Godkväll på er!

Idag har vart en bra dag, eller ja om man bortser från mina små incidenter på gymmet. Min nyckel flög bland annat under ett av löpbanden och ligger antagligen där fortfarande. Jag fick be om en tång så att jag kunde klippa upp mitt lås, riktigt pinsamt! Men utöver det var det ett bra men ändå rätt kort pass, bra start efter mitt långa konstiga "uppehåll". Det har liksom inte alls vart regelbundet och jag har inte direkt kört allt jag kan men nu ska det minsann bli lite resultat!

Jag övningskörde även någon timma med pappa ikväll vilket gick jättebra, har körlektion på torsdag igen så jag hinner säkert med en gång till innan det.

Nu ska jag sätta mig och skriva ett tal i svenskan som ska vara klart på torsdag, kram!

Gillar

Kommentarer

Har inte alls många bilder från gårdagen men jag vill bara tacka alla som gjorde min dag perfekt! Den var verkligen underbar! Tack för alla gratulationer och alla fina presenter, ni är bäst!

Gillar

Kommentarer

Hej  finisar!

Idag är det äntligen fredaag! Imorgon är det lördag och då är den min dag! Det är tillslut min tur att blir 18, yeey. Vi ska ha en middag på kvällen för släkten så jag och familjen kommer att orda med det hela dagen. Baka, städa, duka osv. Jag och mamma var iväg igår och fixade både mat och lite annat smått och gott.

Ikväll hoppas jag bara på att kunna få ta det lugnt. Jag har haft en sån stressig vecka! Men vi får se om jag ska orda något för imorgon redan idag, annars lägger jag och Albin oss och tittar på serier hela kvällen!

Kram!

Gillar

Kommentarer