Top 5

Hej på er. Nu har jag inget att göra så jag tänkte att jag kan skriva här. Hur mår alla? Jag hoppas svaret är bra, med mig är det bra. Tänkte dela med mig av mina favoritlåtar just nu som ni kanske förstod när ni läste rubriken:) Vi börjar med det samma. (OBS detta är min åsikt. Man gillar den musik man vill)

1. Just hold on av Steve Aoki. Denna låt tycker jag är bra när man ska ha ett bra party. En mycket bra början på en spellista. Vad säger ni som hört den?

2. All the things she said av t.A.T.u. Fick upp denna låten i en spellista härom dagen och en massa minnen kom fram. Gör det för dig också kanske?

3. Malibu: Miley Cyrus nya låt, den är så fin och bra gjord värd att kolla in.

4. Hey Mama: Denna låt uppträde Maldiverna i Eurovision.

5. Oh ex´s av Elle King: Man rycks med i låten man kan inte sitta still.


Men nu hörni det var allt för den här gången. Nu måste jag springa till min lektion vi höres senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Review by Viktor

Hej alla mina gosebjörnar! 🐻 Hur mår ni idag? Jag personligen mår bara bra! Min frånvaro kanske ni undrar över, eftersom jag inte har bloggat på en hel vecka. Men jag kan sammanfatta det såhär: skola, läxor, prov. Har tänkt på er såklart och velat blogga, men känt att det har varit för mycket i skolan för att göra det, eftersom skolan alltid går först! Har även sökt sommarjobb osv. Har ingen aning för tillfället hur många inlägg jag kan lägga ut per vecka. Så från och med nu så kommer det vara lite blandat. Men jag har absolut inte glömt bort, jag gillar fortfarande att blogga, så tack för ditt tålamod! 😊

Ni vet att jag har tipsat om olika serier i tidigare inlägg, och en av de serierna som var med på listan var Riverdale. Nu har jag sett nästan hela, har bara 12 min kvar av senaste avsnittet på säsong 1 som finns ute. Kan säga att jag sitter på nålar. Det är väldigt svårt att slita blicken från tv:n, man blir väldigt inne. Jag kan starkt rekommendera serien.Det var det jag tänkte ta upp idag, vet att det kanske blev ett inlägg som är lite halvtråkig, men det var det jag kom på idag. Ville bara göra ett inlägg så snabbt som möjligt och berätta för er att jag fortfarande finns här och bloggar för er. Tack för att du tittade in, kram på er alla!

Likes

Comments

Mina tankar

Hej jag hoppas ni alla mår bra:) Jag sitter nu hemma, men idag är dagen jag ska tillbaka till storstan. Jag kan säga att leva i en storstad som Göteborg är väldigt skönt på många olika sätt. Exempel kan vara att har man tråkigt dra in till stan eller åk till något ställe du inte brukar vara utforska man hittar alltid något att göra. Den dagen jag lämnar Göteborg kommer jag gråta mycket. Älskar den staden. Någon gång vill jag bo där eller varför inte utomlands? 😊 Jag är 18 år men känner mig som 20 år.

Tänker flytta närmre hem efter gymnasiet och plugga klart. Jag går andra året på riksgymnasiet i Göteborg nu och har två år kvar att plugga där. Man läser nämligen fyra år på riksgymnasiet för att man inte ska stressa igenom allt läser de flesta 4 år där. Jag är mycket medveten om att de är två år kvar där. Men om man tänker så här jag startade denna blogg efter första terminen på gymnasiet och har nu haft den i snart 1,5 år. De tycker jag är helt sjukt men även fantastiskt.​Jag skapade denna blogg för att ha som en dagbok för alla. Men även så att mina vänner och familj som jag kanske inte träffar så ofta nu mera kan vara en del av min vardag, Jag älskar att skriva och att vara kreativ så då tyckte jag att detta är ett perfekt sätt att få gjort alla de sakerna jag har nämnt i detta inlägg.

Jag skulle nu bara vilja säga en sak till dig som kanske ska börja gymnasiet till hösten eller nästa år: Man behöver inte veta vad man vill bli. En del kommer på det när de har gått ut gymnasiet och andra dröjer det ända till de är klara med högskola. Nyckeln i detta är att testa.

Likes

Comments

Top 5

Hej där igen! Vad kul att du tittar förbi, hoppas du mår bra också! Idag är det dags för Instagram favoriter som jag gör varje månad. Så vi sätter igång på en gång.

Vi kan börja med, Thomas Sekelius. Han har 260k följare på sin profil. Han instagrammar om allt möjligt, men några exempel kan vara outfits, frågor om tips till hans Youtube kanal, och även olika sminkningar.

Nästa favorit är Connor Franta. Han har 5,6 miljoner på sin instagram. Han är högaktuell med sin nya bok "Note to Self", och hans instagram består av mycket fotograf foton. Han brukar även lägga ut när han har gjort en ny video på sin Youtube.

