Hej på er, jag tycker det är väldigt jobbigt att jag inte kan blogga varje dag, nu blir det ju väldigt sällan tyvärr.
Men jag hoppas att allt är bra med er, jag mår väldigt bra, det gör jag.
Lovet är ju tyvärr slut snart vilket är synd för har varit så skönt, det var exakt det jag behövde. Men jag är absolut redo för skolstarten faktiskt.

Hoppas nyår var bra för er, den var perfekt för mig. Kan berätta lite smått.
Johan kom till mig på fredagsnatten, en kille jag träffade då, och vi tog sen buss och tåg på lördagen för att fira i Karlshamn med mina vänner. Han kände verkligen ingen men han trivdes riktigt bra och kom överens med alla.
Festen va väldigt rolig och det hände en väldigt rolig sak för mig vid tolvslaget som också va väldigt ovanligt.
Jag och Johan stod vid raketerna och jag fick såklart min nyårskyss. Alla sa till mig denna kvällen att jag skulle får en överraskning vid tolvslaget. Johan frågade mig om jag ville ta nästa steg och blir tillsammans då.
Jag blev väldigt chockad först för har faktiskt aldrig haft ett förhållande förutom när man va jätteliten, jag sa såklart ja.
Vårt datum är nu 1/1-2017. 💏
Johan är en underbar kille verkligen och har aldrig känt så för någon som jag gör för honom. Samtidigt är jag tyvärr väldigt rädd för kärleken. Den kvällen när han frågade mig så grät jag extremt mycket. Allt va nästan lycka, jag var väldigt glad men sen samtidigt var det en liten del som handlade om rädsla.
Jag är extremt rädd för kärleken, att blir sårad, att blir lämnad av någon man älskar.
Man kan tyvärr inte tänka så, du lever EN gång, den tiden ska du hinna blir kär, älskar någon, trivas med någon. Och sen om det skiter sig, okej, du mår skit, men då har du ändå upplevt något som du tyckte var underbart.
Jag har aldrig varit kär, aldrig haft starka känslor för en kille. Johan är verkligen den första jag tycker om så mycket, absolut inget känns fel med honom. Jag håller verkligen tummarna för oss.
Jag är rädd men det är inte värt att sitta och vänta tills rädslan är borta för du måste uppleva det för att veta.

Ni får har det så bra så hörs vi,
Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej på er, det va väldigt längesen nu, det finns en sak som jag vill berätta som jag har på tankarna hela tiden.

Förra veckan följde jag med Nadja till sjukhuset och så satt vi i väntrummet och det var väldigt mycket folk på grund Av att det va drop in.
Alla i detta rum såg väldigt nere ut men sen kommer det en lite pojke in med vuxet sällskap såklart. Denna pojk hade en nalle som va en apa och han tryckte på apans fot och då började apan skratta och prutta, gissa vad som händer då? Heeeela detta väntrummet med människor som va nere började ler och skratta, på grund av denna lilla kille.
Jag ville verkligen går fram och ger han stor bamsekram, han va så otroligt söt.
Att en sån liten kille kan får ett helt rum att le och skratta, den känslan tog verkligen mig.

Jag såg även denna pojken en dag efter på ett fik och då börjar han pekar på mig och säga något till sin mamma, jag tror han kände igen mig väldigt mycket. Så fort jag såg han fick jag en sån känsla, för denna pojken spred verkligen glädje och det gjorde mig så glad.

