Jag hade intalat mig själv att jag inte skulle shoppa något under mellandagsrean, höll jag det löftet? Självklart inte... när man ser en lila bomberjacka för 200kr då kan man inte låta bli, och en snygg svart t-shirt för 100kr är också svårt att inte köpa. Men jag är helnöjd, köpte även en värmespray när jag var hos frisören och fixade håret då min är slut, perfekt!

Gillar

Kommentarer

Innehålleer ad-links

Dessa snygga örhängen köpte jag häromdagen på Ur&Penn. Jag älskar deras smycken! Jag tycker att de är så fina och man slipper lägga ner flera hundra kronor på en extra detalj. Dessa örhängen kommer från deras Red Carpet kollektion så de är lite dyrare än de vanliga örhängena men de kommer vara så snygga på Nyår! Du hittar hela kollektionen HÄR

Det är ju roligt att jag hittat ett par snygga örhängen till nyår men det mindre roliga är att jag inte har hittat något alls att ha på mig + att jag inte har en aning om vad jag ska göra på min sista kväll under 2017.... jag har inga planer alls och jag känner hur paniken börjar komma nu när söndagen närmar sig. Vad ska ni hitta på?

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen! Efter en veckas sängliggandes så står jag upp på benen igen. Jah har fortfarande lite svårt med maten vilket är otroligt irriterande. Jag kan vara vrålhungrig ena sekunden men så fort jag har svalt sista tuggan kan jag inte få i mig en bit till... jag antar att det tar ett tag att vänja sig med mat igen.

Bilderna kommer från juldagens utgång, det var verkligen pricken över i:et efter min sjuk-vecka!

Gillar

Kommentarer