Idag är det sista Oktober. Kan knappt fatta att det är dags att börja räkna ner till julafton om en månad!

Idag har det hänt rätt mycket. Eller... Jag jobbade och åkte till gymmet, kom hem, tog en dusch och åt precis. Ska snart åka iväg till Albin, har bara lite saker att fixa med här hemma först.

Jag berättade ju för er att jag skulle till Ikea i helgen för att köpa skrivbord mm. Det slutade med att jag nästan fick en helt ny design i mitt rum, haha! Jag ska visa er mer senare när det är klart men jag är supernöjd med hur det ser ut än så länge!

Imorgon ska jag jobba igen och sen ska jag hem, plugga lite och bara ta det lugnt. Ska bli superskönt.

Kram så länge!


Gillar

Kommentarer

Hej,

klockan börjar närma sig 10 och jag är helt slut. Jag har praktik hela veckan vilket tar på krafterna. Dessutom jobbade jag från halv 5 till halv 8 idag så det tog lång tid innan jag kom hem. Ikväll har jag bara hunnit ta en dusch, äta och bläddrat omkring på Ikeas hemsida, nu ligger jag i sängen och Albin har precis kommit hem.

Jag tänkte uppdatera er lite vad som kommer hända hos mig de kommande dagarna eftersom jag vet hur dålig jag är på att berätta för er vad som händer runt omkring mig.

Torsdag: Praktik 7-4, Gym och plugg senare på eftermiddag/kväll.

Fredag: Praktik 7-4, Tid hos optikern och sen åker jag och Albin till honom.

Lördag: Ikea med mamma och moster. Ska köpa mig ett skrivbord och lite grejer och inreda en liten kontorshörna.

Söndag: Förhoppningsvis så kommer jag iväg till gymmet senare på eftermiddagen, annars har vi inget på schemat.

Gillar

Kommentarer

En väldigt uppskattad palett med naturella färger, perfekt till vardagen. Älskar att den är så liten och smidig att ta med sig. jag har en palett som är otroligt stor och klumpig vilket är väldigt synd då jag oftast då inte tar med mig den. Väldigt bra alternativ till de som gillar de bruna nyanserna!

Gillar

Kommentarer