Nästa person heter Anthony Deluca. Han är en Youtube från USA med fokus på skönhet, kläder och hår, med inriktning för men. Han har 53,7k följare på sin Instagram. Han är en liten youtuber som jag tycker borde ha mer uppmärksamhet.

Nästa person är en av tvillingar Dolan, Grayson. Han har 5,5 miljoner följare på sin instagram. Han har en Youtubekanal med sin tvillingbror, och även setts en del på TV i USA. Han har nyligen varit med i Famous in Love. Han har även ett Instagramkonto med sin bror.

Och sista favoriten är Bella Thorn. Jag har följt henne sedan hon var 13 år gammal. Hon började på Disney i en serie som heter Shake it up, men har även synts i mer ungdomsfilmer och serier. Hennes senaste serie är Famous in Love, som ännu inte kommit till Sverige.

​Det var mina favoriter denna månaden. Kommentera gärna era nedan det är kul att läsa. Ha en bra dag så ses vi när vi träffas här igen:) Hejdå alla fina människor. . 

Likes

Comments

Top 5

Hej jag vet att jag har varit frånvarande i snart en vecka, och de ber jag om ursäkt för. Anledningen till det är att jag har mycket i skolan och efter skolan går jag en kurs. Nog om det nu till dagens inlägg som blir en Get to know me. Det är efter som det kan ha kommit in nya läsare har och om det är så vill jag hälsa er välkomna. Jag kommer ta upp 5 saker.

1. Jag är en målmedveten person: Jag skulle säga att jag är en målmedveten person. Har jag bestämt mig att göra så som en utbildning eller liknade gör jag mitt bästa för att klara det.

2. Älskar att skriva och att måla; Kreativitet är något som jag måste få utlopp för. ända sedan jag var liten har jag tyckt om att designa och skapa på dator men även på papper.

3. Vård, Smink och skönhet: Tycker om att mixa och matcha med kläder. Men det är inte bra kläder som kan mixa utan man kan också tänka på sitt ansikte som en målarduk. Man piggar upp med enkla medel som mascara och lite ögonskugga.

4. Film och serier någon?: Serier och Film är något jag ser mycket på. Tycker det kan vara avslappnade som alla andra. Tittar på de mesta men favoriterna är Drama, Komedi och Fantasi.

5. En sak jag absolut står för och står upp för är att man ska få vara som man vill. Kille, Tjej eller något mitt i mellan. Alla får vara sig själv, ha den klädstil du vill gå din väg det gör dig unik. Kom ihåg det.


Likes

Comments

Dagen

Hej allihop hoppas att alla mår bra. Gårdagen var väldigt bra. Jag gjorde några saker som jag är väldigt glad över, nämligen fixa håret och mina naglar. Har ingen bild på håret men inspirerades av bland annat Anthony DelucV på youtube och hittat inspiration på nätet. Efter allt drog jag tillsammans med bror och min assistent till Örebro. Vi var så hungriga så de första vi gör är att gå och äter på wok stället på Marieberg. Men efter att maten landade och hungern stilas, gick vi in i några butiker. Min bror letande efter efter en jacka och så men vi hittade ingen. Vi kollade även på tv-spel till ps4, men det blev inget av de denna gång. INLÄGGET SKREVS 14/4

Det var allt nu hoppas alla får en bra dag. kram på er, tack för att du kom förbi.

Likes

Comments

Top 5

Hej hur mår alla här idag? jag mår bra. Nu är det påsklov och det kan betyda myskvällar med Netflix för mig eller ett marton youtube samt lite ps4. Idag tänkte jag dela mig av mina top 5 favorit serier, Hoppas ni kollar på någon av dem och säg gärna er åsikt om den eller de i kommentarerna


Degrassi Next Class

Några utav er kanske känner igen. Degrassi har nämligen haft en serie som gick mellan 2001 - 2005, då hette den dock Next generation. Detta är en mer modern version så som high school ser ut idag. De flesta människor kan nog känna igen sig i karaterna. Serien har en hög igenkännings faktor. Jag ger Degrassi 9/10. mycket värd att kolla in:)

Riverdale

Riverdale: Den lilla staden Riverdale har ett söt yttre. Men staden gömmer mörka hemligheter, som börjar visa sitt sanna jag. Kommer Betty Cooper, Archie och deras vänner lösa mysteriet som fått staden att skaka. Serien får 8/10 rekommenderas. Det är också bra att de tog skådespelare man inte sätt tidigare.

Tretton Skäl Varför

Har inte sätt så mycket av denna serie. Ska avsluta några av de jag håller på med först. Men såg denna videon plus halva första avsnittet och kan säga att jag kommer fastna för den. Den ger en lite känslan att den kryper under skinnet.

