Igår på ridningen fick jag Fire Star, min favvo häst!<3 Kommer inte komma en ny gissa hästen nästa vecka för att det är en röd dag den torsdagen. Men på fredag nästa vecka ska jag och min bästis hyra en varsin häst från stallet. Ni kan ju gissa vilken jag har valt.... japp precis Fire Star, och min bästis ska hyra Zeke.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänker börja med en sak som heter dagens gåta, då jag kommer lägga upp en gåta varje fredag som man får gissa svaret på fram tills Måndag. På måndagen kommer jag att avslöja svaret.

Gåta: Hur känner man igen en arbetslös lärare??



Likes

Comments

Jag har märkt att jag får trippelt så många fler sidvisningar än följare, så ni som går in på min blogg kan ni snälla följa mig också<3 Skulle betyda så mycket om min följare ökade! XOXO Wilma!<3

Likes

Comments

​Förlåt för dålig uppdatering. Jag lovar att jag ska bli bättre. Jag har inte vart så jätte aktiv den senaste tiden bara för att jag precis haft en rejäl halsfluss och öroninflammation. Kommer göra ett schema på vilka dagar jag kommer lägga upp nya inlägg. 

__Måndag______Tisdag_____Onsdag_____Torsdag_____Fredag_____Lördag____Söndag__

=|1-2  inlägg|===|0-1 inlägg|===|0-3 inlägg|===|1-3 inlägg|===|1-3 inlägg|===|0 inlägg|===|0 inlägg|==

Likes

Comments

Ni får gissa vilken häst jag får denna vecka!

Rochina Zeke Skyline

Oboy Blixten Frida

Paddy Loulou Hamilton

Ruth Jazz Donna

Firestar Melody Awania

Truxen Sulan Rossini

Bill Stella

Tårtan Jenny

Nästa gissa häst kommer nästa vecka eftersom att denna vart en vecka försen

Likes

Comments

Nu är äntligen alla nationella prov slut och ska ha världens bästa dag med de 3 bästa tjejerna i Sverige. Direkt efter skolan ska vi hem till av mina bästisar, Smilla, sedan ska vi åka till Monroes och äta, efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra men kommer säkert bli jätte roligt. Det som är roligast är att vi ska sova hos varandra och äta massor av chips, godis och Klaras chocolate chips (Klara är en av tjejerna). Hoppas ni också får en super bra dag så ses vi på måndag igen, kram Wilma!<3

Likes

Comments

OMG!! Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag fyller 13 år (fyller 13 den 24 maj).

Kram Wilmis!<3

Likes

Comments

Varannan torsdag kommer jag att lägga upp ett inlägg där ni kommer att få gissa vilken häst jag ska få. Eftersom att ni inte vet vilka hästar som finns på mitt stall så kommer jag att skriva det här:

Rochina                 Zeke                   Skyline

Oboy                     Blixten                Frida

Paddy                   Loulou                Hamilton

Ruth                      Jazz                   Donna

Firestar                  Melody              Awania

Truxen                   Sulan                 Rossini

Bill                         Stella

Tårtan                   Jenny

Likes

Comments

Hej!

Ska snart till Grönalund med klassen och vill lyssna på lite musik på vägen dit, så skulle ni kunna ge lite tips på olika låtar i kommentarerna. Kram Wilma!<3

Likes

Comments

Nu har jag gjort klart B2 och jag känner mig ganska säker. Om jag ska välja vilken som var lättast av de så var det nog B1. Detta inlägg skriver jag inte direkt efter B2 utan jag har haft lunch, idrott och en halv timmes rast emellan. Just nu har jag engelska men vi fick ha fritt för våran lärare är så snäll och sa att vi har haft tillräckligt med engelska för idag :)

Idag slutar jag 14.30. När jag kommer hem tror jag att jag ska äta mellis och sedan gå ut och hoppa studsmatta med syrran.

Imorgon direkt efter skolan ska jag ha ridning, vi slutar 14.20 och ridningen börjar 15.30. Och under den tiden ska jag cykla hem (10 min), byta om (2 min typ), äta mellis (5-8 min) och sedan åka till stallet (10 min). När jag är på stallet måste jag gå upp och hämta listan för att titta vilken häst jag ska ha (10 min). Efter det måste jag rykta och sadla den hästen (Kanske 20-30 min). Jag vara med min bästa kompis på ridningen (vi går i samma ridgrupp) men hon har brutit revbenen så hon kan inte komma. Det är hon som äger bloggen filippayouknow.

Jag tror att jag kommer få Billy imorgon på ridningen. Lite fakta om Billy: Tinker, 6 år, bråkig, envis och matvrak. Min fovorit häst heter Fire Star men brukar kallas för Fire/Fajer.

.

Likes

Comments