Kan inte fatta att det redan är fredag... den här veckan har gått Såå fort och det gör mig extremt orolig, hur snabbt kommer inte denna sommar att gå eller? Nästa vecka har jag en hel ledig vecka men jag har ändå inga planer alls, blir nog bara en hemma vecka där jag redigerar och fotar lite.

Igår jobbade jag till klockan 1 och sedan åt jag en sen lunch med Sofia på stan. Jag hoppas på att jobbdagen idag också blir kort så att jag kommer hem tidigt ;)

Gillar

Kommentarer

Okej okej, nu var det verkligen ett bra tag sedan men det känns fortfarande lika skönt! För ungefär en månad sedan tog jag körkort och det var en av de bästa känslorna jag upplevt! Det är en sådan frihet och man sparar så mycket tid! Jag var så rädd att jag inte skulle ha något körkort till sommaren men så blev det inte! Underbart!

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Idag jobbar jag min tredje dag som kursledare och min hjärna är helt slut. Jag är glad att jag slutar redan vid ett hela veckan. Igår när jag kom hem hade jag världens huvudvärk och ville bara sova. Det tar verkligen på en att jobba med barn, tur att de är söta ;)

Direkt efter jobbet idag åkte jag till affären och köpte en påse naturgodis och pepsi såklart. Jag var såå sötsugen och jag har ännu inte fått det under kontroll men jag tänkte ändå att en påse naturgodis var bättre en en påse lösgodis, eller vad säger ni? Så nu i eftermiddag har jag tänkt att jag ska ta mig till gymmet, köra ett pass och sen redigera lite bilder som jag tog för ett bra tag sedan.

Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer