Sommaren 2017

Hej jag vet att detta inlägg pratade jag länge om men på grund av tekniska problem och andra anledningar kommer detta nu istället. Efter lite trix med min kamera och spring i parken fick jag till lite olika bilder på olika blommor som jag tänkte visa, men även naturen.

Här är lite olika typer av kort, i dessa har jag använt den manuella inställningarna och ställt in bländare och slutartid själv. Jag kan lova att det tog jag tog minst 50 bilder denna dag.

Här låter jag bara vissa detaljer behålla sin färg. Jag tycker det skapar en snygg effekt. Vad säger ni? Jag hoppas att alla mår bra:) Det var allt för nu. Kul att du kikade in. Prenumerera gärna. ska försöka med minst två inlägg i veckan. Kram ses när vi träffas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina tankar

Hej igår tyckte jag att det var dags att fota lite med min kameran och det var prcis vad jag gjorde. Tillsammans med en av mina assistenter snickrade han och jag ihop några bilder. Allt som krävdes var inspiration, spontanitet och lite väg ledning. Vi gick ner till kyrkogården här där jag bor och knäppte korten. Det är väldigt roligt och jag vill visa er att med små medel kan man göra fina saker.

När jag tar bilderna tar jag dem i min permobil eller så ber jag den som är med mig om hjälp. Det är fallen då jag inte kommer fram till platsen jag ska fotografera. Det jag kan göra i de situationerna är att ge instruktioner till den personen som hjälper mig, fotot här uppe på bänken är tagen i ett sånt tillfälle. Jag önskar alla en fin helg och fortsatt trevlig dag. tack för du tittade in här:) Ses nästa vecka, har några överraskningar på gång då. Kram

Likes

Comments

Viktors tips

Hej på er, mår alla bra? Jag kom och tänka på en sak i skrivande stund och jag kände att de måste skrivas ner och göras ett inlägg av detta innan jag glömmer det. Ni kan nog inte förstå hur många gånger just det har hänt mig alldeles för många. I dag tänkte jag ta upp några serier som jag tycker man kan kolla på när det regnar ute eller inte har något att göra. OBS Alla bilder har jag kollat använingsrättigheterna på och de får användas.


Elena Gilbert och hennes bror har nyligen förlorat sina förälder i en bilolycka hon känner sig död inombords. Hon återvänder till high school efter sommarlovet och den tragiska olyckan. Elena möter Stefan Salvatore i skolan, och han är den nya mystiska killen i den lilla staden. Stefan vill starta ett nytt liv men hans mörka hemligheter och hans förflutna sitter kvar som ett sår i minnet. Vad kommer hända? Serien är avslutad och har åtta säsonger. Jag ger serien 8/10 jordgubbar.

En sommarkväll åker de coola tjejerna från Rosewood high till en lada för att ha ett pyjamasparty allt går som planerat fram till att alla somnar. Efter en stund vaknar en av tjejerna och väcker de två som är där. Hon frågar vart Allison och Spencer är ingen vet. Några minuter senare kommer Spencer tillbaka och de andra frågar var Alison är. Spencer svarar bara att hon inte vet och att hon tror att hon hörde Alison skrika i natten. Serien är avslutad och det är sju säsonger. Jag ger denna serie 7,5/10 jordgubbar. Den är väldigt späntade.

Vad hände på din 18 års dag? Clary Fraye får reda på sanningen om världen. Alla sagor är sanna vampyrer, varulvar, demonjägare ör inte bara sånt som finns i sagorna de existerar i riktiga världen. Hon är född till en demonjägare och när hennes mamma försvinner på något mysiskt sätt, har hon inget val än att utforska denna världen. Kommer hon hitta sina svar på frågorna hon har och kommer hon hitta sin mamma. Jag kan säga att vägen ditt är fylld av faror, sorg, vänskap och kärlek. Serien är inne på slutet av säsong 2. De kommer en säsong 3 snart. jag ger 9/10 jordgubbar till denna.

Likes

Comments

Review by Viktor

Hej på er igen, jag är tillbaka idag igen. Som titeln avslöjar vill jag prata om Apples version av Spotify. OBS Jag är inte sponsrad, detta är mina egna åsikter. jag kommer ta upp 3 huvud saker betalning av prenumerationen, tillgängligheten och hur lätt det är att använda? Den sista saken är hur är denna musiktjänst om man jämför med Spotify? Jag kommer prata utifrån en apple användares perspektiv. Detta är så jag har upplevt det.