Likes

Comments

Godmorgon på er,
Som ni vet så blogga jag ibland vilket blir väldigt sällan nu tyvärr.
Tänkte berätta för er hur allt ligger till för mig nu.
Jag letar ju då efter ett boende i Karlshamn eller utanför för jag kan egentligen inte pendla. Jag kollade på en lägenhet och jag fick typ den men sen krånglade sig allt med det så det blev ej av. Jag blev väldigt ledsen och va extremt nere. Jag har kämpat i två månader och vill att allt ska lösa sig.
Jag har snackat med mamma och pappa om detta och jag kan ju fortsätta bor hemma men då får ju pappa köra mig ibland eftersom att det annars inte går ihop med tiderna, men pappa vill verkligen det för han vill att jag ska bor hemma.
För ungefär 1-2 veckors sen va jag extremt negativ och såg tyvärr inte framåt, jag sa till min mentor att om inte allt löser sig snart kommer jag hoppas av för detta ta all min energi vilket lärarna också ha märkt och sagt. Men när jag satt och pratade med mina underbara föräldrar så såg jag bara framåt, försöker vi fixa med allt som behövs för mig så kommer jag faktiskt bor hemma.
Pendlingen ta också energi men jag gör allt för skolan, jag har drömmar framför mig och varför ska jag sumpa de?
Klart jag vill bor hemma och att bo själv hade inte varit dåligt liksom.
Men jag vill även bor hemma med min familj och Därför ska vi lösa det.
Eftersom jag även inte har lagt den tiden man ska på att umgås med sin familj så är det verkligen skönt när man tänker på det. Jag vill bor med min familj. Vill lägga all tid jag kan på att vara med de, familjen betyder allt och utan de hade jag redan sjunkit till botten.

Det är bara att ser framåt och vara positiv.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på älskade Justin Bieber. Han är en av de bästa jag vet. Hans röst är helt otrolig, kan lyssna på hans låtar om och om igen, de har betydelse och älskar allt med hans låtar.
Det som gör att jag tycker om han så mycket är också på grund av att han har sånt stort hjärta och ger verkligen kärlek till alla. Jag har suttit idag och kollar på massa klipp med honom och han ger så mycket kärlek. Han lägger tid på att träffa sina fans, vilket inte jättemånga heller gör. Han är ju en väldigt stor artist vilket gör att det kanske är svårare att träffa fans men han lägger ändå tid på det. Älskar det.
En av min största drömmar är verkligen att träffa honom, jag vill åka till hans konserter men då vill jag också har VIP. Visst man blir glad även hur långt bak man än stå. Men tänk att typ står allra längst fram och tänk även att får träffa honom och kunna snacka med honom? Vilken känsla ändå. Hade varit så härligt. Hela han är verkligen perfekt. Han är så fruktansvärt snygg, vacker, fin, söt. Hans ögon är helt otroliga, hans leende, klädstil, allt.
Älskar att han har sånt stort hjärta och ger så mycket kärlek. Grattis till hans familj, att de har en sån underbar människa.
Justin ❤️

Likes

Comments

För en eller två veckors sen fick vi styla, vi skulle göra en uppsättning. Vi fick välja själva vilken och leta reda på hur man gjorde, så alla gjorde olika.
Jag valde en väldigt enkel men väldigt fin.
Jag började med att locka hela håret, sen flätade jag två utvakade flätor till ungefär mitten där jag sen sätter fast flätorna med spännen. Jag sätter bara upp håret i en slarvig boll sen, då lockarna gjorde mycket.
Jag kunde dock tuperat håret för att det skulle får mer volym vid flätorna så det inte är så platt där, som ni ser på bilden. Liksom mer volym.

Blev nöjd, väldigt enkel och fin frisyr.

Likes

Comments

Idag är det torsdag, veckan har gått så snabbt, redan fredag imorgon liksom. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan verkligen.
Igår åkte jag till min syster som bor i Åseda i Småland och ska vara här tills lördag.
Igår blev jag så sjukt glad och kunde slappna av i kroppen, en del iallafall. Mamma ringde mig och berättade att kille som har en av lägenheterna jag har sökt ringde mamma och sa att vi kunde komma och kolla på lägenheten. Blev så glad, har sökt lägenheter men inte fått något svar förutom denna nu.
Han berättade för mamma att det va väldiga många i kö men han hade tänkt på mig direkt på grund av att jag hade varit så trevlig när jag har skrivit till han och vilken situation jag sitter i.
På söndag ska jag kolla på lägenheten, i Mörrum ligger den, hoppas verkligen jag får den. Allt kommer går så mycket bättre för mig då och kommer äntligen kunna slappna av och mår bättre igen. Inte har denna oro i kroppen.
Så glad är jag. Jag ska berätta allt för er om det när jag vet själv.

