View tracker

hej på er alla fina., jag mår bra hur mår ni? Nu kommer något helt annat än mina vanliga inlägg för att idag tänkte jag att ni skulle lära känna mig lite mer. Jag kan börjar med att säga att några av er kanske vet detta men jag ska försöka. komma på nya saker, nu kör vi.

1. Gillar inte min klädstil: Jag tycker att min still är för manlig jag vill ha en stil som är mer åt det feminina hållet. Har ni några tips?

2. Jag har smink. Jag har väldigt naturligt smink på mig det syns knappt säger mina vänner.

3. väldigt politiskt intresserad. Jag vill ha ett bra Sverige så jag vill hjälpa till och jag gör vad jag kan

4. Bakar väldigt mycket: Om det är något jag älskar att göra är det att baka desserter

5. Tycker om att skriva: Skriver små historier om framförallt övernaturliga varelser, om komplicerad kärlek och stark vänskap och i en form av "Jag" perspektiv.

Det var det här lilla inlägget. kommentera gärna vad ni tycker, om detta inlägget. Så länge följ mig på Instagram. Vi ses när vi träffas, kram på er.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er alla! Nu är vi här igen. Hur är det där ute? Jag håller på att arbeta på lite nya idéer som kommer upp här inom kort vet inte riktigt exakt när men snart så håll utkik. Men nu tänkte jag bara ta en vanlig hedlg va händer idag? Så detta inlägget blir samma sak som igår fast ändå inte för idag kommer nytt innehåll. Så hur har man dag sett ut? Jo den har nämligen varit lite upp och ner men det är inget stort som har hänt idag bara en vanlig Torsdag med lite extra hormon påslag.

För idag när jag skulle göra prov i media, samhälle och kommunikation så blev jag paralyserad och jag kunde inte skriva, det var nog för att jag var så nervös inför provet. När jag lämnade in provet och gick därifrån kändes det bra men jag har inte fått veta resultatet ännu jag hoppas att det gick bra. Jag hade också Historia idag och där kan man säga att det går fort vi är nämligen inne på 1200 till 1500 talet temat för var vi är just nu är upptäckarnas tid. Men förra lektionen som var i måndags var vi alla så trötta i min klass att jag tror vi hörde ungefär 25 procent av vad läraren sa. Efter lunch hade jag ämnet som jag har lite komplicerat relation till fast det gick bra. Men nu är väl det nog med skol prat eller?

Jag gjorde som igår att jag gick och tränade efter skolan och var jag inte lika trött jag hade inte också lika mycket tankar i huvudet som störde mig i träningen. Är det bara jag som tycker att vardagen går jäkligt fort? Man hinner inte allt man tänkt fast jag försöker och det tror jag ni gör också. Jag har en ide som slog mig nu vad skulle ni tycka om att jag gjorde en ny 10 saker om mig du inte visste? Skriv det i kommentarerna nedan. Det var allt för detta lila inlägget idag vi får se när nästa kommer upp. Jag vill också bara säga att jag är tacksam för alla som läser och gillar mina inlägg utan er skulle ju inte det vara lika kul att skriva. Det var nog allt jag fick ut ur mitt huvud idag så vi ses när vi träffas var snäll mot alla men var lite självisk och kom ihåg att karma finns så behandla andra som du vill bli behandlad nästa gån så ses vi när vi träffas.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er alla! Jag har tänk lite och jag vet att det är lite enformigt just nu här på bloggen, men jag ska försöka komma på något att skriva om som inte är min vardag i helgen. Har ni några förslag på vad det kunde vara? Lämna det gärna på kommentarerna. Men som min dag såg ut idag så var det en väldigt stressig och påfrestande dag för jag hade två prov idag och ett prov har jag imorgon som jag håller på att förberedda mig på inför imorgon önska mig lycka till! Proven idag var det sista nationella i svenskan, och det var en presentation jag skulle presentera ett ämne för min klass och mitt ämne var vem säger att jag inte får?