1. Betalning av tjänsten.

När du för fösta gången ska komma igång så måste du ha pengar på ditt apple-Id minst 99 sek för en individuell pris plan eller 149sek för en familje prenumeration som du kan göra om hela familjen har apple och ni har familje delning igång. För mig personligen har jag inte mitt bankkort kopplat till mitt id.

Men det kan jag säga underlättar denna situationen en hel del. Om du inte har det måste du se till att de ligger minst 99sek på kontot varje månad. Om det inte gör det förlorar du tillgång till du fyller på det igen.

Använing och på olika platformar.

Om man har en Iphone eller Ipad med iOS 8,4 eller senare. En mac eller pc med Itunes 12.2. Apple Tv 4 och en Apple Watch. kommer du åt Apple Music. Jag personligen har jag alla dessa plattformar utom Ipad och Pc. Jag föredrar Macbook. Användningen av tjänsten är inte svår.

Har man iCloud igång läggs hela ditt musikbibliotek där och du kommer åt det vart som helst om du är inloggad med ditt apple-id.

Apple Music eller Spotify?

Min familj har haft Spotify sedan sommaren 2011. och jag skaffade Apple music Juli 2015 då det kom ut. Jag skulle säga att båda tjänsterna är kanon. Några skillnader är att Spotify bjuder på 1 månad prenumeration till nya medlemmar medan Apple bjuder på 3 månader i provperiod.

Spotify är bättre när du ska träna då de har en funktion som anpassar musiken efter ditt tempo att springa.

Apple music har beats 1 en live radio tjänst som du kommer åt utan en betald prenumeration.

Personligen stannar jag hos Apple music. Jag kan säga så här testa båda och se vilken som passar dig bäst. bestäm efter det.

Det var allt för nu ses när vi träffas här. Tack att just du tittade in och ha en bra dag. Kram


Likes

Comments

Top 5

Hej på er. Mår ni bra? Jag mår väldigt bra själv. Som ni kan säkert läsa i titeln, ska jag idag gör en top 5 på amerikanska youtubers. Om ni vill att gör en med svenska favoriter gilla detta inlägg eller lämna en kommentar. Nu börjar vi med nummer 1.

1. Laurdiy 

Jag började titta på Lauren för ett bra tag sedan men det är inte för en nu jag fastnat för hennes videos. Hon gör mycket av det hennes youtube namn antyder Diy (Do it yourself) hon ger mig inspiration och idéer till allt från hur man kan ge kläder nytt liv eller organisera sitt rum på ett roligt sätt.

2. Wassabi Prodaction 

Killen bakom denna kanal kallar sig för Alex Wassabi på youtube. Jag kom i kontakt med hans kanal genom att titta på Laurens kanal, de gör mycket videos ihop men de är även tillsammans så man ser mycket av dem båda på både hennes och hans kanal. Hans kanal är huvud innehållet bloggar och roliga videos.

3. Shelby church

Shelbys kanal är den jag tittar på när jag vill ha inspiration till något lätt mellanmål eller ett gott skratt. Hennes innehåll skiljer sig från de andra på denna lista genom att hon är mer sitter ner och pratar med oss och ger tips och råd på nästan allt. Men hennes recept på något att äta är bara bäst. Prova vet jag.

4. Ashley Tisdale

Saknar du Madde från Zack och Codys ljuva hotell liv eller Sharpay Evens från high school musical? Det gör jag, titta då in Ashleys kanal som jag hittade så sent som igår. Jag kan inte säga så mycket om hennes kanal. Men om hon är lika bra på youtube som hon är skådis så kommer hon inte göra någon besviken.

5. Shay Mitchell

Är du som jag och saknar pretty little liars redan? Då vet jag hur du kan se "Emily" eller ska jag säga Shay bakom pretty little liars kamrarna. Hon och hennes assistent Sammy tar dig som tittar in i hennes vardag. Man får följa med till gymmet, på jobbet och hemma hos Shay i hennes vardag. Hon delar med sig av tips på allt från mat, träning skönhet. Men också på hennes resor.

Tack för att du var här idag och hälsade på. Ses när vi träffas här nästa gång. Kram ha en bra kväll

Likes

Comments

hej på er. Nu sitter jag här igen vid skrivbordet och tänker som vanligt. Min lilla förkylning är nästan över vilket jag kan säga att ingen annan en jag kan vara gladare för. Hur har ni det? I veckan som har varit så har jag kollat på nya glassögon. Det är två olika modeller av bogar som jag väljer i mellan men har inte bestämt mig helt, skulle vilja ha er hjälp med det. Detta är två olika vilka ska jag ta?

