Jag har under nästan en månadstid varit sjuk och absolut inte fått något gjort alls. Allra minst har jag lyckats plugga på alla läxor jag har. Man känner sig så svag och hängig och det finns verkligen ingen ork kvar i kroppen alls.

Jag kände redan innan att jag låg lite efter i plugget på grund av omtentor och annat jag har efter mig. Men nu efter förkylningen har jag verkligen kommit efter och allt känns så stressande. Nu har jag iaf lyckats hålla mig frisk i ungefär två veckor och pluggat som attan.

Gjorde min omtenta i utvecklingspsykologi idag och blev godkänd! Känns så himla skönt. Jag har fortfarande mycket uppgifter och några tentor kvar, men nu kan jag iaf släppa en bakom mig!

Känner även att jag fått orken att skriva här igen vilket gör mig jätteglad, för det var ett tag sen sist.

Jag hälsar mig själv välkommen tillbaka! :3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är mitt speciella skrivhäfte. Här skriver jag ner mina drömmar och mål. Men också saker som jag tycker att jag är bra på och vad jag gillar med mig själv.

Jag kan medge att jag inte har kommit på särskilt många (än). Som alla vet så kan man lätt rabbla upp allt negativt men det kan vara otroligt svårt att hitta det positiva med en själv.

Jag har valt att skriva ner allt detta, för att under tunga dagar kunna öppna upp boken och påminna mig själv om vad jag faktiskt är bra på! Och vad jag faktiskt vill göra med mitt liv.

Så jag rekommenderar även dig att hitta en bok som känns speciell för dig. Skriv ner allt du tycker är viktigt för just dig! Du måste inte skriva allt på en gång, det kan ta tid. Jag har än så länge bara 4 punkter i min bok. Men den kommer att växa. Och växer den, så växer även jag.

Likes

Comments

​För ett tag sen kom jag över ett inlägg som chockade mig totalt.

En tjej på 14 år skriver och berättar om sin födelsedag och om presenterna hon önskat och även fått. Låt säga så här... Jag vet att samhället ständigt förändras, men det här kändes verkligen chockande.

  1. ​Johnny Bulls
  2. Calvin Klein underkläder
  3. Hårfärg

Detta var den unika önskelistan som hon även stolt visade upp i bilder på bloggen. Jag menar absolut inte att hänga ut denna person eller andra som köper av samma produkter. Jag vill bara få fram och visa skillnaden på vad som har hänt och hur denna utseendefixering har ökat de senaste åren. Jag tycker det är extra viktigt just eftersom det handlar om barn. Unga tjejer i tonåren. Den här tjejen liksom många andra vill innerst inne inte ha de här produkterna. Dessa produkter står endast för att "förbättra" utseende och status.

På mina 14år hade jag absolut inget intresse för mode/smink/märkeskläder. - Vilket jag fortfarande inte har. Jag förstår helt enkelt inte grejen med det. Jag förstår absolut ni som har det som intresse eller hobby. Men de flesta använder det mer som en täckmantel och använder det för att passa in, få högre status eller för att få bättre chans hos killarna (tror dem).

Min önskelista kunde se ut så här:

  1. ​Böcker
  2. Färgpennor
  3. Diddl papper
  4. Böcker (återigen)

Dessa produkter (eller föremål) var något som jag hade användning av och gjorde mig glad. Jag tror knappast produkterna ovan uppfyllde samma mål.

Jag vill be dig att tänka över innan du köper eller önskar något. Speciellt du som är ung. Du förstör så mycket av din ungdom genom att ständigt försöka leva upp till samhället. Gör inte det. Var unik. Var du!​

Likes

Comments