Förra lördagen var en av dom bästa dagarna som jag haft på länge. Jag och min pappa var inne i stan och shoppade lite, kollade på lite båtar och åt glass. Vädret var underbart så jag tänkte varför inte spendera lite tid med pappa.

Last saturday was one of the best days I've had in a long time. Me and my dad were in town and bought a little clothes, looked at some boats and ate some ice cream. The weather was amazing so I thought, why not spend some time with dad.

Dagen började med att jag och min pappa skulle åka till nacka strand för att kolla på lite segelbåtar men såklart så hann jag inte klart med att göra i ordning mig så jag fick ta en senare buss. Efter att jag och pappa träffades i nacka strand så åkte vi till Skanstull för att gå till butiken Sivletto. Sivletto är en butik som säljer kläder med inspiration av 50-60 talet. Jag köpte en mint grön collage tröja från märket Wrangler i st M. Sen efter vi var där så gick vi till en annan klädes butik vid Skanstull som heter Från Ö Till A där jag köpte ett par vintage Levi's 501 som var lite slitna, jag köpte dom i st W28 L30.

The day started with me and my dad going down to the shore to check out some sailboats but of course I didn't have enough time to get ready, so I had to take a later bus. After me and dad met in Nacka Strand, we went to Skanstull to go to the Sivletto shop. Sivletto is a store that sells clothing inspired by the 50's and 60's. I bought a mint green collage sweater from the brand Wrangler in the size M. After we were there we went to another clothing store at Skanstull called Från Ö till A where I bought a pair of vintage Levi's 501s that are a bit ripped, I bought them in the size W28 L30.

Bilden är på en dörr som jag såg påvägen till Sivletto. The pictuer is of a door that I saw on my way to Sivletto.

Sen åkte vi tunnelbanan till Medborgarplatsen för att pappa ville köpa en ny sommar keps på en butik som heter Hattbaren som ligger på Götgatan. När vi kom in så gick pappa och kollade på sitt och jag kollade runt lite. Sen såg jag en keps som jag har letat efter. Jag har sett dessa kepsar lite här och där bland kändisar och andra bloggare men jag har inte hittat nå själv. Men när jag såg den så tänkte jag att jag måste köpa den. Sen såg min pappa mig i kepsen och då bestämde han sig för att köpa den åt mig.

Then we took the subway to Medborgarplatsen because dad wanted to buy a new summer cap at a store called Hattbaren located on Götgatan. When we got in, Dad went and looked around and tried to find the cap that he wanted and I looked around a bit in the store. Then I saw a cap that I've been looking for a while now. I've seen these hats a little here and there among celebrities and other bloggers but I haven't found one myself. But when I saw it, I knew that i had to buy it. Then my dad saw me in the cap and he decided to buy it for me.

När vi gick på Götgatan så såg vi en man ligga på marken som skakade. Det satt en kvinna bredvid honom som försökte att ta kontakt med honom men det funkade inte. När jag och pappa kom fram till dem så kom också en till kvinna och satte sig bredvid honom och försökte ta kontakt samtidigt som jag och pappa var på väg att ringa till en ambulans så ringde en man som också stod vid händelsen. Mannen på marken var en turist som hade Epilepsi vilket var anledningen till varför han låg och skaka på marken. Ambulansen kom på mindre än 5 min och då gick jag och pappa från händelsen.

As we walked on Götgatan, we saw a man lying on the ground shaking. There was a woman next to him who tried to contact him but it did not work. When me and my dad came to them, another woman came to sit next to him. She also tried to get in touch with him at the same time as me and Dad were about to call an ambulance, but a man who was also there was already talking to the ambulance. The man on the ground was a tourist who had epilepsy which was why he was shaking on the ground. The ambulance arrived in less than 5 minutes and then me and dad walked away from the incidence.

