Idag är söndagsångesten på topp. Jag borde egentligen ha pluggat både fredag, lördag och söndag men har jag gjort det? Nej, självklart inte...

Nu sitter jag här med en hög med böcker och läxor och en motivationsnivå som ligger på 0. Men jag har i alla fall en roligt träningspass med Nicole att se fram emot i eftermiddag. Det var så länge sedan vi tränade ihop och trots att det är sjukt skönt att träna ensam så blir det ju alltid lite roligare med sällskap!

Gillar

Kommentarer

Jag har aldrig riktigt varit den som tar hand om mitt hår. Jag har nästan aldrig varken inpackning eller olja i håret, dessutom gjorde jag min första färgning för bara något år sedan. När jag fixade håret första gången blev jag så nöjd och sen dess har jag inte kunnat sluta, dock har detta lett till att mitt hår har blivit såå slitet! Det är nog minst en decimeter kortare och nu när jag var hos frisören i onsdags ville min frisör inte bleka håret mer på grund av hur "skadat" det var. Istället la vi bara i lite mörkare färg i botten.

Jag bestämde mig i alla fall i onsdags att jag får ta och ta tag i mitt hår nu en gång för alla. Jag köpte mig ett värmeskydd för första gången i mitt liv och jag tror att bara av att använda detta så kommer mitt hår må bättre. Jag plattar mitt hår nästan varje dag och har gjort det i flera, flera år men jag har aldrig använt något värmeskydd, lite korkat kanske...

Jag har använt det en gång hittills och jag jag tycker om det. De andra värmeskydden jag har sett har vart mer som "vatten" i konsistensen medans detta är mer åt "hårspray-hållet". Dessutom går det att använda i både blött och torrt hår, vilket är ett plus i kanten. Vi får se hur håret mår av detta men jag ska självklart börja med fler inpackningar i veckan också så att min hår kan återhämta sig från alla blekningar.

Har ert hår också påverkats av färgningar/blekning osv?

Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer

I'm back!

Men asså hej på er godingar! Vad tycker ni om min nya design? Jag gillar den, den känns mycket mer som mig själv än vad den förra gjorde, jag kommer dock nog bara ha den ett tag tills jag ordnar en bättre.

Hur länge sen var det jag var aktiv här på bloggen? Hur länge sen var det jag var ute och fotade? För länge sedan... Jag tänker inte ljuga o säga att det inte har vart skönt för det har det verkligen varit. Jag har njutit och känt varenda ögonblick de senaste månaderna och det har både vart helt underbart men också fruktansvärt.

Jag tänker inte direkt uppdatera er om hela min sommar och första månaden i skolan nu ikväll utan det kommer senare, jag ska försöka uppdatera lite varje dag.

Jag vill bara nämna det att ni kommer se en stor förändring på mina kommande bilder här på bloggen. Jag har helt bytt "redigeringsteknik" så nu är de ljusa, färgglada bilderna nästan helt bortblåsta. Istället kommer ni nog att få se många bleka bilder med mycket skugga. Men det känns också skönt, för om jag skulle fortsätta med den typen av bilder skulle det inte vara jag, det skulle vara någon helt annan Wilma.

Gillar

Kommentarer