Hej på er!

Hur mår ni? Jag har en riktigt kass dag faktiskt, ingen ork till att göra något. Jag vill bara sova hela dagen. Trots att jag somnade tidigt igår och sov länge idag, kan jag knappt hålla ögonen uppe.

Idag är det sista dagen på #nouw30daychallenege . Helt sjukt att jag har lyckats att blogga varje dag i 30 dagar, jag är så stolt över mig själv. Jag vet inte riktigt hur ofta jag kommer att lägga upp inlägg i fortsättningen men det kommer inte att vara varje dag. Ärligt talat så har denna utmaningen tagit rejält på mig, jag är helt slut. Men jag kommer att fortsätta uppdatera med foto-tips, outfitbilder osv som vanligt men det kommer inte att ske varje dag för att jag är tvungen att göra det utan det kommer att uppdateras då jag känner mig redo och sugen på att sätta mig vid datorn.

Hoppas ni får en grym tisdag, kram!

Gillar

Kommentarer

1. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån?

De märkena som jag tycker har de absolut snyggaste kläderna är helt klart Stronger och Bring sportswear. Snygga träningskläder är viktigt tycker jag, man ska trivas i det man tränar i. Jag har varit rätt dålig på senaste tiden att köpa träningskläder till mig själv, det har mest blivit vardagskläder såsom jackor, jeans osv...

2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap/övriga saker måste finnas med?

1. En mjuk matta, jag hatar att göra övningar direkt på golvet....

2. Hantlar, går att använda till mycket

3. Skivstång, bra till basövningarna

4. Crosstrainer, hatar löpband och cykel...

5. Bänkpressbänk, kan va till stor hjälp


3. Bara träna utomhus eller bara träna inomhus?

Inomhus... Det är jätteskönt att träna utomhus när vädret är på ens sida men det är nog inte roligt att styrketräna i världens värsta snöoväder...

4. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass?

Långa behagliga skulle jag säga, men ändå med lite extra krut. Jag tycker om att strosa runt på gymmet, njuta av atmosfären och absolut inte stressa. Det ska ta den tid det tar.

5. Vilket är ditt bästa träningsminne?

Det måste vara från tiden jag spelade fotboll. Alla matcher, cuper och mysiga löppass i regnet. Att träna på gym är roligt men att träna tillsammans i ett lag är något helt annat.

6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass?

Innan så ska det vara något lätt, det räcker ofta med en banan eller liknande. Efter träningen vill man ju absolut inte slänga i sig något onyttigt och man vill ju ofta äta något som innehåller mycket protein så att man känner att träningen är värt mödan. Men annars så spelar det oftast ingen roll. Jag kanske slänger i mig en smoothie, en äggmacka eller något annat mindre direkt efter träning och äter middag med familjen senare på kvällen.

7. Tränar du med musik eller utan?

MED!!

8. Bara träna överkropp eller bara träna underkropp?

Överkropp, helt klart! Jag som många andra tycker faktiskt inte att det är särskilt roligt att träna ben...

9. Var finner du inspiration till din träning?

Jag följer väldigt många tränings-konton på instagram och så älskar jag citat och inspo-bilder från weheartit!

10. Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året?

Jag hoppas på att kunna träna regelbundet minst 3 dagar i veckan hela året ut och kunna få öka i både styrka och muskelmässigt. Men det kommer att bli mycket styrketräning men hoppas även på att kunna träna konditionen mer i år!

Gillar

Kommentarer