När vi fortsatte en bit ner på Götgatan så såg jag att det fanns en Magnum butik. Jag och pappa gick in i butiken och jag valde vilken glass jag ville ha. Jag visste direkt vilka 3 toppings som jag ville ha och vilken choklad som jag ville ha glassen doppad i. Jag valde att ta en vanlig vanilj glass doppad i vit choklad med pistagenötter, polkagrisar och saltade karamell kulor som mina 3 toppings. Det var en annorlunda blandning men det var också en av dem godaste glassar som jag någonsin har smakat. Det är inte den finaste glassen som finns men den var väldigt god.

As we continued down on Götgatan, I saw that there was a Magnum store there. Me and Dad went into the store and I chose which ice cream I wanted. I immediately knew which 3 toppings I wanted and what chocolate I wanted the ice cream in. I chose to take a plain vanilla ice cream dumped in white chocolate with pistachios, polka and salted caramel balls as my 3 toppings. It was different but it was also one of the best ice cream I have ever tasted. It's not the most beautiful ice cream but it tastes amazing.

Bilder från Magnum butiken. Pictures from the Magnum store.

Efter vi var inne i Magnum butiken så gick vi till Skeppsbron där vi sedan tog Djurgårdsfärjan till Djurgården. Vi gick till Vasa varvet för att kolla på lite båtar och för att träffa pappas kompis som hade varit med i en seglar tävling under dagen. Jag tyckte inte att det var så kul så jag ville ju åka hem men det fick jag inte. Men sen så gick vi till Gröna lund för att jag behövde köpa Gröna kortet så att jag kunde gå på Zara Larsson konserten som är den 1/6. Dagen slutade med att vi kom hem och gick och åt middag hemma hos våra grannar.

After we were in the Magnum shop we went to Skeppsbron where we then took Djurgårdsfärjan to Djurgården. We went to Vasa varvet to check out some boats and meet Dad's mate who had been in a sailing competition during the day. I didn't think it was so fun so I wanted to go home but my dad said that i couldn't. But then we went to Gröna Lund because I needed to buy the Green Card so I could go to the Zara Larsson concert that is 1/6. The day ended with us coming home and went to dinner at our neighbors house.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite foton från den photoshoot som jag hade i förrigår w @fideliwall på instagram. Fotona togs vid Sveriges Riksdag. Hope you like it.

​Here are a few pictures from the photoshoot that i had yesterday w @fideliwall on instagram. The photos were taken at the Swedish parliament. Hope you like it.

Likes

Comments

God morgon. Eftersom detta är min första blogg så tänkte jag svara på 20 random frågor. Det här kanske inte är det mest intressanta inlägget som jag kommer att skriva men jag hoppas på att ni inte blir allt för uttråkade av detta inlägg.

Let's begin.

1. Vad är ditt sjärntecken?

Svar: Vågen.

2. När är din födelsedag?

Svar: 3 okt 2000

3. Är du högljudd, utåtriktad eller blyg?

Svar: Jag är typ en blandning av alla tre tror jag. Det beror på i vilken social situation jag är i.

4. Röker/Dricker du?

Svar: Nej, jag röker inte och jag dricker inte heller.

5. Har du någonsin varit i ett förhållande?

Svar: Nope!

6. Gillar du stora folkmassor?

Svar: Nej, jag blir oftast väldigt rädd och obekväm i stora folk massor.

7. Favorit Starbucks-drink?

Svar: Förmodligen en pumpkin spice latte eller en pepparmint varm choklad.

8. Vad är ditt turnummer?

Svar: 3

9. Favorit mat?

Svar: Räknas choklad som mat?

10. Vem är din celebrity crush?

Svar: Många men om jag bara fick välja en då skulle jag nog säga KJ Apa eller Cole Sprouse eller en av bandmedlemarna i One Direction.

11. Vilket är ditt favorit citat?

Svar: Jag har många favorit citat men ett av dem är "Before you say something to someone, always think about how you'd feel if someone told you the same thing."

12. Vilken låt lyssnar du på för tillfället?

Svar:Just nu lyssnar jag på 16-Södra Station.

