View tracker

Just nu sitter jag på tåget och är på väg till Arlanda där ska jag möta upp Malin sen så kommer pappa och Malins dotter sen åker vi först till Göteborg sen därifrån vidare till London och i London så ska jag möta upp farmor sen åker pappa, Malin och Malins dotter någonstans i London och jag och farmor åker till vågat hotell och jag är såå taggad jag har längtat efter efter att få åka till London och nu så är den dagen här!
Det är sjukt!🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

igår så var jag med Ebba eftersom att hon fyllde år och då gick vi ut och passade på att ta några fina bilder jag kan slänga in bilderna här under

två av många fina bilder på Ebba

Likes

Comments

View tracker

igår var ju Gruse hos veterinären och det gick bra han hade haft inskränkt manke vilket har lett till sadel tvången men det skulle gå att fixa, sen hade han även lite låsningar i länden det hade han tydligen haft en längre tid men det är snart fixat sen hade han haft skador under varsin armbåge men det är sen han var väldigt liten innan dom vi köpte han av hade köpt han då han tyvär flyttat runt väldigt mycket för att ingen vågat hantera han så han har haft det ganska tufft men när dom vi köpte han av där hade han det lika bra som hos oss!

han är en ponny med hjärtat av guld, han älskar att hoppa och han är sjukt arbetsvillig!

bättre och snällare ponny får man leta länge!

min kämpe vi kommer klara allt ingen får skilja oss åt för tillsammans kommer vi nå toppen!

vi tar oss igenom allt så länge det är du och jag!

jag ångrar inte en sekund av mitt liv att jag tror på dig!

skit i vad alla tror för tror vi på varandra så tar vi oss dit vi vill!

Likes

Comments

Idag blev det att åka till min farbror så nu sitter vi i bilen på väg dit sen ska vi väll va där hela dagen och sen blir det väll bara hem och sätta sig vid datorn och ta det lugnt!
Man ser sååå många fina häst gårdar så jag vill bara åka hem och va med Gruse min lilla prins men han ska ju som sagt och till veterinären idag men det kommer gå bra!

Likes

Comments

jag är i Stockholm hos pappa och ska vara här till på fredag då ska vi åka till Sundsvall och åka skoter över helgen!

men idag har vi inte gjort så mycket vi har varit i en galleria och shoppat lite men imorgon är väll planen att vi ska åka till min farbror och hälsa på han och mina kusiner men vi vet inte ännu då pappa inte fått tag i han men vi får väll se annars så ska vi kanske åka till Solna och gå på mall of Scandinavia men vi ser väll!

Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik och tänkte snart hoppa in i duschen men jag lär ju blogga imorgon också och imorgon då ska mamma åka med Gruse till vetrinären och behandla han men det är inget allvarligt han har bra varit lite klantig och hoppat ner i diket och sträckt sig så han fått muskelbristningar men det blir bra bara han får bli behandlad!

men vi hörs imorgn!


Likes

Comments

Idag har jag fotat Lexie och Lycka!

så jag tänkte kasta in alla bilder här under

men nu ska jag och Emma iväg på bio!

Likes

Comments

Jag och Gruse ska kanske va med på en 2 dagars hopp Clinic för Ann-Katrine Carlsson den 23 april på hstables de blir spänande!
Då hoppas vi att Gruse sköter sig!
Jag har aldrig ridit på en Clinic förut men det går nog bra!

Likes

Comments

Vi kom till gran canaria igår och det är sjukt bra väder här!
Vi ska bada snart igen sen ska vi bara ta det lugnt

Likes

Comments

Att man kan sakna en häst så här mycket är sjukt jag vill bara skrika rätt ut att han ska komma tillbaka jag vill bara att han ska va en d-ponny!
Saknaden tar över nu jag kan inte koncentrera mig i skolan jag vill bara åka och hämta hem han!
Nu när han är i Gnarp så är de så jävla tomt jag pallar inte!
Jag kan inte sitta och jobba för det enda jag kam tänka på är när vi lastade magic och åkte med han till Gnarp alla tårar!
På lektionerna vill jag bara gråta men jag kan inte!
Magic var och kommer alltid vara en stor del av mitt liv!
Kommer aldrig glömma den ponnyn och allt han gjort för mig💗

Likes

Comments