Jag måste erkänna att jag har aldrig gjort en citron och maräng paj förut...Men jag erkänner den blev faktiskt riktigt bra 😊

Bjuder mamman på fika ikväll så tänkte göra nått hembakt 😊

Likes

Comments

Okej...

Med tiden har jag märkt att jag föredrar när tempen är under 20!
Varför? JO jag lökar bort!

På Malta var iof värmen underbar! Jag njöt av varje sekund men de är skillnad...Eller är de för att man är mentalt inställd att de är varmt? Jag vet inte.

Men nu är jag trött på värmen. Jag är helt klart färdig med sommaren och hösten får gärna komma nu...Jag kommer ångra mig i vinter 😊 Men jag längtar efter att klä på mig och fixa mig utan att svetten tar över humöret!

Håller mig i skuggan 😊 nu ska vi iväg på hus visning. Håller verkligen tummarna att de är de huset som vi kommer åldras i (man måste känna de tror jag för att trivas) vi gillar verkligen bilderna och hoppas att de motsvarar våra förväntningar!

Likes

Comments

Jag vill inte åka hem till regn och rusk! 😢

Har precis checkat ut ifrån hotellet och väntar i Lobbyn på transfern.

Vårat sällskap just nu😊

Likes

Comments

Ser ni mina vita bikini ränder ovanför brösten?  😆
Sola aldrig med olika bikinis är dagens lärdom! Har massa olika vita linjer från linne, klänningar. Aja de får va så!

Nu ska vi ta bussen till stranden (finns jätte få sand stränder på Malta) och hänga där hela dagen!
Imorgon åker vi hem 😢...Dock på kvällen så kommer tillbringa dom sista timmarna vid poolen!

Ne nu måste vi röra på oss Hej!

Har haft badräkt därav min vita mage 😆...Ska försöka få den lite brunare 😊

Kram på er

Likes

Comments

Jag älskar de här landet !

Vill på riktigt inte åka hem 😕! Bara 2 dagar kvar.

Maten, kläder och drinkar är jätte billigt!

Kommer absolut åka hit flera gånger!

Har idag vart i Valetta och Sliemma och shoppat!
Hittade en klänning för 3 euro och en sjukt snygg stickad vinröd tröja för 5 euro! På riktigt! Älskar de!
Ni ska få se när jag kommer hem!

Sen har jag självklart hängt vid poolen och fixar en riktigt snygg bränna 😉

Imorgon blir det stranden för hela slanten!
Kram på er!

Likes

Comments

View tracker

Vet ni??

Imorse när vi var påväg till Arlanda peppade på resan...Ni vet den här spänningen man får i hela kroppen...Adrenalinet som sprödar i hela kroppen inför nya äventyr. För mig är en resa ett äventyr!
Så är vi en dag förtidigt!!! På riktigt hur kan man va så dum???

Vår skjuts hade åkt och vi har ju ordnat med katt vakt hemma och allt.

Där stod vi på Arlanda 4 i natt och kändes oss som två idioter!

Vi kollade hotell och fick ett rum på Clarion precis vid terminalen vi reser ifrån.
Aja nu har vi spenderat hela dagen på Arlanda med galet dyr mat och vila.

Imorgon åker vi i allafall...De va ju tur att det inte var en dag för sent iallafall!

Utsikten ifrån vårat hotell rum är magisk!

Jag sitter i hotell baren med en latte och kollar ut över flyg banan! Snart är det min tur och vet ni? Jag är helt galet flyg rädd! Jag är därför uppe hela natten så jag kan sova på flyget till Malta!

Men jag vill inte missa att leva livet och skapa nya minnen! Jag vill inte missa något som jag inte kommer kunna ångra senare i livet! Den dagen de är min tur att somna in vill jag inte ha ångest över att jag aldrig vågade!
Jag vill kunna somna in och veta att jag har haft ett bra liv och inte missade en massa saker pga rädsla! Den dagen döden står och knackar på så vill jag ha upplevt en massa saker. Jag vill veta hur världen ser ut mer än de jag ser ifrån mitt köksfönster!

Kram på er ❤

Likes

Comments

Har ni sett filmen Monster?

Om inte gör de! Jag kollade på den igår och blev verkligen fängslad! Men också rörd.

Något som verkar vara förbjudet att prata om är prostituerade. Den är skamligt och äckligt i folks ögon, hur kan kvinnor välja den vägen i livet.