13. Vad är din största rädsla?

Svar: Min största rädsla är att förlora alla människor som jag bryr mig om.

14. Favorit tv-serie/film för tillfället?

Svar: Det här är typ den svåraste frågan av alla dessa frågor eftersom jag kollar på så mycket olika serier och filmer så jag kan verkligen inte välja.

15. Sover du med dina garderobs dörrar öppna eller stängda?

Svar: Stängda.

16. Dansar du någonsin utan att det finns musik i närheten?

Svar: Duh! Såklart jag gör. Jag dansar så fort jag är ensam!

17. Vilka filmer kan du se om och om igen utan att bli trött på dem?

Svar: The Dark Knight och Harry Potter filmerna. (Men min favorit är Harry Potter och fången från Azkaban.)

18. Är du kär i någon?

Svar: Ja, mina hundar.

19. Om du fick byta liv med en kändis vem skulle du välja?

Svar: Jag skulle nog vilja byta liv med Zara Larsson eller Kendall Jenner.

20. Varför startade du en blogg?

Svar: För att jag kände att jag ville starta en blogg där jag kunde skriva om mitt liv och för att jag vill stärka mitt självförtroende. Det kanske låter lite konstigt men jag vill bli mer öppen och säker som person så därföt tänke jag att en blogg var ett bra alterativ.


Det var 20 random frågor. Jag hoppas att ni har gillat detta inlägg och att ni har fått en bättre syn på vem jag är som människa. Glöm inte att mina sociala medier finns här på bloggen, så om ni vill så kan ni följa mig där också.

Bye Bye for now.


Good mornin! Since this is my first blog I thought that I would answer 20 random questions. This might not be the most interesting post that I will ever write but I hope that you guys don't get too bored by this post.

Let's begin.

1. What is your zodiac sign?

Answer: Libra.

2. When is your birthday?

Answer: 3 oct 2000

3. Are you loud, outgoing or shy?

Answer: I think that I'm an mix between all three of them. It all depends on the social situation that I'm in.

4. Do you smoke or drink?

Answer: No, I don't smoke or drink.

5. Have you ever been in a relationship?

Answer: Nope!

6. Do you like big crowds?

Answer: No, I'm often very scared and uncomfortable in big crowds.

7. Favorite Starbucks-drink?

Answer: Probably Pumpkin Spice Latte or peppermint hot chocolate.

8. What is your lucky number?

Answer: 3

9. Favorite food?

Answer: Does chocolate count?

10. Who is your celebrity crush?

Answer: I have many celebrity crushes but if i had to choose one then i would probably choose KJ Apa or Cole Sprouse or one of the One Direction boys.

11. What is your favorite quote?

Answer: I have many favorite quotes but one of them is "Before you say something to someone, always think about how you'd feel if someone told you the same thing."

12. What song are you listening to at the moment?

Answer: At the moment I'm listening to Hurt by you-Emily Warren

13. Biggest fear?

Answer: My biggest fear is to lose all the people that i care about.

14. Favorite tv-show/movie atm?

Answer: This is probably the most difficult question out of all of these questions to answer because I watch so many different tv-shows and movies, so i really can't choose. Sorry.

15. Do you sleep with your closet doors open or closed?

Answer: Closed.

16. Do you ever dance even if there is no music playing?

Answer: Duh! Of course! I could dance to anything as long as i'm alone.

17. What movies could you watch over and over and still love?

Answer: The Dark Knight and all of the Harry Potter movies. (But my favorite is Harry Potter and the prisoner of Azkaban.)

18. Are you in love with someone?

Answer: Yes, my dogs.

19. Which celebrity would you switch lives with?

Answer: I would probably switch lives with Zara Larsson or Kendall Jenner.

20. Why did you start a blog?

Answer: Because I wanted to start a blog where I could write about my life and also to become more confident.
I know that it sounds weird but i want to be a more open person and I also want to be more confident as a person.
So I thought that a blog is the perfect choice to be more open and confident.