Idag har jag varit väldigt seg, vi har bara slappat hela dagen, vilket också är skönt. Blev en lång natt för oss igår, spelade kort väldigt länge. Men det va mys iallafall.
Ikväll blir det nog film mys bara. Morgondagen ska blir rolig, den får ni höra om mer imorgon. Kram på er

Likes

Comments

Hej på er godingar,
Ja, det har har inte blivit något bloggande för mig direkt, jag kommer verkligen inte sluta med det helt, det är bara denna tid som är jobbigt med allt. Hoppas allt löser sig snart.
Saknar verkligen bloggandet, är så van vid att göra ett inlägg varje morgon och varje dag och kväll men tyvärr har det inte blivit så. Jag älskar att blogga, verkligen, brinner för det. Det är nu som mest som jag borde blogga egentligen. Att skriva ut sina känslor hjälper än mycket. Det är nu som alla mina känslor och tankar bara flyger överallt. Oro hela tiden, stress, trötthet, huvudvärk varje dag. Tyvärr kan vissa tider blir så för oss. Jag är en glad människa som alltid vill sprida glädje till alla. Jag är så chockad själv med hur jag har är nu. Har blivit så känslig, gråter för ingeting, ångest för allt. Blir argare mycket lättare, asså det är allt med denna tid som gör det men det är jobbigt. Vill inte att något ska behöva förstöra min skolgång, jag håller tummarna varje dag att allt ska lösa sig, det är bara att tänka framåt.

Kram på er

Likes

Comments

Mitt boende har tyvärr inte gått så bra för mig. Vi har inte hittat något än, vi har sökt några lägenheter men inte fått något svar tyvärr. Jag har mått väldigt dåligt och haft en väldigt jobbigt tid men gjort det bästa jag kan.
Jag bodde hos Maja för att jag inte kan pendla härifrån, men sen bestämde jag med mina föräldrar att jag skulle flytta hem och pappa erbjöd sig att köra mig till en viss hållplats för att jag ska kunna ta bussen. Det va väldigt skönt att bo i Karlshamn, men sen va det samtidigt en jobbig tid för mig, jag tänkte på min familj hela tiden, saknade de så extremt. Nu tänker ni säkert " men hur ska du då kunna flytta själv till lägenhet"?. Jo, att jag mådde så dåligt va på grund av att jag har inte varit hemma alls mycket och umgås med min familj som man ska, jag va ovän med de en hel del av sommaren, och då fick jag sån grov ångest när jag bodde hos Maja för att jag inte har lagt den tiden man ska på familjen.
Nu är jag hemma och känns så skönt, förutom detta med internet men det ska vi fixar ändå.
När jag flyttar själv sen så har jag ändå kunnat lägga mer tid på familjen, det är så jag känner.
Det är fortfarande väldigt jobbigt, jag får pendla rätt mycket men jag gör allt för skolan. Det är väldigt surt att det inte har hänt något med lägenhet än, men det har börjat går framåt iallafall.
Som sagt, inget boende än, jag kämpar riktigt mycket nu, alla gör så mycket man kan för att fixa detta. Bara att hålla tummarna.
Men annars mår jag super, det går perfekt i skolan och trivs så sjukt bra.

Har det så bra än så länge, kram på er.

Likes

Comments

Hej på er, så sjukt längesen nu verkligen. Som ni ser, uppdateringen är jättedålig nu tyvärr. När jag flyttade hem så blev det krångel med internet vilket är svårt med att blogga då.
Tycker det är så synd för älskar detta, men kommer verkligen inte sluta, bara att det blir lite såhär ett tag.
Hoppas allt är bra med er, allt är bra mig faktiskt. Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det går för mig med boende och allt + min känslor, hur jag mår.
Glöm inte läsa, kommer närsomhelst.
Kram på er

Likes

Comments

Hej på er,
Det kommer tyvärr inte blir så mycket bloggande nu ett tag framåt, ska flytta hem idag och vi har inte fixat internet än, men vi ska fixa det närsomhelst på grund av att jag måste har det.
Ska verkligen försöka blogga ändå så mycket som möjligt så fort det går, men ville berätta så ni vet varför det kommer vara dåligt uppdatering.

Kram på er

Likes

Comments