Hörni!
Att detta skulle ta och bli ett av dem längsta "breaken" hade jag inte väntat mig!
Dock står mycket till grund varför det blev som det blev
Jag har tagit ett stort beslut genom att avsluta hos min Psykolog efter ett år hos han vilket lett till att jag äntligen får stå på egna ben och än så länge så har det gått bra!
Jag har haft en stor mängd arbete i skolan vilket gett upphov till en väldans mycket stress!
Trots allt Mår jag så himla bra och kan ta vara på livet och det som komma skall!
Har en massa Skoj nästa vecka, bland annat besöker jag en av Kalmar Gymnasieskolor och sedan Den efterlängtade Stockholmsresan m Riksdagsbesök & Musikal men det är då!
Nu är det tänkt att jag ska varva ner och Analysera & Reflektera kring alla intryck som uppkommit denna fullspäckade vecka och njuta av December vädret!

Hörni!Ha en superfin Kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Underbara Ni!
Just nu sitter jag fastklistrad vid datorn och är i full gång med Biologi-Uppsats och laddar upp med Nocco Skumtomte!

Tankarna Varvas med ångest över alla dessa komplex över mitt utseende, allt jag vill är att någon dag kunna acceptera mig för den jag är!

Livet med Ätstörningen har fan vart kämpig men när jag tänker tillbaka till allt som hänt under dessa 2 åren och kan inte annat än vara stolt över mig själv att jag kommit så långt i både den fysiska men även mentala biten!

Från att rasat 30 kilo till att bli inlagd På dagvård flera ggr! Näringsbrist och Daglig ångest! Det är på något sätt ofattbart att förstå, att JAG blev inlagd för jag inte ville
Äta!
Jag trodde inte heller Att lukta ammoniak och ständigt frysa en varm sommardag var något konstigt!
Trots hur många blodprov jag fick Ta som visade Näringsbrist & varningstecken!
Började jag äta?NEJ

Men Nu 2 år senare har jag en förståelse över vad jag kände där och då
Samtidigt vet jag att det inte varken är att äta eller rycka upp sig


jag skriver detta är för att få en bild av hur det vart och kan inse att det jag var för 2 år sedan är inte värt att backa tillbaka till!
Skrivandet är för mig den bästa bearbetningen i tillfrisknandet och accepterandet!

Kramis-ar!

Likes

Comments

För Mig är Välmående Lika Viktigt på utsidan som Insidan!
Jag ger näringen som får min kropp att må bra och Omger mig med människor som gör mig till mitt bästa jag & får mig att må bra!
Jag tillför dagligen produkter till min kropp som får den Att må bra inifrån & ut! 💋
Mitt Nya Armband från #goodbalance är inte bara Läcker utan har positiva Effekter på Kroppen! 👌🏻Bandet Innehåller nämligen negativa joner vilket har Positiv effekt på din hälsa! Bättre sömn, ökad styrka & mer energi är bara några utav dom!🙌🏼
Vill du oxå ha ett? använd då rabattkoden "wilmaaxelsson" för 10% rabatt! ☀️💋

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

Girls! Jag har gått ihop med Elsa&Rose och vi erbjuder nu 15% rabatt på någon av deras bikini från Elsa&Rose.com! Använd bara koden " WILMAA15" vid kassan för att få din rabatt. Check it out!

Likes

Comments

kan vi ta en minut för kolla in detta mellanmål! Jag är oerhört dålig på att främst lägga tid & energi för min matlagning vilket är så tråkigt eftersom hur bra det egentligen kan bli! Pinterest är min största källa till inspiration vilket jag tog del utav idag! Resulterade i gudomligt god fruktsallad samt Gurkmejashot & tillhörande 1 kokt ägg.

Likes

Comments

Hej på er! Om ni undrat vart jag tagit vägen så är jag i Värmland och har tagit lite semester från bloggen vilket behövdes. Jag har varit sååå trött efter att jag väl valde att koppla bort lite så det var som sagt behövligt. I torsdags åkte jag, Mamma och Min bror till Värmland för att fira Midsommar med familjen. Vi möttes av superfint väder vilket man uppskattar extra mycket kring midsommar.

