Som några av er redan vet så flyttade jag och Albin hemifrån i somras och det är ett av de bästa besluten vi har tagit. Trots att vi har älskat vår lägenhet så har den haft sina brister. Lägenheten vi har nu är en ganska trång 2:a och det blir jobbigt när det numera är två personer och en hund som springer runt överallt.

Dessutom går vårat kontrakt ut i sommar så därför började jag lite smått kika på nya lägenheter.. För några veckor sedan hittade jag en perfekt lägenhet för oss som jag inte kunde sluta tänka på. Den var inte alls som de andra lägenheterna vi kikat på innan och jag gillade denna väldigt mycket.

Detta var en stor 3:a med både tvättstuga och klädkammare i (!!!) och hallen var inte smal och trång som den brukar vara utan den var istället lite som en labyrint med klädkammaren mitt i.

Nu låter det i och för sig som att jag beskriver en super stor lägenhet men riktigt så stor är den inte utan den är 82 kvadrat men den känns enormt stor jämfört med den vi har nu.

Det absolut bästa med lägenheten förutom att den har en egen tvättstuga och ligger på andra våning (istället för 3:e som vi bor på nu) är att lägenheten behöver totalrenoveras! Det kanske inte låter jättehärligt för alla men för mig och Albin blir det perfekt! Albin älskar att fixa och ordna och jag älskar att kunna få inreda vår lägenhet precis som vi vill ha den!

Jag tror att det kommer bli ett perfekt hem för vår lilla familj!

Gillar

Kommentarer

För några dagar sedan kom den första snön hemma hos oss och både jag och Charlie blev genast på mycket bättre humör! Jag själv blir mycket gladare när snön gör miljön så mycket ljusare och när vi slipper allt regn. Charlie han är också överlycklig och jag har inte sett honom springa ner för trapporna så snabbt som han gör nu någonsin! Han älskar snön, både att äta den och leka med den och det är superroligt att se!

Vad tycker ni om snön?

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Julen är bara några dagar bort och trots all stress mår jag faktiskt väldigt bra! Det har varit en jobbig höst med mycket tårar och kämpande men jag känner att jag äntligen är tillbaka på banan igen. Hur mår ni?

Sedan flera månader tillbaka har jag varit säker på en speciell sak som jag vill göra i december och det är att gå på "Jul på Liseberg" med Albin. Vi bokade in en dag för länge sen när vi skulle gå och i helgen var vi äntligen där och det var såå mysigt!

Alla ljus, dofter och människor, allt var så fantastiskt perfekt! Trots att det är en bit för mig och Albin att åka till Göteborg så var det helt klart värt det. Det är inte bara tiden inne på Liseberg som gjorde dagen så speciell utan även bilturen fram och tillbaka. Att antingen sitta tyst och bara titta ut genom fönstret, sitta och prata om allt eller inget med varandra eller att bara sjunga tillsammans till våra favoritlåtar. MAGISKT!

Vad gjorde vi för kul på Liseberg då? Vi kan väl sammansatta det med att jag tror att jag gick upp minst 3 kg under den här dagen i alla fall... Skämt åsido, vi åt VÄLDIGT mycket, det är svårt att motstå när det står små bodar överallt som säljer viltmat, churros och varm choklad med vispgrädde. Helt seriöst tror jag inte att jag hade klarat av de sista timmarna utan den där chokladen. Trots att Albins mamma hade varnat om kylan några timmar innan hade vi såklart klätt oss för lite och frös hela kvällen. Detta gjorde även att istället för att äta middag i Göteborg stad så åkte vi hem till Skövde och gick ut och drack några drinkar tillsammans med ett par vänner.

Dagen var i alla fall superlyckad och om ni inte har något planerat de sista dagarna innan jul så tycker jag verkligen att ni ska ta och åka till Liseberg för att få den där sista julkänslan innan julafton!

Gillar

Kommentarer