Header

Godmorgon! Fyy så kallt det är nu på morgonen.. min bil var som en igloo och det tar ju tusen år att skrapa rutan. Det är de värsta med vintern.
Igår hade vi begravning för fina Frida. Det var den finaste begravningen jag sett för ett djur, herregud vad man tjöt..
När man såg hennes hundleksak så bara brast det, den var verkligen Fridas. Några pratade lite om henne och sen la vi rosor och tände ljus. Tänk vad en hund kan sätta spår i allas hjärta. Frida är den hunden jag kommit närmast hitills i mitt liv och såklart Candie då. Men annars har jag inte haft några hundar så nära. Det var verkligen sorgligt men så otroligt vackert. När vi tagit farväl så åkte vi och köpte pizza. Ingen orkade laga något. Vi pratade lite gamla minnen om henne och efter någon timma åkte vi hem. Så fina människor Frida har haft i sitt liv alltså, hon har verkligen haft världens bästa hundliv! Jag hoppas att jag en dag får en sån fin hund som henne, om det ens går, bara den är en 3dje del så snäll som hon var är jag nöjd.

Jag och Erik åkte lastbil hem, det är mysigt tycker jag. Det är så stort och man ser allt så himla bra. Sen är det ju inte varje dag man åker lastbil heller. Men sen vet ju ni att jag älskar traktorn haha.
Vi åkte iallafall till Sofia och Mattias efter och kollade fotbollen, och Sverige vann?? Helt sjukt, så jävla gutt! Somnade sen på direkten när vi kom hem, var så trött efter en sån kväll som vi hade igår. Har känt mig seg länge nu faktiskt. Men har verkligen inte tid att bli sjuk.

Efter jobbet ska jag bara hem och vända känns det som för sen ska jag på utbildning! Hoppas ni får en fin dag. Kram

Bild på mig och Frida från poolpartyt förra året ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments