NEW IN

Hej på er godingar!

Jag vet att det har gått ett tag nu sedan jag uppdaterade och jag är jätteledsen! Skolan började i måndags och det är så många nya instryck och det finns massor att tänka på igen.

Jag har tänkt att jag ska skriva lite om skolan någon gång, för det är verkligen ett ämne som jag tycker är riktigt viktigt. Jag vet fortfarande inte när men jag planerar lite vad jag vill skriva och få sagt varje dag nu men jag tycker att det är så svårt att verkligen få ut tankarna i ord... Jaja, det kommer senare.

Nu ska vi ta ett ögonblick och dregla över mina nya, snygga och grymma sminkborstar från http://www.beybeybeauty.com/ som är Helen Torsgårdens webbshop! Jag vet inte hur länge jag har väntat på dessa men nu är de äntligen här! Det är så skönt att ha sminkborstar av bra kvalité som både håller, tar upp produkt och applicerar produkt så grymt bra!

Vill ni att jag skriver mer detaljerat om borstarna? I så fall är det bara att gilla inlägget så  vet jag att ni är intresserade!

Nu ska jag skriva min första inlämning för detta läsår och sen ska jag till gymmet.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Hej på er finisar!

Vad tycker ni om mina nya fransar som jag fixade igår? Jag är riktigt nöjd och jag älskar de verkligen! Så värt både pengarna och tiden. Imorgon ska jag även klippa mig och jag funderar fortfarande på om jag ska klippa mig kort eller inte...

Över till annat... I måndags tränade jag på gymmet igen (på riktigt) efter mitt uppehåll på ett halvår (hehe) och idag fick det bli ytterligare ett pass. Det är såå skönt att vara tillbaka igen och jag ser fram emot att höja på vikterna och farten på löpningen de kommande månaderna!

Gillar

Kommentarer

Idag har vart en underbart bra dag! De första tre timmarna låg jag och fick mina fransar fixade så nu är jag så fin så! Efter det tog jag en sväng med min underbara vän Sofia som jag tycker om otroligt mycket men som jag inte sett på hur länge som helst. Vi tog en lunch på Espresso house och shoppade varsina jackor + annat på Vero Moda, bild kommer senare i veckan.

Nu är jag hemma hos Albin och tar det lugnt. Imorgon ska jag till gymmet igen med Nicole,
har väääärldens träningsvärk från igår!

Gillar

Kommentarer