när det knäckte till i nacken... :) (vi mår bra nu dock).


Likes

Comments

Final destination!!
60 mil från Rockhampton där vi övernattade inatt ligger Sunshine Coast och Noosa. Här är vi våra sista fyra dagar på resan. Boendet är helt fantastiskt, två sovrum, två badrum, två balkonger, tvättstuga och ett grymt kök. Här lär vi trivas. Just nu hänger vi på balkongen efter att ätit hemmalagad spaghetti och köttfärs, mums!
Likes

Comments

Vägarna är skyltrika, många varningsskyltar.
Stay alert - take a break
Fatigue drivezone
Rest or R.I.P
Brake the drive, stay alive
Mom how long is it?
Dad are we getting close?
Kids, sorry still long drive!
Dont sleep and drive
Plötsligt dök det också upp en quiz och svaret kom många många mil längre fram.
Likes

Comments

Idag har vi kört de 50 milen mellan Airlie Beach och Rockhampton. Här gör vi ett stopp för övernattning och tidigt imorgon bitti tar vi oss de sista 60 milen till Noosa som är vår sista destination innan hemresa.

Lagom till att Mathias blivit bekväm med att köra vänstertrafik var det nu min tur. Det funkade faktiskt bra, det håller en utan tvekan vaken på vägen. Ludvig har febrilt letat koala och känguru längs vägen då det varnas för dessa djur längs vägarna. Tyvärr såg vi nog fler döda känguru än levande.

Brinner längs med vägarna gör det också, det småbrinner liksom, skum känsla. Ibland är det stora delar där allt bara är svart och så pyr det i markerna och ibland ser vi till och med eldslågor.


Likes

Comments