Underbara julbakelser/godis som jag bara måste göra! Finner knappt ord att beskriva, men såå lätt att göra! Piffar snabbt upp hemmet och julstämningen med lite gott, och något familjen starkt kommer uppskatta. Vad för julgodis/bakelser brukar du göra, eller vad har du för planer för i år?

Dessa bilder är tips från Pinterest ~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte starta en Veckans Blogg tävling där jag väljer ut 3 bloggar som jag tycker är speciella och inspirerande. Detta är en chans för mig att hitta några bra bloggar att läsa då jag känner att jag inte har så många jag följer för tillfället.

För att delta behöver du endast:

  1. Följa mig här på Nouw
    (Detta måste du inte alls! Jag vill inte tvinga er till att följa min blogg utan det gör ni om ni själva vill!)
  2. Gilla detta inlägg
    (Samma som ovanstående)
  3. Kommentera att du är med och beskriv gärna lite kort om vad din blogg handlar om! (Detta är min enda regel!)

Vinnarna kommer att presenteras här på bloggen nästa torsdag, alltså den 24/11.

Likes

Comments

Sverige var nästan först i världen med att införa FN:s Barnkonvention, trots det har vi inte hela konventionen och barnen har därmed inte alla sina rättigheter.

Vad är det som fattas? Jo barnens rätt att få upprättelse när deras rättigheter kränks, ett exempel på det kan vara ett barn som lever under svåra omständigheter i hemmet och inte vill bo hos en av föräldrarna av rädsla. Genom att Sverige ger barnen ALLA sina rätter (och då hela barnkonventionen) får barnet sin rätt att bli LYSSNAT på.

Nu tar vi hjälp av barn i Costa Rica och uppmanar svenska folket: #wakeupsuecos ! Barn skall ha rätt till en fullständig barnkonvention precis som barnen i Costa Rica! UNICEF har startat en namn insamling, gå med du också - gör skillnad och låt barnens röst bli hörd! Klicka här för namninsamling.

Är du intresserad kan du läsa en artikel här, och även se en kort video här.

#wakeupsuecos #barnensrättigheter #unicef

Likes

Comments