Famous In Love 

Jag vet att denna inte har släppts än men jag har på de halvåret jag väntat läst boken. Den var ju svin bra så kan serien vara hälften av de är jag den i mål. Sen älskar jag allt med Bella Thorne i hon är en stor favorit för mig när det kommer till skådespelare. Den har premiär i USA på Tisdag 18/4. Hoppas bra att den kommer snart så vi i Sverige kan ta del av de,

Pretty little Lairs 

Leken i dockhuset börjar leda mot sitt slut. Men det finns frågor kvar att besvara så som Vem är AD? Varför har personen gjort så här mot dem? Har du inte sätt denna serien så tycker jag att det är läge att se den. 18/4 börjar säcken knytas ihop. Med bara 10 avsnitt kvar.

Avslutning 

Det var allt för nu. Gillar ni detta koncept så fortsätter jag:) tack för just du lästa glöm inte att gilla,dela och kommentera så ses vi när vi träffas kram.

Likes

Comments

Hej på er. Jag kommer inte ihåg om jag bloggade i tisdags eller onsdag:) Men en sak som nog ingen har missat är att påsken närmar sig. Jag har lite saker att göra som är med habilitering och sådana saker att göra. Funderar på att ta med en kompis och fika problemet är bara att jag inte vet vart bara. Någon som har något förslag? stället ska vara i Karlskoga eller Örebro. Ikväll ska jag äta grillat för första gången i år ska bli så gott:) 

Vad ska ni äta ikväll? I veckan som har varit har jag faktiskt hittat mig själv lite mer. Jag börjar gå min egen väg och jag bryr mig såklart om andra som man alltid ska göra, Men min poäng är att vara sig själv och det känner jag att jag mer och mer hittar. Har så klart en lång väg att gå men kom ihåg att det tar ett helt liv att göra detta, men man måste börja någonstans. Testa du också gör något du kanske vill men inte riktigt vågar lovar att det kommer gå bra. Ett exempel är en sak som jag var med om i veckan. Jag stod på scen inför en hel mässa och pratade, det var ganska nervöst men jag fixade det. Det är en sak som jag känner att jag klarar av nu som var ett hinder för några månader sedan.  

Mitt liv på senaste tiden har varit väldigt bra. Först fyllde jag arton år, andra grejen är den resan jag sent kommer glömma som var när jag åkte med min klass till Trysil och i Trysil möte jag jättefina människor jag hoppas se snart igen:) Den resan prövade en min tillit till mig själv och man kan säga att den blev mycket bättre. Tredje grejen var att jag träffade en person jag bara sätt i tv och jag ser upp supermycket till honom kan knappt fatta att det hände att jag träffade dig Oscar Zia.  Dessa är lite av det som snurrar i mitt huvud för tillfället. Jag hoppas jag har inspirerat någon och kom ihåg att allt är möjligt lita bara på dig själv och tro på dig. Det finns en person som du ska ta hand om hela livet det är du själv. Så var rädd om dig själv. Kram ses när vi träffas kram  

Likes

Comments

Dagen

Hej på er alla människor där ute:) Mår alla bra? Jag mår superbra för tillfället. Min frånvaro h är på bloggen beror på att jag har praktik på mässan "Leva och fungera" som är här i Göteborg just nu, det är mycket att göra och jag får gå upp cirka en timme tidigare än jag brukar i vanliga fall. Det tar på krafterna kan jag säga och jag blir lättare trött än andra, det är en biverkning av min skada. OBS: Ta inte illa upp jag menar inget illa med det jag säger försöker att skriva så bra och neutralt jag kan.

DETTA INLÄGG ÄR EJ SPONSRAT.

Ni kanske undrar vad mässan handlar om eller vad den innebär? Då kan jag berätta att den innehåller allt som min och många andra med funktionsvariation vardag måste innehålla för att vardagen ska fungera. Det är allt från mathjälps prylar till anpassningar på bil. Sen står olika företag som har med personer med funktionsvariation att göra, exempel kan vara assistans bolag, olika skolor som finns men det kan också vara företag som sysslar med fritids intressen för folk med olika funktionsvariationer. Så om du är i Göteborg eller bor här ta vägarna förbi vet jag det är en jättebra även om du själv inte har en funktionsvariation kanske du känner någon som har eller bra är intresserad? Alla är välkommna det börjar 09:00 på svenska mässan i Göteborg. Det är dock sista dagen imorgon så är du nyfiken passa på. Denna mässa är vart annat år. Hoppas ni kan komma imorgon och ha det så bra så ses vi när vi träffas. Stor kram på er alla

Likes

Comments

Dagen

Hej på er allihop! Gårdagen var ganska lugn, men ni vet ju vad man brukar säga, "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Jag satt ute i det sköna vädret med Julia, Linus, Hedda och våra assistenter, när min assistent helt plötsligt säger "Titta där är ju Oscar Zia" och jag bara "VA?!". Är han här i Angered? tänkte jag. Jag vände mig om och såg honom, och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag rullade fram till honom och fick mig en bild tillsammans med honom.

Vet att detta kanske inte var ett jättekul inlägg att läsa men det är en stor händelse för mig, så jag ville dela den med er! Kram på er så ses vi när vi råkas!

Likes

Comments