Vet ni vad jag och Sofia lyckades göra igår?? Jo, vi sålde biljetterna till konserten!! Så de kom i alla fall till användning till slut.

Så efter att blivit hemskjutas från Albin tidigt igår på studiedagen låg jag i sängen i några timmar. Sen packade jag väskan och tog bussen med Sofia för att lämna biljetterna på stationen.

Efter det blev det är träningspass på lite ökad vikt i knäböjen, vilket jag känner av lite idag och efter gymmet tog jag och Sofia en lunch/middag för att fira att vi sålt biljetterna.

Och ja... jag vet att bilderna har superdålig kvalité och det tar emot att visa de... men till mitt försvar så är de tagna med min mobil vilket alltid resulterar i dålig kvalité. Jag vet att många endast fotar med mobilen och får ursnygga bilder ändå, men jag lyckas verkligen inte...

Men jag har ändå tänkt så här nu: hellre dåliga bilder än inga alls, eller vad tycker ni? Det är väl ändå roligare att se lite bilder trots att de inte blir lika bra som med kameran?

Jag får nog acceptera att det får bli lite dålig kvalité på vissa bilder hädanefter för då trot jag att bloggen dessutom kommer uppdateras oftare än vad den gör nu!

Mycket text idag men snart är det helg och efter träningen idag ska jag bara slappna av och ladda batterierna till nästa vecka!

Gillar

Kommentarer

Asså titta på den här godingen! Jag kan inte fatta att han redan snart är 5 månader!

Idag var det en kort dag i skolan, men det är riktigt skönt eftersom jag jobbar vid 4 sen så då har man ett par timmar att slappna av i mellan. Före sommaren gick jag direkt från skolan till jobbet vilket gjorde att jag var borta från 8.00 till 19.30, vilket inte var så jättebra...

Igår skrev jag att jag trodde att jag och Sofia skulle åka ner till Stockholm om vi inte fick sålt biljetterna men vi har bestämt att vi struntar helt i det. Jag har helt enkelt inte pengar till det och det fanns heller inte ett bra natt-tåg att ta hem sen efter konserten och eftersom det är skola på fredag så måste vi hem. Men jaja, det positiva är ju att jag kan träna imorgon i alla fall!Gillar

Kommentarer

~Sofia på nyårsafton~

På torsdag är det studiedag och även dags för Justins konsert! Jag måste vara helt ärlig och säga att jag och Sofia faktiskt har försökt att sälja våra biljetter då (jag i alla fall) inte har jättemycket pengar över att åka till Stockholm (för de pengarna ska gå till något annat kul!) .

Jag menar, det kommer säkert bli en grym konsert för Justin är grym och jag har aldrig varit på någon av hans konserter men som sagt det svider lite att lägga pengarna på det när man behöver de till annat...

Om någon är sugen på att köpa våra sittplatser så är det bara att skriva till mig (Mail: wilma.wixtrom@gmail.com) så kan vi säkert få fram ett pris som passar båda. Om ingen vill ha biljetterna tar jag och Sofia tåget på torsdag och går på konserten ändå, det kommer säkert bli jättekul även om vi inte är jättetaggade nu!

Idag gick jag i skolan till tre och vid halv fem gymmade jag med Nicole. Det går rätt bra med de fria vikterna förutom det att mycket var upptaget hela tiden så vi fick köra lite maskiner ändå. Vi försökte att göra andra övningar för att se om de som var upptagna var lediga, för det brukar fungera... Men idag ville de verkligen inte bli lediga vilket var lite surt. Nu är det vila fram till fredag då jag ska jobba imorgon och antagligen till Stockholm på torsdag!

Men som sagt, hör av er om ni vill köpa biljetterna!

Kram.

Gillar

Kommentarer