...det är helt klart när man äntligen får fylla på sina fransar! Det är verkligen en underbar känsla. Jag fyllde på mina i förmiddags och resten av dagen har jag bara plockat lite hemma och förberett för 200-dagars imorgon! Kommer nog bli toppen!

Gillar

Kommentarer

Dagen har vart såå bra idag! Vi är lediga från skolan idag och imorgon så Sofia och Elin kom till mig några minuter innan 8 imorse och. Vi köpte biljetter och bokade hotell till Summerburst i sommar! Så roligt ju! Summerburst Festivalen var verkligen en av årets toppar och jag skulle vilja göra om det tusen gånger till! Denna gången blir vi 4 stycken som går tillsammans så jag tror att det kommer bli dubbelt så roligt nästa år. Har du inte bokat biljetter borde du verkligen göra det, det är det perfekta sättet att starta sommaren på!

Gillar

Kommentarer

Hejj!

Hur har ni haft det idag? Jag har faktiskt haft det bra. Jobbade till 17.00 och har haft full fart. 2 stycken barnkalas med energifyllda barn! Efter jobbet åkte jag till gymmet och det kändes grymt att avsluta veckan där!

I fredags ordnade jag mig själv en enorm utmaning. Min kompis Sofia går estetprogrammet här i stan och i fredags hade hennes klass en konsert som jag och Lina åkte o kikade på. Självklart tog jag med mig kameran och tänkte att det kunde bli kul att fota lite. Jag vet mycket väl att jag behöver öva på rörliga bilder och det var ju ett perfekt tillfälle. Men kan ni gissa vad som är svårare än att fota människor i rörelse? Jo, människor i rörelse i väldigt dåliga ljusförhållanden... haha, de hade ju färgglada spotlights överallt som aldrig lös på de ställen jag ville! Så allt blev helt klart mycket svårare än jag tänkt mig men jag blev ändå helt okej nöjd. Bilderna gjorde sig bäst i svartvitt i alla fall!


Vad tycker ni om bilderna?

Gillar

Kommentarer