Mitt boende har tyvärr inte gått så bra för mig. Vi har inte hittat något än, vi har sökt några lägenheter men inte fått något svar tyvärr. Jag har mått väldigt dåligt och haft en väldigt jobbigt tid men gjort det bästa jag kan.
Jag bodde hos Maja för att jag inte kan pendla härifrån, men sen bestämde jag med mina föräldrar att jag skulle flytta hem och pappa erbjöd sig att köra mig till en viss hållplats för att jag ska kunna ta bussen. Det va väldigt skönt att bo i Karlshamn, men sen va det samtidigt en jobbig tid för mig, jag tänkte på min familj hela tiden, saknade de så extremt. Nu tänker ni säkert " men hur ska du då kunna flytta själv till lägenhet"?. Jo, att jag mådde så dåligt va på grund av att jag har inte varit hemma alls mycket och umgås med min familj som man ska, jag va ovän med de en hel del av sommaren, och då fick jag sån grov ångest när jag bodde hos Maja för att jag inte har lagt den tiden man ska på familjen.
Nu är jag hemma och känns så skönt, förutom detta med internet men det ska vi fixar ändå.
När jag flyttar själv sen så har jag ändå kunnat lägga mer tid på familjen, det är så jag känner.
Det är fortfarande väldigt jobbigt, jag får pendla rätt mycket men jag gör allt för skolan. Det är väldigt surt att det inte har hänt något med lägenhet än, men det har börjat går framåt iallafall.
Som sagt, inget boende än, jag kämpar riktigt mycket nu, alla gör så mycket man kan för att fixa detta. Bara att hålla tummarna.
Men annars mår jag super, det går perfekt i skolan och trivs så sjukt bra.

Har det så bra än så länge, kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, så sjukt längesen nu verkligen. Som ni ser, uppdateringen är jättedålig nu tyvärr. När jag flyttade hem så blev det krångel med internet vilket är svårt med att blogga då.
Tycker det är så synd för älskar detta, men kommer verkligen inte sluta, bara att det blir lite såhär ett tag.
Hoppas allt är bra med er, allt är bra mig faktiskt. Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det går för mig med boende och allt + min känslor, hur jag mår.
Glöm inte läsa, kommer närsomhelst.
Kram på er

Likes

Comments

Hej på er,
Det kommer tyvärr inte blir så mycket bloggande nu ett tag framåt, ska flytta hem idag och vi har inte fixat internet än, men vi ska fixa det närsomhelst på grund av att jag måste har det.
Ska verkligen försöka blogga ändå så mycket som möjligt så fort det går, men ville berätta så ni vet varför det kommer vara dåligt uppdatering.

Kram på er

Likes

Comments

Jag skulle egentligen har flyttat hem idag men det blir nog imorgon istället.
Anledningen till att jag ska flytta hem nu är för att det blir så mycket krångel med ekonomin när inte CSN har svarat än.
Jag ska bo hemma ett tag bara tills vi har fått tag i en lägenhet. Längtar extremt mycket tills allt fixar sig, kommer blir så skönt. Allt detta med boende skadar bara mig tyvärr, jag tänker på det så mycket hela tiden vilket är extremt jobbigt och har gjort att jag tror inte på att något kommer att lösa sig. Nu känner jag att det lutar väldigt mycket framåt vilket är skönt. Man ska verkligen inte ge upp när det är något man vill, men det kan också blir för mycket vilket gör att man inte orkar lägga mer energi på det och låtas mår bra när man egentligen inte gör det.
Det ska blir väldigt skönt att flytta hem ett tag till familjen, saknar de verkligen hela tiden, men det kommer också blir konstigt att inte bo med Maja och hennes familj. Men detta är det bästa känner jag.

Det är härligt att allt håller på att lösa sig för då kommer jag inte har denna dåliga klump i magen hela tiden.

