Header

Hello babes!
Denna vecka har gått så fort, det är redan fredag?? Inget jag klagar på! Denna dag har gått i ett, min morgon började hos min psykoterapeut och sedan vidare till gymmet för att köra ett andra pass med pt... kommer ha extrem träningsvärk imorgon haha. På eftermiddagen hämtade jag upp Moa och vi åkte och käkade mat, tog en runda på tuna park samt svängde förbi godisland och inhandlade fredagsgodis, som vanligt pladdrade vi på ändå tills jag släppte av henne hemma igen! Ska ta en dusch nu och sedan slänga mig framför idol med min stora godisskål!

Likes

Comments

Asså herregud, jag har blivit så himla onyttig och jag förstår inte hur?? Men antar att det har blivit så successivt, jag är sugen på godis och bullar HELA TIDEN och jag känner att detta måste få ett stopp. Så jag googlade runt lite idag och såg att man kan göra glass på banan och det var jag självklart tvungen att prova! Tillsatte även lite valnötter och kakao, vilket blev ganska gott. Denna glass blir definitivt ett alternativ för mig när jag blir sötsugen!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Denna morgon har jag plöjt igenom en hel drös med inredningsmagasin. Jag har blivit så inspirerad och ja, det är som när man tar ett chips och sen inte kan sluta äta, jag var tvungen att kolla igenom alla magasin vi hade här på övervåningen... helt besatt haha! Längtar verkligen tills den dagen jag flyttar hemifrån och får inreda mitt egna place, så länge får jag drömma vidare!

Likes

Comments

Denna dag har varit så extremt soft!
Tog sovmorgon och åt sedan min havregrynsgröt framför ett avsnitt av toppmäklarna innan jag begav mig mot gymmet. När jag kom hem fick jag äntligen tid till att läsa ut Fredrik Eklunds bok sälj! Kan utan tvekan säga att det är en av de bästa böckerna jag läst, så jäkla bra! Är så taggad på att läsa hans andra bok som han precis släppt med tanke på hur bra den första var!

Likes

Comments

Hej babes!

Idag var jag nästan uppe med tuppen och gjorde lite ärenden som jag tyvärr inte kan dela med mig utav här på bloggen än. Men det var skönt att gå upp tidigt, dagen känns ju betydligt längre när man inte sover borta halva dagen. Nu ska jag iväg och kick some ass på gymmet!

Puss & kram!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!
Måndag och ny vecka, vilket känns underbart. Ja ni läste rätt, jag har börjat älska måndagar? Men jag har fått ett nytt perspektiv på det, det är en ny start varje vecka och om veckan innan inte var så bra, kan ju denna vecka bara bli bättre eller om veckan innan var bra så är det en ny start att denna vecka kan bli ännu bättre. Därför har jag börjat älska måndag, samt att för varje måndag som går så är vi närmare 2018. Ett år som jag är väldigt taggad på men samtidigt inte vågar ha för stora förväntningar på!

Likes

Comments