Min tanke är att det är hemskt att kvinnor måste välja den vägen I livet och ingen öppnar ögonen för dom.
Dom blir utdömda som Horor och hiv smittade äcklen. Äcklen i den här frågan är dom som köper tjänster av dessa utsatta människor!

Prostitution är vanligare i Sverige än vad man tror. Jag kommer själv ihåg när jag var runt 15 och satt på olika chatter och män, ja vuxna män eller kanske rättare sagt gubbar i en 15 årings ögon. Skrev och visade både den ena och den andra bilden och ville köpa tjänster av en!

Jag hängde ofta på en chatt som hette snyggast chatten med kompisar och chattade med allt och alla. Mest för att det var ett roligt tidsfördriv! I efterhand är det ju helt galet! Undra hur många tjejer(läs flickor) en vanlig kväll på denna chatt som faktiskt träffade män för sexuella tjänster. Jag vill inte veta samtidigt som jag skulle vilja!

Det kan förstöra mycket att en ung kvinnas liv. Varför blundar samhället för dessa?
För att de är förbjudet och äckligt?
Feminister skulle kanske kunna lägga några frågor i dessa! (kvinnor är ju den största grupp i de här).

Sen även kronprinsessan och de övriga i kungahuset. Dom är födda med pengar och dyrbarheter! Vad gör dom igentligen än att representera Sverige? Vet om deras stiftelse till barn med funktionsnedsättninfar kan tala om att jag jobbar inom denna sektor och barn med dessa typ av problem får mer hjälp än någon annan av staten!
Ne jag var tvungen att få skriva av mig!

Har bestämt mig att aldrig döma ut en människas liv! Jag har inte den rätten. Jag har inte någon rätt att kränka någon som inte har tagit egna beslut om sin vilja i livet utan endast gjort de som var ett måste.

Likes

Comments

Med endast några få timmar kvar tills vi måste packa ihop oss till Arlanda så tänkte jag mig en spa kväll. Ni vet känslan att komma iväg fräsch och snygg!

Som jag skrev nedan så skulle jag raka bikini linjen och a...De andra som växer där nere (kan säga er att jag rakar mig men ibland glömmer jag och då blir det mycket hår att raka!)

När jag började med rakhyveln så kände jag bara okej de här tar ju evigheter! Så jag tog hårbortagningsmedel över hela den nedre regionen inkl de områden som jag hade påbörjat med rakhyveln!

Kan säga att 2 min efter satt jag på toan och grina! Jag trodde bokstavligt talat att min f*tta skulle brinna upp! Blodet flöda och jag tårarna rann av smärta!
Jag sköljde av mig kallvatten och hela häcken och bikini linjen är full med röda brännande knoppar typ...
Här ligger jag i soffan helt näck insmörjd med after sun (svalkande) bred bent....Skulle någon kolla in genom fönstret hade den människan önskat att han/hon aldrig hade blivit född!

Hade sett framför mig hur jag ligger vid poolen med en renrakad bikini linje...Så är inte fallet! Snarare kommer folk ligga så långt ifrån oss som möjligt!
Folk kommer undra om jag har tänt eld på kussimurran...Frukosten kommer ligga som en pizza vid solstolen och tanken på vad dom ska äta till middag kommer va ett minne blott!

Ne jag får helt enkelt packa ner en rakhyvel och hoppas att de har lagt sig till imorgon!

Nu ska jag tröst äta chips och kolla på fångarna på fortet!

Likes

Comments

Nu är det endast några timmar kvar tills jag sitter på planet till Malta!! Det kommer bli så härligt!

Ska in till stan för att växla pengar och handla lite nödvändigt till resan, solskydds faktor är svin dyrt att köpa utomlands så bäst att göra de här hemma!

Sen ska jag kolla om min frisör har tid att bara ta mina toppar idag dom börjar bli riktigt slitna går ALLTID till samma frisör hon är bäst!

Igår kväll fixade jag ögonbrynen och tånaglarna inför resan. Ikväll MÅSTE jag raka benen, bikini linjen och måla naglarna ser på riktigt ut som en babian både här och där ...😜

Ne nu måste jag göra mig i ordning!

Till hösten ska jag färga håret så här, fast med liiite mörkare blond- jag har provat på både svart och brunt hår-de är inte min grej så jag skippar de nu! Lägger endast in mörkare slingor till hösten och till våren ljusare jag upp det igen!

Likes

Comments