Säger godnatt och ni får sova gått, kram på er

Likes

Comments

Hej på er,
Dagen igår blev väldigt lång, va uppe ända till sex i morse och vaknade halv två idag.
Gårdagen blev bra, vi skulle egentligen till en fest utanför Bromölla men vi missade tåget.
Vi va hos Issa först, jag, Maja och Isabelle. Vi fyra satt och drack och lyssnade musik, hade det väldigt kul, gjorde goda drinkar med.
Sen åkte vi till en annan fest, och sen så skulle vi till Bromölla men missade då tåget. Vi blev kvar där en stund, sen åkte vi till donken och träffa andra folk. Kvällen va bra, nu har vi fixat frukost och kollar på ex on the beach.

Hoppas ni hade en bra lördag, kram på er

Likes

Comments

Godmorgon,
Vaknade ungefär vis tolv idag, va uppe rätt länge igår för låg och kollade på paradise hotel.
Nu har jag baea slappat i sängen en timme och kollat lite på idol, älskar. Liam är ju då min favorit där inne, tycker alla är superbra men Liam är något mer + väldigt läcker. ;)
Ska äta frukost nu och sen ska nog vi planera dagen. Tiden går alltid så snabbt så måste planera i tid.
Hör av mig senare, kram

Likes

Comments

Hej på er,
Min helg blev inte som den skulle denna gången heller haha. Jag stannade kvar denna helgen och på söndag hämtar mamma och pappa mig och då ska jag flyttar hem igen, jag ska fortfarande flytta till Karlshamn men ska bo hemma tills jag får lägenhet. Jag kan inte egentligen pendla men pappa får köra mig till en busshållplats, kommer blir rätt jobbigt ibland för behöver stiga upp typ halv fem eller fem. Men skönt att får bo med familjen igen ett tag iallafall.
Idag är vi bara i Karlshamn, har fikat, varit i hannahs lägenhet och nu är jag hos Maja. Maja är men en kompis och äter. Vet inte riktigt hur dagen se ut imorgon men fest blir det på kvällen iallafall, Sölvesborg vad det ser ut som nu. Så tagga till det nu.

Hörs snart, Kraam

Likes

Comments

Hej på er, idag har det inte hänt något speciellt, vi fikade efter skolan med Simon och Robin och sen kom lite folk. Det vad mys som vanligt.
Hur min helg ser ut är oklar. På lördag ska jag iallafall åka till min syster med mamma och de och äta middag och umgås med de. Vet inte om jag åker hem imorgon eller på lördag, bestämmer mig för det imorgon.

Det kommer att komma ett inlägg om det "stark" men har inte kommit så långt med det men ska verkligen försöka göra det i helgen.
Det handlar mycket om min känslor och tankar just nu, så ni vet också varför det inte har blivit så extremt mycket bloggande, kommer blir bättre snart, hoppas det.

Tänkte försöka sova snart, är dock inte riktigt trött än men får väl ändå försöka för att jag ska ha tillräckligt med energi imorgon i skolan.

Säger godnatt och sov gott.

Kraam

Likes

Comments

Min dag blev helt annorlunda än vad jag hade tänkt. Min dag skulle då vara att jag skulle bara ligga hemma och ta det lugnt, sen ringer Maja och frågar om jag kan komma in till Karlskrona för hon va där, vad tror ni jag sa? Jo, ja såklart.
Va helt ofixad, hade lite smink, fick sätta upp håret i en tofs sen gå fort till tåget, kände mig inte speciellt fin idag, men ändå haha, träffade Rasmus och Dogge där sen kollade vi lite i affärer, tog sen tåget hem. Nu ligger vi i sängen och ska snart sova.
Imorgon skola igen då såklart och sen efter skolan ska vi fika med Simon och Robin, ska blir mys.

Vi hörs imorgon, förlåt för uppdateringen, men har varit så mycket med allt, boende, tänkande, skola och allt, men försöker så gott jag kan.

Godnatt och sov gott.

Likes

Comments

Hej på er,
Igår va det väldigt dålig uppdatering, förlåt för det. Igår efter skolan åkte jag hem till familjen vilket va väldigt mycket, la mycket tid på min lillasyster, har saknat Henne så sjukt mycket.

Just nu sitter jag i sängen och ska plugga, det blir att ta det lugnt denna dagen bara.

Kommer fler inlägg sen, kram på er

Likes

Comments