Det var för min klass men jag blev ändå jätte nervös, började typ må illa och jag blev yr i huvudet innan jag gick fram och ställde mig framför allihop, men jag fick bra respons och allt gick bra. Imorse hände en rolig grej jag var nämligen reporter åt några kompisar som gör en informations film till vår skola. Filmen handlar om att vår skola har blivit intrepenad så både idag och förra veckan intervjuade jag två personer som har olika yrkesroll i skolan, men den mest nervösa intervju var nog med våran rektor kring detta ämnet. Det är bara Angeredsgymnasiet och en skola i Örebro vad jag vet som är intrepenad skolor.

Efter alla mina lektioner idag gick jag på en form av Yoga på habiliteringen det var spännande att testa det var väldigt annorlunda men väldigt avslappnande det var ett väldigt bra sätt att avsluta dagen eftersom jag var så himla stressad. När jag var klar med allt i skolan så gick jag och tränade som vanligt men istället för en halvtimme idag så lyckades jag köra en timme och jag tror det var det jobbigaste tränings passet på länge, Och det leder oss fram till nutiden som det så roligt heter och vad som händer nu det vet jag inte det får vi se vad som händer. Så det var väl allt för mig vi ses igen när vi träffas kram på er! Tack för att ni tittade förbi idag och glöm inte att kommentera gärna vad ni vill att jag lägger upp för inlägg.

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag gjorde ett sånt här inlägg men jag tycker att dom är kul och göra och så har jag hört av några av er att ni tycker att det är kul att läsa så varför bryta en tradition? Hur mår ni idag? Jag mår sådär men det är helt okej, tycker att det är skönt att vara tillbaka i Göteborg igen och in i vardagen. Håller ni med er eller tycker ni det är tråkigt? Jag kan börja med att berätta om hur mina dagar hemma har varit ni som läste förra inlägget jag gjorde tror det var i Fredags fick veta lite men här kommer en lite mer sammanfattning. Fredagen var väldigt kort men rolig för jag fick träffa en person som gör mig väldigt glad vi bara pratade och hittade på lite olika saker sen var klockan så mycket att han behövde gå hem och jag skulle fixa lite saker. På kvällen samma dag kom mamma hem med våran nya hund hon bor hos oss nu på helgerna men snart är hon en i familjen på heltid. Kan lägga in bild nedan på hur hon ser ut.

Hela lördagen höll jag på med att ta hand om henne ni vet det är som att ha en liten bebis hemma så det kräver ju ganska mycket uppmärksamhet men det gick bra och hon är jätte snäll och go jag kan säga att hon minskade min mobil tid med ganska mycket hehe. En sak jag lärt mig att hon gillar är när man ska borsta henne hon vill inte bli borstad hon vill bara busa med borsten. Så jag har varit hundvakt kan man säga och tagit hand om en liten hundvalp hela helgen. Det var jättetråkigt att åka därifrån men jag har ju min vardag här i Göteborg och på tal om den är det den jag ska berätta nu.

Dagen idag började ganska lugnt den rutin gör jag ofta varje morgon att jag sätter på tv:n med netflix tar fram någon bra serie att titta på just nu är det Violetta som gäller, efter jag slagit på det så går jag till garderoben och letar fram kläder för dagen eller om jag redan tagit fram kläder och ser om jag vill byta ut något av det. Sen klär jag på mig som vanligt under tiden tittar jag på serien så den som säger att killar inte kan göra två saker samtidigt den har fel. Efter jag klär på mig är det dags för smink jag brukar oftast kolla på vad jag har på mig och utgår från det. Så mina byxors färg brukar hamna på halva ögonlocket och andra halvan är T-shirtens färg, skornas färg kommer igen i läpparna. När det är dags för frukost går jag ut till dom andra och idag blev det ost macka med varm choklad.

