Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på älskade Justin Bieber. Han är en av de bästa jag vet. Hans röst är helt otrolig, kan lyssna på hans låtar om och om igen, de har betydelse och älskar allt med hans låtar.
Det som gör att jag tycker om han så mycket är också på grund av att han har sånt stort hjärta och ger verkligen kärlek till alla. Jag har suttit idag och kollar på massa klipp med honom och han ger så mycket kärlek. Han lägger tid på att träffa sina fans, vilket inte jättemånga heller gör. Han är ju en väldigt stor artist vilket gör att det kanske är svårare att träffa fans men han lägger ändå tid på det. Älskar det.
En av min största drömmar är verkligen att träffa honom, jag vill åka till hans konserter men då vill jag också har VIP. Visst man blir glad även hur långt bak man än stå. Men tänk att typ står allra längst fram och tänk även att får träffa honom och kunna snacka med honom? Vilken känsla ändå. Hade varit så härligt. Hela han är verkligen perfekt. Han är så fruktansvärt snygg, vacker, fin, söt. Hans ögon är helt otroliga, hans leende, klädstil, allt.
Älskar att han har sånt stort hjärta och ger så mycket kärlek. Grattis till hans familj, att de har en sån underbar människa.
Justin ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments