Header
View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Dagarna rullar på och har faktiskt haft en händelserik helg, dock inte lika mycket som förra haha. Var lite chaufför med Emilia i fredags på kvällen och lördags så var det utgång, eller ja vi kom inte ens ut till krogen utan vi åkte till Öland istället. Ja herregud.. vad ska man säga. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Sen igår så blev det pannkakslunch till julkalendern och sen så blev det en tripp till Kalmar i några timmar. Hittade dock bara en hårprodukt men det var trevligt. Sen på kvällen så struntade vi i julkalendern och kollade på Sunes Jul istället och blir nog samma visa ikväll. Ni får ha det så bra, de ska jag försöka ha på jobbet!

Likes

Comments

View tracker

Kan inte förstå att det är 1 december idag. 24 dagar kvar till julafton.. tiden går så himla snabbt, men gör inte mig något. Så taggad på att detta år ska ta slut och december har ändå mycket roligt att erbjuda. Idag är det jobb hela dagen sen ska jag mysa med min fina häst och kolla julkalendern såklart! När man jobbar med barn måste man hänga med i svängarna så ja skyller på dom 😉 ha en bra dag i kylan!

Likes

Comments

Hej och godmorgon. Dagarna rullar på och jobbet går bra, foten är fortfarande åt helvete dock. Men vad ska man göra, tankarna går på högvarv men det är vad de är. Har firat Emilia och bara myst med mina bästavänner dessa dagar med. Vad hade jag gjort utan dom?

Likes

Comments

Idag fyller min mest underbaraste vän år. Hon är så fantastisk på alla möjliga sätt. Vi är så lika på alla plan och hon är bara helt enkelt bäst! Så ikväll ska jag och Sofia fira henne och bara mysa. Bildbomb med bönan 👇🏼 love u to the moon and back ❤️

Likes

Comments

Har hänt så mycket roligt i helgen så kan inte låta bli att blogga. Hade en sån himla myskväll med Evelina och co i fredags. Så glad att jag har dom alltså. Igår så drog jag och Emilia en utgång som egentligen blev ganska spontan. Var länge sen jag skrattade så mycket som då, behövde verkligen det. Som sagt, människor som bjuder på sig själva är sååå roliga att hänga med! Slutade iallafall med att vi var på Big Bang för tjuvjakt skulle spela där, dock kollade vi inte alls på dom utan spelade bowling istället vilket jag inte ångrar haha och tjejerna vann med, kan inte bli bättre.
Idag så var vi uppe vid halv 8 och drog till ullared. Kanske inte det bästa valet i mitt liv att åka bakis till ullared.. haha men det har gått bra trots att vi varit väldigt övertrötta och flummiga. Men fick med mig mycket bra saker hem! Visar lite här nere från allt. Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej på er! Kors i taket va.. skulle bara säga att jag lever trots allt haha och visa mitt nya hår som Moa satt dit på mig! Älskar det. Ha det bäst!

Dessa 2 bilder visar typ hur man mår just nu hahaha orkar ej

Likes

Comments

Tänkte göra en liten throw back från 2 av de mest minnesvärda dagarna från detta år! Balen och studenten! Så förbered er för bildbomb.

Kom ihåg att jag fixade mig i flera timmar för att få till allt. Detta är ju en sån dag man vill att allt ska vara perfekt!

Sen har vi självaste studenten! Bästa dagen i ens liv säger dom ju, men jag vet ifan haha. Men en bra dag var det!!

Likes

Comments

Hej på er, har hänt lite den sist om man säger så. Kom ni ihåg att jag skrev att jag skulle rida hur eller hur även om det inte går egentligen? Det sket sig ganska rejält. Evelina och Nova var med i stallet igår och jag tog in både Safira och Balo från hagen, de brukar alltid gå jättebra. Men Safira tvärnitade helt plötsligt för en vattenpöl/för gäggigt medans balo fortsatte gå, så jag slets bak mot Safira och det var ganska obalanserat eftersom det var så gäggigt och då lyckas jag ju självklart dra i Balo så han går mot mig så jag ramlar mitt i en lerpöl och får hans ena framhov på min fot, han har även skor på sig.. och eftersom jag låg ner kunde jag inte göra så mycket utan skrek som ett as och viftade med grimskaften jag höll i. Så tillslut gick han ju bort men han stod ju i några sekunder.. hela foten bara darrade efteråt och Eve kom springandes haha. Så de där med ridning fick jag ju glömma. Men var ändå kvar trots en sån satans smärta, kunde knappt ens stödja på foten. Hästen väger ju så där ca 1 ton med.. kunde knappt köra hem heller för kunde ju inte trycka ner kopplingen med foten så använde hälen på något konstigt sätt men det gjorde så fruktansvärt ont.. så efter jag ätit hemma så åkte vi in till akuten då 1177 tyckte det. Läkaren var så jävla go asså.. skrattade ihjäl mig samtidigt som jag typ grät när han tryckte och klämde på foten. Så nuuuuu väntar jag på min skjuss som ska köra mig till akuten igen för ska röntga, ifall att det är något som är sönder. Men hoppas verkligen INTE det. Har för mycket roliga saker jag ska göra så foten bli bra nuuuu! 😢 så hoppas ni har det bättre än vad jag har.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu och har rast, är med småbarn idag och jobbar. Igårkväll så åkte jag in till stan, kollade på tvn och snackade och sen sov jag även där. Efter jobbet så ska jag till stallet och troligvis ska Evelina och Nova med. Hoppas det är uppehåll och inte så kallt heller. Men idag ska jag rida, vare sig det går eller inte! Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare

Likes

Comments