Väl i skolan är min vardag som vanligt med matte på morgonen en rast på 10 minuter efter det. Engelska som andra lektion sen har jag ingen lektion förens 12.50 där i mellan är det bamba dock men jag har oftast en timme lunch rast. Lektion som börja 12:50 är Historia där är vi just nu inne på upptäckarna tid. Det är en lektion på cirka 1 timme och 20 minuter. Sen har jag läs hjälp efter det och då brukar det bli mer historia. Efter skolan idag gick jag till gymmet och tränade i en halvtimme och det är för att jag inte tränat på ett tag så måste börja mjukt. Och det där väl det intressanta i min vardag nu vid 20:00 ska jag iväg till en kompis så vi hörs imorgon.

Berätta gärna om er vardag eller vad ni vill se i min blogg senare, ha det så bra så ses vi imorgon kram på er.Likes

Comments

Hej bloggläsarna ledsen för att jag har haft lite frånvaro här ifrån det har varit mycket att stå i. Jag mår iallafall bra, hur mår ni? Anledningen till att jag har varit borta är ett enkelt svar: "Skolan" det är nationella prov nu för min del i svenskan och mycket över lag, därav min dåliga uppdatering här, men jag har försökt vara aktiv på Instagram så ni har kunna följa mig där. Om ni inte gör det heter jag wilsonviktor på Instagram så gå och följ mig om ni vill se mer. Vad har hänt oss er sedan sist?

Idag har jag varit hemma i Karlskoga och jag kommer stanna här fram tills Söndag, Göteborg kan vänta eftersom jag har ju nu varit där 3 veckor och jag har knappt sätt min familj på så länge, Pappa och Rasmus var nere förra helgen och kollade när jag och mina vänner var med i Göteborg Open. Där tog jag silver i 60 meter rullstol, det är jag jättestolt över att jag klarade. Nej det var en helg jag sent kommer glömma för att de var så mycket känslor vi hade så kul och vi kämpade.

Mina vänner i Göteborg är allt för mig utan alla fina människor där nere hade jag aldrig kommit så här långt och jag hade nog flyttat hem igen, men det är jag glad att jag inte gjort för att börja på riksgymnasiet i Göteborg är det bästa jag gjort hittills i mitt liv. Man kan säga att jag har två familjer, en här i Karlskoga och en i Göteborg. Man blir väldigt nära med de man bor med. Såklart inte i alla fall men i mitt fall har jag haft den turen.

Som jag sa är jag sa så är jag hemma i Karlskoga och spökar hehe. Men som ni kanske kan förstå är det inte alltid så lätt att på ca 30 mil från sin familj när man bara är 17 år gammal. Nu kanske en del av er tänker "Gud vad skönt" jag kan säga er att det är skönt ibland men inte alltid. För att när du har bott hemma i 16 år och sen ska ta ansvar för läxor, din hälsa och liv i stora drag.

Alltså du har inte någon förälder där du känner ingen i början och ska snabbt lära dig allt själv när det kommer till de sakerna. Så klart får jag hjälp av människor runt om mig så som mina föräldrar och våran personal på elevhemmet i Göteborg. Men jag kan inte lögner få en kram när jag vill eller ta upp en sak med mamma eller pappa när jag vill. För vissa saker kan man inte säga över telefonen utan man villl säga det ansikte mot ansikte.

Jag har ingen stor tråd i detta inlägget. Jag ville bara få ur mig lite tankar och prata med er. Det var ju några dagar sedan, hoppas att ni tycker om något i detta stora inlägg. Jag saknar bloggen när jag inte kan blogga gör det så ofta jag kan, men ibland händer saker och ja det är mycket i skolan. Men som tur är att jag har två år kvar på riksgymnasiet. Sendan får vi se vad som händer har planer på att kanske stanna i Göteborg eller så kanske jag flyttar till Örebro.

Det var allt för nu ses när vi träffas kram.