Jag har också varit ute och gått lite med familjens hundar i solen när jag har orkat. Har planerat för inlägg här också men eftersom jag har varit sjuk har jag inte fått upp så mycket som jag har velat. Kan säga så här mycket att nu när jag är bättre ska jag försöka få ut mer. Har planerat för ett inlägg som jag inte kan säga så mycket om men jag kan ge ett ord vad det kommer handla om. Natur .Det är det för nu ses här nästa vecka eller hur? 😉

Likes

Comments

Mina tankar

Hej alla min frånvara beror på att jag har gått och blivit sjuk, men också att jag inte haft några idéer. Men nu har jag tagit lite alvedon och tänkte få ut något. I Torsdags var jag i ute och fotade igen, jag hade en plan att blogga då men på kvällen blev jag sjuk. Men det inlägget kommer upp ska bara fixa bilderna med små redigeringar så som färger, kontrast och ljus. Ska i veckan iväg och fixa mitt hår och mina glassögon frågan är bara vilken frisyr jag ska ta? Jag vill behålla längden på mitt hår. Några förslag på frisyer eller vad jag kan göra för att få det att växa bra? Jag vet att många kan tycka att gå till frisören kan vara jobbigt, men ett tips om du tycker det är att var tydlig vad du vill göra med ditt hår och ta med något eller någon så du har fokus på något annat. Ha en fin dag så höres vi imorgon. kram

Likes

Comments

Mina tankar

Hej på er. Jag hade ingen stor idé idag men jag ville skriva något iallafall tänkte jag:) I skrivande stund sitter jag och kollar på youtube. Idag har jag återigen varit i Örebro och då träffade jag och min assistenter en av hennes kompisar som jag också lite gran. Vi tre tog en fika på stan, det roliga var att klockan var cirka 10:00 på morgonen😄 Efter det gick vi för att kolla lite på kläder, och smycken men det var mest för att fördriva tiden. Kommer göra en everyday look nästa vecka. Skriv vad ni vill se härnäst, det skulle hjälpa när jag får blogg torka som jag kallar det. Hoppas alla har en fin kväll, kram ses när vi träffas. tack för besöket här välkommen åter:) Prenumera gärna.

Likes

Comments

Sommaren 2017

Hej på er alla där ute i sommar vädret. Är allt bra med er? Jag är väldigt trött men annars bra. I detta inlägg tänkte jag berätta lite vad jag har gjort denna veckan:) Jag har haft fullt upp denna vecka kan man säga där av inga inlägg sedan i måndags.

 Varit i Örebro 

Jag har varit på besök hos min sjukgymnast de personerna som hjälper mig med allt när det gäller hjälpmedel. Men min assistent och jag har även shoppat i stan i Örebro och på Marieberg. Fast vi gjorde inte allt på en dag utan vi var i stan på tisdagen och Marieberg igår (Torsdag)

Åkte till Nora 

I Onsdags var bestämde min assistent och jag att åka till Nora tillsammans med hennes kompis. Det var jättetrevligt vi tog en promenad i solen och vem kan lämna Nora och inte äta glass. Det där är några av bilderna vi tog i Nora.

Det var allt för nu, men håll koll här för inlägg kan komma när som helst. Hoppas eran vecka har varit bra. Kram ses när vi träffas.

Likes

Comments

Hej på er har alla en trevlig måndag? Som jag sa i föregående inlägg kommer detta vara som en lista med komplimanger. Men istället för att skriva vad man kan säga tänkte jag skriva situationer man kan lägga in komplimanger. Försök säga minst tre komplimanger i veckan till någon du vill uppmuntra lite. Det stärker den eller de personerna du säger det till men även dig.

Situvationer:

1. Någon har/haft prov i skolan: Det kanske inte gick som de tänkt eller så gick det superbra hur som helst tycker jag de för känner en liten komplimang.

2. Någon testar något nytt: Ny klädstill, har smink på sig för första gången. Testar någon ny sport eller någon ny fritidsaktivitet.

3. Visar dig något de är stolt över. Ge dem feedback men på ett positivt sätt.

4. Ser någon som blir mobbad/ trakasserad. Gå inte bara förbi om du hör och ser hjälp till på det sätt bara DU kan.

5. Säg JAG ÄLSKAR DIG minst en gång om dagen till någon du håller nära.

sprid kärlek inte hat. Man kommer så mycket längre då.

Likes

Comments