​Hej på er! (Om det nu är någon som läser haha)

Nu har jag varit såhär dålig igen och det har gått flera månader sedan jag skrev någon sist. Känner att jag inte riktigt har lärt mig än, men antar att det kommer. 

Det har inte hänt så mycket spännande sedan sist och det är kanske just därför jag inte har bloggat heller. Men nu ni, är det saker på gång igen. Det är inte vad som helst heller, utan en ny resa! Yippi vad kul det ska bli :)

Men det är tyvärr ingen varm och härlig solsemester som de flesta åker på, nej. Utan jag ska på träningsläger i Tjeckien i två veckor. Har kommit fram till att det nu blir min 6:e sommar jag åker på det här lägret, men skillnaden nu är att jag åker två veckor istället för en, och ska dessutom vara där en vecka själv utan föräldrar vilket jag inte varit förut. 

Våran flyg går imorgon bitti, tidigt... Men det ska nog gå bra. Det är jag, min lillasyster och min mamma som åker. Sen såklart massa andra åkare från våran klubb. För er som inte förstått det så är det ett konståkningsläger vi ska på haha, för både jag och min syster åker konståkning. 

Men nu tror jag faktiskt att jga måste gå och försöka packa klart, hur tråkigt det än är. Jag ska ta med mig datorn, men man vet ju aldrig hur bra internet kommer fungera. Precis som Italien resan så kommer jag vlogga, kanske inte varje dag men iallafall när vi åker dit och om vi ska göra någon speciellt. Jag hoppas att det blir bra och det brukar vara roligt att titta tillbaka på. 

Puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Känner att det har varit lite dålig uppdatering här nu, det ska det bli ändring på nu!

Det har hänt massa saker sen sist. Nu är vi i full gång med fysträningarna igen. Just nu tränar i fyra gånger i veckan och träningarna är 1 timme och 15 min. Det är ganska lagom och vi hinner faktiskt med en hel del. 

I helgen så var jag och några till från min grupp i Furudal på läger tillsammans med våran tränare. Bollnäs konståkningsklubb ordnade lägret och vi var inbjudna. Det var kul att få träna på is igen och med lite andra personer och nya tränare. Vi tränade tre timmar på is på Lördagen plus ett fys, och två timmar is på Söndagen plus ett fys. Vi bodde i stugor på campingen och åt pizza där vi kvällen. Riktigt bra helg rättare sagt!

Om allt går som det ska nu så ska vi tillbaka till Furudal igen om lite mer än två veckor på ett till helgläger. Men jag fick veta idag att de måste reparera isen, så risken finns att det inte blir något... Men jag håller tummarna. 

Ska bli lite mer update här nu lite oftare, får se hur det går egentligen ;)

Likes

Comments

​Vi filmade hela våran Italien resa som vloggar och det finns redan tre stycken delar uppe på youtube som ni kan titta på om ni vill. Jag hade jätteroligt när vi filmade dem även om det inte blev jättebra hela tiden. 

Likes

Comments

Det var ju ett tag sedan vi kom hem från Italien nu, men känner att jag vill dela med mig av lite bilder ändå. Alla bilder är mina egna som jag har tagit. Har dock tagit de flesta med min iPhone så därför inte den bästa kvalitén.

 Det är bilder på de fina bergen coh skidbackarna, mysiga gator och fina byar som vi åkte igenom och lite bilder på oss! :)

Likes

Comments

Jag fick påsklov redan igår och det känns verkligen välbehövligt! Har idag även gjort mitt sista konståkningspass på över en och en halv vecka. Det känns både skönt och lite tråkigt.


Imorgon så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt sen ska vi äta middag hemma hos farmor och farfar. Sen måste jag bara packa det sista för på lördag så smäller det! Då åker vi nämligen till Italien. Vi ska åka skidor och snowboard i norra Italien i alperna. Vi flyger till Bergamo och får sedan åka bil ca 1 timme för att komma till Ponte DI Lengo, byn där vi ska bo. Vi ska åka dit med en annan familj också och det ska bli jätteroligt! Jag har aldrig varit i alperna förut så ser väldigt mycket fram emot att åka dit.

Vi ska vara där i en hel vecka och kommer att filma hela resan.

Här kommer lite bilder på hur det ser ut där vi ska bo och åka skidor.

Likes

Comments

Igår hade vi friluftsdag i Romme Alpin där vi åkte skidor hela dagen. Trots att alla gymnasieskolor i Borlänge hade friluftsdag samtidigt så var det väldigt lite folk. Vi behövde knappt stå i kö någonstans vilket var skönt. Det var bara att åka precis så mycket man ville. Vädret var faktiskt också över förväntan. Det var några plusgrader så det var lite mjukt i backarna men man kunde åka hela dagen ändå utan problem. Vi passade också på att äta våffla och sitta ute på terrassen och äta. Super mysigt!

Likes

Comments

Idag så hade vi våran årliga show och uppvisning. Årets tema var "Tidsmaskinen" dör vi gjorde olika program från olika tildsperioder under historien. Men hjälp av en tidsmaskin reste vi genom allt från big bang till nutiden. Min grupp hade nummer som Vilda Västern, Grottmänniskor, Egypten och Nutiden. Det var en väldigt rolig show med mycket bra program. Så roligt när vi gör sådana här saker tillsammans hela klubben, stora som små. Det blir något alldeles extra och jättehärlig stämning. Här kommer lite bilder på mig och min grupp, samt några bilder från programmen :) Ser ni vad vi ska föreställa?

Alla åkarna brukar även få en ros som tack för att vi var med. Här är min och min systers fina rosor.

Alla tränare fick även ett bio presentkort som tack av klubben, jättesnällt!

​Till sist så fick jag en jättegullig present av en hel grupp som jag har varit tränare åt väldigt mycket nu under våren. Fick en fin blomma med ett kort och även lite fudge. Hur snällt som helst av dom och det hade jag verkligen inte förväntat mig.  Fina åkare! 

Likes

Comments