Likes

Comments

Jag har nu haft nationella prov i svenska och mycket att stå i därav inga inlägg men det kommer ett ikväll. Så länge vill jag visa er en bild jag tog igår vi ses senare ikväll, Kram (Bilden togs vid Angered arean)

Likes

Comments

Hej på er! Har ni också tänkt på det här när ni ska köpa ny mobil dator eller en surfplatta eller dator men vad ska man ta kanske ni tänker? I detta inlägget tänkte jag berätta lite om hur jag upplever om hela den världen och lite om hur mina åsikter är jag kommer också ta upp nackdelar och fördelar med på iOS och Android. Vi kan börja med lite allmänt lite historia när det kommer till båda två det kan väl alla säga att för cirka fem till sex år sedan hade "alla" iPhones jag vet att inte hundra procent hade iPhone men majoriteten. Detta tror jag berodde på att android låg lite efter i utvecklingen när det kom till telefoner, dock så hade pc en större marknad än vad apples mac datorer hade det är samma sak där tror jag att pc var mer utvecklat än mac.

När det kommer till fördelarna om vi ska prata apple först så hade det bättre kvalité på sina produkter och det tycker jag personligen att det har idag men det är min åsikt jag är ett gammalt Android fan som gick över till apple och nu går jag inte tillbaka för jag tycker fördelarna med ha apple i dator mobil och iPad är att allt säkerhetskopierar sig själv plus det att de uppdaterar sig själv på nätterna så du har alltid senaste uppdateringen när du startar mobilen nästa morgon. Nackdelarna är det dock att man är så låst i apples egna produkter det funkar inte om du har en Samsung platt och en iPhone det är för att dom "talar" olika språk. Personligen har Apple fallit mig i smaken och det är jätte smidigt nu när jag har en macbook och en iPhone för att alla filer läggs på båda enheterna utan att behöva göra nåt.

När det kommer till Android så kan jag säga att det har kommit ikapp i kvalité och prestanda när det kommer till mobila enheter. Det jag tycker är både bra och dåligt är att det finns olika företag som gör olika mobiler fast med ungefär samma mjukvara medan hårdvaran är olika så ni kan ju räkna ut själva att det finns mer att välja på. Android är bättre än iOS när det kommer till exempel vis batteri och kamera men anledningen till att jag inte byter är den att jag har fått ett system som fungerar för mig men det fungerar inte för alla kanske. Jag tycker absolut inte att Android är dåliga på något sätt det är ju bra telefoner bara det att jag inte väljer dom pga det anledningar jag har nämn plus det att apples produkter har hjälp medel så som talsyntes och diktering är inbyggt i systemet medan pc behöver du köpa till detta. Det var allt för nu lämna gärna en kommentar om vad ni tycker kram på er.Likes

Comments

Hej på er! Jag mår helt okej idag hur mår ni? Dagen idag har varit väldigt lång jag har fått nya skoltider för torsdagarna och det är 50 minuter senare än vad jag brukade sluta, jätte kul eller hur? Torsdagar för min del är den mest teoretiska dagen i hela veckan därför är jag redan trött när egentlige ska sluta 14:50. Så ni förstår att jag är nog ganska trött. När slutar ni om dagarna? Idag var jag också med mina kompisar och tränade för Göteborg Open som jag nämnde i gårdagens inlägg.

För idag tränade jag på att köra 60 meter med rullstol som är en av grenarna jag ska tävla i nu i helgen det går ut på att man ska köra 60 meter på ungefär samma tid två gånger jag var så nära att klara det hade 39,02 sekunder förta gången och andra gången hade jag 39,07 sekunder så ni ser ju jag var jätte nära. Har ni några planer inför helgen eller ska ni bara ta det lugnt? Jag tränade av idag på Boccia det gick sådär men jag tror att lite av det gamla från förra året sitter kvar. Min sista gren i helgen är parallell slalom jag har nog en späckad helg framför mig men kul kommer det bli.