I fredags morse gick vi på promenad med kusinerna, vi skulle hitta blommor till våra kransar! Vi hittade massor med fina blommor....Att göra kransen var ju dock lättare sagt än gjort.
Sen var det midsommarlunch innan det var dags för att röra sig mot byns midsommarfirande

På lördageftermiddag besökte vi mysiga Sjötorp vilket är Ett slussområde inom Göta Kanal!Sedan bar det iväg till Norrqvarn där kusinerna fick Leka i Miniaturen av Göta kanal!
Efteråt Avnjut Vi glass i sommarsolen med blicken Över Båtarna som slussade!

Likes

Comments

Det är okej att vara vem du är.

Ju djupare ner jag drogs ner i min ätstörning desto mer skämdes jag över vem jag var. Jag var rädd att andra skulle döma mig så jag gömde delar av min personlighet som jag trodde var ovärderlig. Detta gjorde mig ivrigt olycklig och stärkte min låga självkänsla. Jag har blivit mer självsäker med mig själv genom behandlingen. Jag började tillåta mig själv att prata och framförallt skratta.

Min nivå av lycka steg väsentligt när jg sakta började bli bekväm i min hud. Skäms inte över den du är.!

Det är okej att släppa taget om människor.

Jag fann att en del av anledningen till att jag skämdes över mig själv var att jag påverkades av negativa människor i min omgivning. Dessa människor hade en konstant negativ attityd och dömde andra något enormt, vilket fick mig att känna mig obekväm i att vara mig själv. En av de saker jag började göra efter att startat behandlingen var att begränsa min tid med dessa människor. Jag klippte dem inte helt ur mitt liv. Men jag såg till så jag endast träffade dem några ggr i månader och när jag gjorde de såg jag till att hålla starka gränser.

Din personliga tillväxt påverkar andra

När jag blev sjuk påverkades min relation till andra oerhört.Vi kommunicerade på ett sätt som vi aldrig gjort förutom och oftast inte allts.Jag blev onåbar. Jag insåg att min relation till andra blommade efter att jag började jobba på mig själv. De hjälpte dem också att öppna sig och vara mer bekväm runt mig.

Förändring tar tid

Min tillväxt har varit en kamp. Den gamla klichén av två steg framåt, ett steg bakom är sant. Du kommer inte ändra dina gamla vanor på en dag. Dina negativa vanor har varit där i flera år. De är inristade i dig.

Det tar tid att ändra sina gamla vanor till nya positiva men ge inte upp när saker är tuffa och du känner dig misslyckad.

Likes

Comments

1.Galeophobia

Galeophobia står för fobi för hajar och det är vad jag lider av och har gjort sen liten. Jag undviker att bada i offentliga pooler, sjöar & hav samt att besöka akvarium finns inte en chans. Likaså att promenera vid strandkanter ger obehag & rädsla. Pinsamt nog undviker jag att se Hitta nemo pga den oerhört verklighetsbaserad vithajen(cringe)..

2.Asmr

Asar står autonomiskt sensoriskt meridiansvar och kan beskrivas som ljud som ger ett lugnande välbehag. De kan till exempel vara på en person som sitter och viskar positiva affirmatoner, någon som river naglarna mot ett bord eller ljudet av en människa som äter. Detta kan uppfattas som lite märkligt men det botade min ångest, gjorde mig mer avslappnad och gjorde att jag mådde bra.

3.Klor 

Jag hatar badhus, jag hatar vatten och den distinkta doften av klor på min hud som verkar omöjligt att tvätta bort.

4.tvångstankar

Jag lider utav flera tvångstankar och många av dem inte märks och en av dem som utmattar mig något enormt att tvinga sig till att räkna varenda steg man tar. Det utmattar mig något enormt eftersom en tvångstanken är svår att kämpa emot. Anledningen till dessa tankar skulle jag tro vara följder av min ätstörning.

5. Stronger
 

Jag har upplevt saker i mitt liv! visa jobbigare än andra men Jag kan inte slösa tid på att tycka synd om mig själv & önska efter ett bättre liv. Jag ser inte misslyckande som en anledning till att ge upp. Att vara stark betyder inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.

Att vara stark är inte att alltid orka skratta eller vilja mest. Att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

6.Tandläkaren

Jag älskar att gå till till tandläkaren!Ja, det är sant! kan inte förstå hur man kan vara rädd för, avsky och anse att det är det värsta som finns. Älskar att låta tänderna bli ompysslade.

Likes

Comments