Idag har det varit en riktigt hektisk dag! Egentligen skulle jag ha jobbat idag men eftersom Charlie skadade sin tass i söndags var vi tvungna att åka in ganska akut till djursjukhuset för operation. Vid fyra på eftermiddagen fick vi hämta honom och då var han fortfarande trött och surrig efter narkosen. Men operationen gick bra och nu har han både bandage på tassen och tratt runt halsen. Han är fortfarande väldigt trött men jag tror och hoppas på att han inte har ont. Han ska i alla fall få äta smärtstillande i en vecka nu så får vi hoppas på att lillkillen mår bättre snart!

Förutom att åka fram och tillbaka med Charlie idag hann vi även in en snabbis till bygghandeln för att diskutera ett nytt kök till lägenheten. Jag och Albin är lite oense om hur och vad vi vill ha men jag tror att vi börjar komma fram till något som vi båda gillar! Tanken är i alla fall ett svart, enkelt kök med lite spotlights och snygga detaljer kommer det att bli grymt!

Gillar

Kommentarer

Idag har jag och Albin ägnat kvällen till att städa lägenheten och fräschat upp vardagsrummet med nya möbler, inredningsdetaljer och en helt ny färg! Albin har varit trött på våra mörkgröna gardiner väldigt länge och jag håller med honom att de började bli riktigt tråkiga! Jag tycker även att det var riktigt svårt att matcha det gröna med andra detaljer i rummet men nu när vi har rosa/vinrött i rummet känns det som att rummet har blivit mer enhetligt med alla kuddar, plädar mm.

Innan:

EFTER:

Gillar

Kommentarer

Idag var en sån dag som det är okej att sova riktigt långe på och det gjorde vi! (Eller i all fall jag och Albin...) Vid 14 var alla pannkakor stekts och all frukt uppskuren och vi som sov kvar i stugan från gårdagens fest fick njuta av en sen brunch!

Resten av dagen gick åt till att städa ordning på allt men vi hann även med en tur på jetskin! Jag var dock skeptisk till det kalla vattnet och nöjde mig med att stanna på bryggan och kolla på när grabbarna åkte i vattnet!

Gillar

Kommentarer