Som jag sa kommer jag hålla er uppdaterade via min Instagram och efter helgen och alla tävlingar kommer jag göra ett blogg inlägg om detta så in och följ mig på Instagram om ni inte vill missa nåt min profil på Instagram är öppen för alla så det är bara att gå in och följa om ni vill se det. Jag heter wilsonviktor där men min Instagram är kopplad till min blogg, om ni inte har Instagram så kommer det upp på bloggen men inte som ett inlägg utan visas i min profil. Hoppas alla kommer ha det bra vi ses igen på fredag, kram från mig på er alla.

Likes

Comments

Hej på er hur är det med er? Med mig är det sådär ledsen att jag varit borta några dagar från bloggen nu det har varit rätt mycket att stå i har dessutom inte varit på topp och är inte där ännu. Men jag tänker inte lägga ner bloggen för det jag kämpar på för jag tycker det här är jätte kul och jag hoppas att ni också tycker det. Dagen idag har varit både ris och ros men för det mesta dels bra jag tänker inte gå genom mina lektioner för att det har inte ändrat något sen sist jag var här och pratade med er. Vad tycker ni om inlägget i söndags? Jag själv blev rätt stolt av hur resultatet blev om jag får säga det själv tycker jag att jag har utvecklats i mitt bloggandet sen jag började det är ju faktiskt inte så länge bara cirka 10 månader. Jag kan berätta om min sjukgymnastik idag den var väldigt jobbig på många sätt men främst gjorde det ont i benen, för att jag gjorde knäböj.

En sak jag vill ta upp med er är att jag längtar efter min familj väldigt mycket just nu det är en sån period just nu då jag behöver min familj lite mer kanske eller nåt kanske eller jag vet inte vad det är jag bara längtar hem. Det är eftersom jag är ju inte hemma så ofta jag ser min familj cirka 1-2 gånger i månaden. Det är väldigt jobbigt visa perioder eftersom jag bott hemma i cirka 16 år och sen flyttar hit själv utan den med min sida. Vad gör ni när ni längtar hem jag skulle behöva lite tips? Jag vet att man kan ringa osv men det är inte samma sak so att få en kram eller liknande hoppas att ni kan visa lite respekt i kommentarerna för detta är ett känsligt ämne för mig.

Fast nu är det slut på gråt festen det händer lite roliga saker också inte bara tråkiga som till exempel så var jag ju på bio på helgen som var denna och denna helgen blir mycket att så i också för jag ska nämligen tävla i Göteborg open, önska mig lycka till jag kommer vara med i 3 grenar och dessa är boccia, parallell slalom och 60meter med rullstol är det grenarna jag ska tävla i. Är ganska nervös inför detta men kul kommer det bli jag ska försökt hålla er uppdaterade via Instagram och efter helgen kommer en resultat lisa på hur det gick. Men det viktigaste är inte att vinna utan att jag kul med sina vänner. Ha det så bra and stay as you are. Vi ses när vi träffas kram.

Likes

Comments

Hej alla fina där ute. Jag glömde inte bort er igår det dök upp oväntade saker igår nämligen, därav inget inlägg igår. Men bättre sent än aldrig eller hur? Dagen Jag var på bio igår med min kompis Hedda och min assistent. Vi såg den nya filmen Tini Violetta. Den handlar om Violetta Castillio om det låter bekant så här det samma namn som serien. Serien gick på Disney Channel och den finns att kolla på online via t.ex Viaplay eller Netfilx. Jag skulle rekommendera att se serien först efter som filmen utspelar sig några år efter var serien slutade. Det filmen handlar om är att Violetta reser iväg för att hitta sig själv.. Så hon ger sig av men kommer hon hitta det hon söker?

Trailern: Violettas nya liv 

Filmen var stark ochset fanns många fina och känslomässiga stunder. Jag såg den igår (12/11) som sagt. Om inte bio vore så dyrt skulle jag gå oftare. Älskar film och detta var en film jag skulle kunna se igen. Men det fanns stunder den var konstig. Filmen blev bara bättre och bättre enligt mig. 7,5/10 läppstift

Likes

Comments