That was 20 random questions. I hope that you enjoyed this post and that you now have a better view of me as a person. Don't forget that all of my social medias can be found here on the blog, so if you want to, you can follow me there as well.

Bye bye for now.Likes

Comments

God morgon och välkomna till min blogg.

Detta är min första blogg, so bear with me. Eftersom detta inlägg är mitt första tänkte jag berätta lite om mig själv och vad min blogg kommer att handla om.

Jag heter Wilma Fejle och är en 16-årig tjej från Stockholm. Jag studerar på Kulturama gymnasium och går i första ring, jag går linjen Singer/Songwriter. Jag har alltid älskat att sjunga och dansa (men jag är nog den sämsta dansaren i hela världen) och andra estetiska saker så det var ganska självklart att jag då valde en estetisk skola. Jag har dyslexi så jag ber om ursäkt om det finns några stav fel i min blogg men jag kommer att försöka att rätta alla fel så gått det går. Mina intressen är att sjunga, ta foton, vara med mina vänner, slösa bort mitt liv på serier, umgås med min familj/husdjur, äta choklad och sova. Mina föräldrar är skilda så därför bor jag på två olika ställen. Med min pappa bor jag i Saltsjöbaden och med min mamma bor jag i Spånga. Båda mina föräldrar är omgifta med underbara människor och jag kunde inte ha varit mer överlycklig över att få ha dem i mitt liv. Hemma hos pappa har jag två maine coon katter som heter Ramses och Mysis. Katterna väger ca 10-14 kg st och vi har typ ett love/hate relationship.. Men hemma hos mamma har jag två jätte söta små mopsar som heter Pinja och Penny. Pinja är vår äldsta mops och hon fyller nu 4 år och hon är i färgen Fawn, hon är ganska lugn men nu när vi nyligen fick hem en liten valp så har hon börjat vaktna till lite. Penny är vår svarta lilla mops valp och hon är bara några veckor gammal men hon så sjukt irriterande men ändå så söt.

Min blogg kommer nog främst att innehålla inlägg om mitt liv, mode, skönhet, foto och musik men ibland så kanske jag väljer att skriva om nått annat. Det var lite om mig så nu tänkte jag avsluta detta inlägg med att säga tack ifall att ni har haft tålamodet att läsa hela detta inlägg.

Bye Bye for now.

Good morning and welcome to my blog.

This is my first blog, so bear with me. Since this post is my first post, I thought that I should tell you guys a little about myself and what my blog is going to be about.

My name is Wilma Fejle and I'm a 16 years old girl from Stockholm,Sweden. I'm studying at Kulturama Gymnasium and I'm in the first year, I'm studying to become a Singer / Songwriter. I have always loved singing and dancing (but I'm probably the worst dancer in the world) and other aesthetic things so it was quite obvious that I chose an aesthetic school. I have dyslexia so I apologize if there are any spelling mistakes in my blog but I will try to correct all mistakes that I can find. My interests are singing, taking photos, being with my friends, wasting my life on series, spending time with my family / pets, eating chocolate and sleeping. My parents are divorced, so I live in two different places. With my dad I live in Saltsjöbaden and with my mother I live in Spånga. Both of my parents are re-married with wonderful people and I could not have been more happy to have them in my life. At my dads home, I have two maine coon cats called Ramses and Mysis. The cats weigh about 10-14 kg each and we have a love / hate relationship. But at my moms home I have two really cute little pugs called Pinja and Penny. Pinja is our oldest pug and she is now 4 years old and she is in the color Fawn, she is pretty calm but now that we recently got a little puppy she has become a little more playful . Penny is our black little pug puppy and she's just a few weeks old but she is very annoying yet cute. 

My blog will probably mainly contain posts about my life, fashion, beauty, photo and music, but sometimes I may write about something else. That was a bit about me so now I thought I'd finish this post by saying thank you if you've been patient enough to reading this whole post.

Bye Bye for now.


Likes

Comments