Samarbete med JFR.se

Makeup Revolution New-Trals VS Neutrals Eyeshadow Palette

Ser ni hur fin min nya bebis är? Titta på färgerna! Jag har alltid vart den som vill ha mörkare ögonskuggor, helst bruna eller beiga men jag är helt såld på dessa färger! Denna paletten är från Makeup Revolution och går att klicka hem på JFR.se.

Det som är så grymt med denna palett är att pigmenteringen är underbar och det bästa av allt är att den innehåller både matta och glittriga skuggor, detta gör att den passar perfekt både till vardags och fest. Jag har inte testat någon produkt från Makeup Revolution innan, men jag fastnade för paletten och hoppas på att jag gillar deras andra produkter lika mycket. Det är roligt när man hittar produkter/märken som man tycker om och fortsätter köpa.

Du hittar ögonskuggapaletten HÄR och som grädde på moset har jag en rabattkod till er! Använd koden WIX20 så får ni 20% rabatt på hela JFRs sortiment (gäller ej rea).


Gillar

Kommentarer

Som jag berättade häromdagen var jag o Sofia på en halloweenfest hos en av hennes konpisar. Som ni ser på bilden va hon både helt otroligt snygg och läskig, jag däremot har ingen aning om vad jag håller på med. Jag lyckas ju inte ett dugg med att vara läskig i alla fall. Jag tycker bilden är charmig och var faktiskt den enda jag tog under kvällen. Det var i alla fall en jätterolig kväll och alla var sjukt snygga i sina utklädnader. Ser redan fram emot nästa halloweenfest!

Gillar

Kommentarer

Såå skönt att det äntligen är helg igen! Jag älskar att vakna på morgonen, ligga kvar i sängen och sen gå upp o äta frukost i lugn och ro!

Idag har jag dock mycket på schemat. Ikväll ska jag på halloween fest med Sofia och hennes kompisar så jag måste iväg och fixa lite till min utklädnad. Sen har jag även planerat att hinna med både lite fotografering och en sväng till gymmet. Skulle va så skönt om jag hann med alla tre saker innan jag ska iväg ikväll.

Vad ska ni hitta på idag?

Gillar

Kommentarer