Valborgsmässoafton

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag med lika fint väder som jag har. Gick upp sent idag och bakade scones tillsammans med Albin. Provade ett recept med havregryn och det va så gott! Det var verkligen skillnad på de vanliga med bara vetemjöl som jag brukar baka! Nu har vi tänkt att dra ut på cykeln några mil och ikväll ska vi försöka hitta en eld att titta på. Kan knappt fatta att det är maj imorgon. Bara en och en halv månad kvar i skolan! Wow, första året har gått så sjukt snabbt!

I slutet av maj har jag uppkörning och det kan faktiskt gå hur som helst. Vet ärligt talat inte om jag kommer att klara det, men jag vill ju såå gärna ha det där körkortet nu!

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Nu har det gått en vecka och det är dags att presentera denna veckans bloggvinnare! Rätt många som deltog ändå med helt fantastiskt fina bloggar! Jag bestämde mig i alla fall för TRE stycken bloggar som jag tyckte/tycker extra mycket om!

Är du svag för bloggare som bloggar om livet utanför Sverige (och i) och fantastiska bilder? Detta är helt klart bloggen för dig. Så fort jag hittar en blogg med fina bilder kan jag sitta hur länge som helst och scrolla, detta är en sån blogg! Verkar som en riktigt underbar tjej!

En jättefin blogg med lite allt möjligt! Skönhet, mode, mat, inspirerande texter. Ja, allt som man kan önska sig. Jättebra för dig som gillar bloggar med blandat innehåll. Bloggaren verkar som en underbar tjej med härlig personlighet!

Denna blogg kommer alltid vara en favorit. Inte bara för att, ja... för att jag läser mitt namn då och då ;), utan för att den här bloggen är speciell. Den är unik och här kan man verkligen få inblick i bloggarens tankar och känslor. Man känner verkligen i hela kroppen när man läser inläggen och man märker att det lagts ner mycket tid på varje enskilt inlägg. Perfekt blogg för de som älskar personliga bloggar med mycket att läsa och positivt tänkande!

Gillar

Kommentarer

Imorgon är det fredag!

Men det är ett tag kvar... Ikväll ska jag plugga. Både till körkortet och svenska. Imorgon är det nationella prov och sen är jag ledig hela helgen, skönt! Efter att ha jobbat så pass mycket i April är det skönt att runda av månaden med lite ledighet.

Bakade lite chokladbollar också, supergoda! Varken för torra eller för kladdiga. Perfekta att äta precis när man tagit ur dem ur kylen.

Glöm inte att veckans blogg tävlingen avslutas idag! Finns fortfarande chans att vara med! HÄR

Gillar

Kommentarer