Okej nu har jag vart riktigt dålig, inte uppdaterat ordentligt på två dagar! Igår fotade jag faktiskt lite men jag var så ofokuserad så bilderna blev inte alls bra. Idag tänkte jag visa er min goda frukost men jag var verkligen haft fullt upp hela dagen så jag hann inte redigera och skriver ett inlägg...

Jaja, jag hoppas få upp bilderna från min frukost imorgon efter jobbet. Nu ska jag krypa ner under täcket och bara slappna av. Har precis vart på Sofias klass projekt, kan man kalla det musikal? Aja den var grym och jag är så stolt över alla jag kände som var med. Så jäkla bra är de!

Godnatt på er nu finisar, kram!

Gillar

Kommentarer

Klockan är redan 10 och det har vart en rätt annorlunda dag, är helt slut. Slutade dock rätt tidigt men är ändå väldigt trött. Ingen träning för min del idag men imorgon blir det ett pass på gymmet och därefter ska jag gå och se Sofias klass projekt "Can´t stop the feeling".

Jag har funderat på en sak. Jag är sugen på att skaffa mig en brun utan sol nu tills jag får lite egen färg. Har ni några tips på någon bra produkt, vill ju inte att det ska se "fejk" ut... Jag har kollat lite men hittar ingen jag verkligen älskar. Så ge mig gärna lite tips!

Nu ska jag och Albin bädda ner oss i sängen och ta det lugnt. Kram och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Haha okej måste bara dela med mig av detta innan jag går och lägger mig. Igår när jag och Albin var på stan kollade jag på ett par solglasögon (Nummer 1). De kostade hos optikern 1200 kronor ungefär och det var såå nära att jag köpte dem eftersom jag så gärna ville ha dem. Men jag glömde helt enkelt bort att jag skulle köpa dem när vi istället skyndade iväg till rean.

Jaja, jag kollade runt lite och hittade Sunglassesshop. Kollade igen hemsidan och kom fram till att det inte var något av alla dessa fake-hemsidor. På deras hemsida hittade jag exakt samma solglasögon som jag ville ha igår men för bara 880 kronor! Inte nog med det hade de även 20% rabatt med koden flash20. Dock gäller denna kod bara en dag till.

Jag beställde i alla fall Nr 1 för 704 kronor istället för 1200 som jag hade tänkt att betala för dem först. Helt fantastiskt enligt mig. Får se när dem kommer, ska bli spännande!

Nr 1 här // NR 2 här // Nr 3 här // Nr 4 här

2 / 4 / 1 / 3

Gillar

Kommentarer