Varför ska det alltid vara så svårt att utse vinnare varje gång? Vill så gärna visa er alla fantastiska bloggar som är med i tävlingarna men jag har ju sagt att jag bara ska välja 2 stycken och förra veckans fuskade jag så denna gången skärpte jag mig och höll mig till två.

Första bloggvinnare hittar ni HÄR

Den här bloggen drivs av en tjej vars personlighet verkar fantastisk! Bilderna är av bra kvalité och färgerna på bloggen gör så mycket! Älskar bilder med starka, klara färger och det är precis vad man får se här! Outfitbilder, mat och lagom med text, underbar blogg!

Andra bloggvinnaren hittar ni HÄR

Den här bloggen var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Outfitbilder, Underbara foton och glädje. Precis den sortens bloggar jag älskar att läsa! Det här en en blogg som man verkligen blir glad att att läsa och ja bilderna... ville bara se fler!

En ny tävling kommer antagligen ut när min datorn är tillbaka!

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Det var ett bra tag sedan nu och jag tänkte bara skriva ett kort inlägg och uppdatera er lite. I söndagskväll gick min dator sönder, fläkten är trasig vilket betyder att om jag startar datorn kan den bli överhettad... Detta gör att jag för tillfället inte har en dator att blogg på. Jag lånar Albins dator och gör skolarbeten på men känner mig inte jättebekväm att sitta och redigera bilder osv på den. Så jag kommer tyvärr ha väldigt dålig uppdatering här ett tag fram över. Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka datorn innan sommarlovet i alla fall OCH att mina bilder ligger kvar på datorn då jag inte har säkerhetskopierat alla än... Riktigt surt i alla fall...

Jag ska försöka hinna med att presentera veckans blogg vinnarna imorgon från förra veckan, kram så länge!

Gillar

Kommentarer

Trevlig lördag på er finisar! Idag har jag och Albin hunnit med mycket. Vi började dagen med en mysig picknick ute i skogen. Det var ganska spontant faktiskt och det var så skönt att ge sig iväg ut i skogen helt osminkad och bara sitta där och njuta av lugnet. Bästa stället när man behöver en liten paus och rensa huvudet. Efter det åkte vi hem tog det lugnt och åkte sen iväg och handlade lite nödvändiga saker och hämtade ut ett paket från JFR, bilder kommer senare.

Snart ska vi iväg och äta hemma hos min bror vilket ska bli supermysigt!

Gillar

Kommentarer