Hej på er, jag tycker det är väldigt jobbigt att jag inte kan blogga varje dag, nu blir det ju väldigt sällan tyvärr.
Men jag hoppas att allt är bra med er, jag mår väldigt bra, det gör jag.
Lovet är ju tyvärr slut snart vilket är synd för har varit så skönt, det var exakt det jag behövde. Men jag är absolut redo för skolstarten faktiskt.

Hoppas nyår var bra för er, den var perfekt för mig. Kan berätta lite smått.
Johan kom till mig på fredagsnatten, en kille jag träffade då, och vi tog sen buss och tåg på lördagen för att fira i Karlshamn med mina vänner. Han kände verkligen ingen men han trivdes riktigt bra och kom överens med alla.
Festen va väldigt rolig och det hände en väldigt rolig sak för mig vid tolvslaget som också va väldigt ovanligt.
Jag och Johan stod vid raketerna och jag fick såklart min nyårskyss. Alla sa till mig denna kvällen att jag skulle får en överraskning vid tolvslaget. Johan frågade mig om jag ville ta nästa steg och blir tillsammans då.
Jag blev väldigt chockad först för har faktiskt aldrig haft ett förhållande förutom när man va jätteliten, jag sa såklart ja.
Vårt datum är nu 1/1-2017. 💏
Johan är en underbar kille verkligen och har aldrig känt så för någon som jag gör för honom. Samtidigt är jag tyvärr väldigt rädd för kärleken. Den kvällen när han frågade mig så grät jag extremt mycket. Allt va nästan lycka, jag var väldigt glad men sen samtidigt var det en liten del som handlade om rädsla.
Jag är extremt rädd för kärleken, att blir sårad, att blir lämnad av någon man älskar.
Man kan tyvärr inte tänka så, du lever EN gång, den tiden ska du hinna blir kär, älskar någon, trivas med någon. Och sen om det skiter sig, okej, du mår skit, men då har du ändå upplevt något som du tyckte var underbart.
Jag har aldrig varit kär, aldrig haft starka känslor för en kille. Johan är verkligen den första jag tycker om så mycket, absolut inget känns fel med honom. Jag håller verkligen tummarna för oss.
Jag är rädd men det är inte värt att sitta och vänta tills rädslan är borta för du måste uppleva det för att veta.

Ni får har det så bra så hörs vi,
Kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments